Προς το περιεχόμενο

Lenovo G780,i3,635m-516e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γελαω για να μην κλαψω....

μου στειλανε παλι μηνυμα σημερα να παω να παραλαβω το νεο -νεο  λαπτοπ αντικαταστασης.....

πηρα τηλεφωνο για να μην ξαναπηγαινω πανω στο Μενιδι τζαμπα και το ολοκαινουργειο λαπτοπ αντικαταστασης... ηταν αυτο που ειχα επιστρεψει το Σαββατο και με ειχαν παρει την Δευτερα να παω να το παρω και ειχα αρνηθει...

το θεμα ειναι τωρα τι κανω?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα πιστεύω καταλαβαίνεις αυτόπου σου είπα. αμα είναι να μπλέκεις ετσι (δε νομιζω να στο αλλάξουν ποτέ, εκτός αν επιστέψει άλλος άλλο προβληματικό και κάνουν τράμπα χωρίς να τα φτιάξουν...) δεν αξιζει. Ενω αν σου άλλαζαν το touchpad θα ήταν σαν καινούριο. Δε θα περίμενα πολλά στη θέση σου. Ή χρηματα πίσω και ξανα το τι θα πάρεις ή φτιάξιμο αλλά  θα ζητούσα να είναι σωστο.

Δημοσ.

:P

εδω δεν μπορουν να συνενοηθουν να μην μου δινουν 3 φορες το ιδιο λαπτοπ...

λες να ειναι αξιοπιστοι να ανοιξουν και το μηχανημα και να το φτιαξουν?

μαλλον για τα λεφτα μου πισω παμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παρελαβες απο κάποιο κατάστημα η στο έφεραν σπίτι;;

έχει μεγαλη σημασία γιατί στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να ζητήσεις υπαναχωρήσει στην αγορά σου 

Επεξ/σία από sotos 1
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα!

-παρηγγειλα στις 31/07/2013 ενα laptop μαρκας lenovo g780 τηλεφωνικα και πηγα την ιδια ημερα να το παραλαβω απο το καταστημα των Αχαρνων. (1η φορα που πηγα στο καταστημα)

-στις 03/08/2013 το εβγαλα απο την συσκευασια του (γιατι λογω του φορτου εργασιας τα ωραρια ειναι εξαντλητικα αυτον τον καιρο) και συνειδητοποιησα οτι το touchpad ηταν ελλατωματικο.

-στις 04/08/2013 το επεστρεψα στο καταστημα των Αχαρνων αφου το μηχανημα ηταν σε DOA και με εκπληξη μου ειπαν οτι το τεχνικο τμημα δεν λειτουργει Σαββατο.... (στο καταστημα δεν υπηρχε ή τουλαχιστον δεν ειδα μια πινακιδα που να αναγραφει τις ωρες λειτουργιας του τμηματος) και θα πρεπει να το ελεγξουν για να γινει αντικατασταση και να μιλησουμε την δευτερα (αξιζει να πω οτι το laptopo ηταν ακομη διαθεσιμο στην ιστοσελιδα) (2η φορα που πηγα στο καταστημα)

-στις 05/08/2013 μου στελνουν μυνημα να παω να παραλαβω το ολοκαινουργιο (υπεθεσα αφου ετσι λεει στην ιστοσελιδα της εταιρειας). Ξαναπηγα στο καταστημα στο Μενιδι.... και μου παραδινουν προς αντικατασταση ενα λαπτοπ με ανοιγμενη συσκευαδια και ασπρη ταινια να κλεινει το κουτι , αντι της σφραγιδας (αυτοκολλητο της Lenovo). To serial number ηταν το ιδιο με το αυτο που ειχα επιστρεψει.... Μετα απο τις πολλαπλες συγνωμες του υπαλληλου και την παραδοχη για το λαθος της εταιρειας κανουμε εκ νεου παραγγελια και μου λενε οτι θα με ειδοποιησουν αν υπαρχει στην Lenovo. Ξαναφευγω.... (τριτη φορα που πηγα στο καταστημα)

-στις 07/08/2013 μου ξαναστελνουν μηνυμα οτι το λαπτοπ αντικαταστασης (η παραγγελια μου εχει παραληφθει).... Λεω δεν ξαναπαιρνεις ενα τηλεφωνο πριν πας? Παιρνω και μιλω με τον υπαλληλο και του εξηγω την κατασταση και του ζητω να βεβαιωθει οτι δεν ειναι το ιδιο λαπτοπ... μετα απο 5 λεπτη αναμονη μου επιβεβαιωνει οτι τελικα το λαπτοπ ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα επιστρεψει και ζητω ή να γινει παραγγελια για νεο μηχανημα απο την λενοβο ή επιστροφη χρηματων... μου λεει οτι θα κανει εκ νεου παραγγελια. Παραλληλα ζηταω καποιον υπευθυνο και λαμβανω την απαντηση οτι δεν υπαρχει υπευθυνος.... ..... κλεινουμε...

Μετα απο δυο λεπτα με καλουν και μου λενε οτι βρεθηκε απο ακυρωση το ιδιο μηχανημα , ρωταω αν ειναι κλειστο με την σφραγιδα της εταιρειας και μου λεει οτι θα με καλεσει να με ενημερωσει αφοτου το ταυτοποιησει... ακομη περιμενω το τηλεφωνημα αυτο....

μετα απο καποιες ωρες ξαναπαιρνω... μου λενε το μηχανημα ειναι καινουργιο... οποτε στις 20 15 φτανω στο καταστημα στο μενιδι εκ νεου για 4η φορα... περιμενω στην σειρα μου και ειναι ο ιδιος υπαλληλος που μιλησα στις 05/08/2013. Ζηταω να τσεκαρει αν το μηχανημα ειναι καινουργιο πριν το παραλαβω και το κουτι δεν μου το φερνουν ποτε... προφανως ηταν ή το δικο μου ή καποιο επανακατασκευασμενο απο επιστροφη... Ζηταω επιστροφη χρηματων και μου λεει οτι δεν υπαρχει καποιος αρμοδιος να δωσει εγκριση και οτι θα επρεπε να ξαναπαω την επομενη μερα το πρωι για 5η φορα, αφου εχω παρει πρωτα τηλεφωνο να το κανονισω απο το τηλεφωνικο κεντρο... ζηταω παλι καποιον υπευθυνο και μου ξαναλενε οτι δεν υπαρχει υπευθυνος! ζηταω το ονομα του προισταμενου και μου απαντανε οτι δεν γνωριζουν το ονομα του υπευθύνου... μετα απο επιμονη μου δινουν το ονομα Φιτιρλη Νασια.

Ξαναφευγω... (4η φορα που ειχα παει στο καταστημα) 

-σημερα 08/08/2013 9:00 καλω στο τηλεφωνικο και ζητω να μιλησω με την κυρια Φιτριλη, με ενημεωρουν οτι δεν εχει παει ακομη στο ποστο της και οτι θα αφησουν μυνημα να με καλεσει οταν παει στο καταστημα....

τωρα ωρα 13:40 δεν εχω λαβει ακομη τηλεφωνημα απο κανεναν...

Δημοσ.

είναι να μην μπλέξεις τελικά, χάνεις χρόνο και χρήμα ενώ δεν θα έπρεπε και χαλάς και την ψυχολογία σου και εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα έπρεπε να είναι σίγουρα, όπως π.χ. η αντικαταστάση ή επισκευή μέσω DOA.

Έλεος.

Δημοσ.

με πειρανε τηλεφωνο τελικα στις 17 30 και μετα απο δημοσιευση στο facebook στην σελιδα του eshop....

απο συγνωμες χορτασαμε... τεσπα δεν εχουν οργανωση σε τιποτα, το συμπερασμα....

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ειναι το εξης και πιστευω οτι πρεπει να το μοιραστω να μου πειτε γνωμες,  ποσο παρανομο ειναι αυτο....

λεει η εκπροσωπος της εταιρειας (το εχω στο σπιτι γραμμενο το ονομα) οτι τα περισοτερα κομματια (ή σχεδον ολα)ερχονται απο την εταιρεια με ασπρη ταινια γνησιοτητας (της πλακας) κι οχι με το αυτοκολητο της μαμας lenovo που οταν το ανοιξεις αφηνει την μιση ταινια πανω στην συσκευασια και δεν μπορεις να το ξανακλεισεις!\

δηλαδη τι? ολα τα ανακατασκευασμενα της lenovo της Ευρωπης τα φερνουν Ελλαδα και τα μοσχοπουλανε μεσω eshop στα κοροιδα τους Ελληνες ως καινουργια?

απαξ και ειναι σπασμενη η "σφραγιδα" δεν ειναι καινουργιο!

συμφωνειτε ή διαφωνειτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...