Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την παραπάνω ψυχτρα... Κάθεται πάνω στο επεξεργαστή κάπως περίεργα, ο επερχόμενος ζεστός αέρας χτυπάει πάνω στην κορυφή του κουτιού και όχι προς τα πίσω όπως όλες οι ψύκτρες...έτσι έχω παρά πολύ ζέστη στο κουτί γιατί συσσωρεύεται... Δοκίμασα να αλλάξω την θέση της αλλά δεν αλλάζει, το Flow παραμένει κάθετο. Το socket είναι am3+.μπορεί να γίνει κάτι η να αλλάξω ψυχτρα;

Δημοσ.

θεση δυστυχως δεν μπορεις να αλλαξεις ετσι τη εχω και εγω.

εχω βαλει να τραβαει αερα απ κατω προς τα πανω.Προβλημα με θερμοκρασιες δεν εχω παντως.

Πισω ανεμηστηρα να διωχνει τον αερα απο μεσα δεν εχεις;

Δημοσ.

Ο ανεμηστήρας σε περίπτωση amd θα πρέπει να κοιτάει προς τις pci. Ο ζεστός αέρας θα πάει σωστά οπως το περιγράφεις πάνω στο κουτί. Βαλε ενα fan πάνω απο το cooler να βγάζει τον θερμό αέρα στο περιβάλλον και θα είσαι μια χαρά. Δεν μπαίνει με άλλο τρόπο. 

Δημοσ.

offtopic τελειως

aiwaa τι θερμοκρασιες βλεπεις με το γομαρι τη silver arrow; :P

topic starter

προσεχε αν δεν εχεις πισω ανεμιστηρα και βαλεις μην τον τοποθετησεις αναποδα,το επαθα εξαρχης και εβλεπα 48+ βαθμους σε full load χωρις κλιματιστικο στον 6300

πλεον πανω απο 42 δεν βλεπω στα 4.1

Δημοσ.

Στον τοπικ σταρτερ δωσε μας μια φωτό απο hwmonitor εν ωρα full load.

Xristara σε full load τι μαξ πίανεις ?

Δημοσ.

εχω δει μεχρι και 45 μετα απο 20+λεπτα σε stress οταν την πρωτεβαλα(και χωρις aiflow)

ειδα ενα unboxing της ψυκτρας σου μιλαμε ειναι τρομερη δεν μπορει να συγκριθει με την freezer για κανενα λογο :Ρ

τωρα σε gaming(εχω βαλει 3 coolermaster slickeflow fan 2 μπρος 1 πισω)και δεν εχω δει πανω απο 40 ακομα και χωρις κλιματιστικο.

επισης εχει πεσει τρομερα η θερμοκρασια στο northbridge(πανω απο 48 δεν εχω δει!)

εχω αρχισει να πιστευω οτι εκανα λαθος αγορα..

υποψιν ειμαι σε stock ρολογια αλλα παντα βλεπω οτι ο επεξεργαστης εχει ανεβει στα 4.1 με 4 cores usage

Δημοσ.

Το socket πρεπει να ειναι το τελευταιο που σε απασχολει ειδικα οταν βλεπεις οτι παιζει μεχρι 65 βαθμούς. Λογικα στους πυρήνες θα εχεις μεσο ορο γυρω στους 58 αλλα καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσεις καπως.:)

Δημοσ.

φυσικα κ ειναι πολλοι

εγω με τον 6300 στα 3.5GHz και χωρις κλιματιστικο βλεπω το πολυ 43 σε intel burn test.

εισαι σιγουρος οτι την εχεις βιδωσει καλα και παταει;

μου εβγαλε την ψυχη για να την βαλω χωρις να βγαλω τη μητρικη απο το κουτι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...