Προς το περιεχόμενο

Lenovo G780,i3,635m-516e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν έχει καν αυτόνομη κάρτα γραφικών χρησιμοποιεί την γραφικών της apu... για games δεν νομίζω να αξίζει και πολύ...

άμα θέλεις για δουλειές γραφείου κλπ και πάλι καλύτερα ίσως να πας σε έναν καλό i3 στα ίδια χρήματα.

Έχεις κάτι υπόψη σου μέχρι το πολύ 600;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ένα που έχω σταμπάρει το τελευταίο διάστημα και περιμένω μπας και πέσει λίγο είναι αυτό , και αυτό... ίδια ουσιαστικά μόνο που το πρώτο clockάρει 0.1ghz παραπάνω

Ωραία αλλά 17 ιντσών οθόνη θέλω γι αυτό κοιτούσα το Lenovo..

Δημοσ.

εγω το αγορασα παντως την Τριτη, μια χαρα διαθεσιμοτητα ειχε.....

αλλα το εχω και το λιβανιζω κλειστο στο κουτι του.... να δω τι θα κανω με το λειτουργικο....

ευτυχως εχει 14 μερες επιστροφη αν δεν το ανοιξεις

Δημοσ.

εγω το αγορασα παντως την Τριτη, μια χαρα διαθεσιμοτητα ειχε.....

αλλα το εχω και το λιβανιζω κλειστο στο κουτι του.... να δω τι θα κανω με το λειτουργικο....

ευτυχως εχει 14 μερες επιστροφη αν δεν το ανοιξεις

Εγώ δεν το πρόλαβα. Δεν είναι πλέον διαθέσιμο ούτε περιμένουν νέα κομμάτια.

Δημοσ.

Εγώ δεν το πρόλαβα. Δεν είναι πλέον διαθέσιμο ούτε περιμένουν νέα κομμάτια.

Δεν πειράζει κάθε εμπόδιο για καλό θα πάρεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

το ανοιξα... το μηχανημα  φυσαει τουλαχιστον για τα απλα πραγματα που το θελω εγω :)

ΑΛΛΑ οταν το ανοιξα το touchpad ηταν περιεργο.... το δεξι πληκτρο στο touchpad ηταν καπως ξεχαρβαλωμενο.... :(

το πηγα στο e-shop σημερα και το κρατησαν για ελεγχο γιατι σαββατο δεν εχουν τεχνικους.

ο πωλητης ομως μου αρχισε κατι περιεργα περι επισκευης και κατι τετοια και οτι δεν ισχυει το DOA....

http://www.e-shop.gr/support.phtml

wex2xsd.png

ξερει κανεις τι ισχυει?

Δημοσ.

θα έλεγα ότι DOA είναι για σοβαρά πράγματα, να μην ανοίγει, να δείχνει χάλια η οθόνη. θα ελεγα οτι δεν ειναι για κοσμιτικες φθορες και περιφερειακα που αλλαζουν ευκολα. πάντως δεν ξερω γιατι να εχεις προβλημα να σου αλλαξουν touchpad AMA είναι να γινει σωστα... πχ αμα παρεις ενα ποδηλατο και εχει γρατζουνια ενα φτερο, δεν υπαρχει λογος να το επιστρεψεις ολο, αλλα μονο το φτερο για αλλαγη. πιστευω ειναι καλυτερα και για εσενα.

Δημοσ.

απο πικρη εμπειρια με το service του πλαισιου και παλιοτερα της SONY οπου οταν το ανοιγουν το γρατζουνανε , ξεχνανε να συνδεσουν καλωδια , δεν ξαναμπαινουν ολα στην θεση τους και σου βγαινει προβλημα στο μελλον ,  ολα ειναι  σοβαρα... 

οταν αγοραζεις κατι καινουργιο αγοραζεις κατι καινουργιο... αν ηταν θα εψαχνα να αγορασω κατι επανακατασκευασμενο....

(για το ποδηλατο που λες... το ποδηλατο μπορει να λειτουργησει και χωρι ς το φτερο ή ακομη ακομη να το αλλαξω και μονος μου χωρις να εχω προβλημα στο μελλον κανενα ... δεν νομιζω να υπαρχει μετρο συγκρισης στις δυο καταστασεις

Να μου πεις οτι δεν ηταν κολλημενα σωστα τα αυτοκολητα της ιντελ και της μαμας του , αυτο ταιριαζει πιο κοντα στο παραδειγμα που εδωσες)

{edit} και δεν ειναι θεμα ομορφιας το δεξι "κλικ" ειναι πληκτρο που πιθανον να χρησιμοποιησω χιλιαδες φορες... αν ειναι απο τωρα προβληματικο... μετα απο 1000-2000 πατηματα , τι γινεται? {edit}

:P

Δημοσ.

οτι νομιζεις. σε 1 φωτογραφικη μηχανη θα το καταλαβαινα οτι ειναι χαλαρο το κουμι και επιστρεφει ολο. σε εναν σταθερο αν ηταν πακετο πχ HP,δε θα αλλαζε ολος ο ΗΥ αλλα το πληκτρολογιο. στο λαπι ειναι ενδιάμεση κατάσταση. αυτο ειπα απλώς.

Δημοσ.

μου εστειλαν μηνυμα σημερα να παω να παρω το νεο laptop....

και μου ξαναεδωσαν το παλιο .... :mad:

εννοηται δεν το πηρα!

για ποσο μ..... μπορει να με περασαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...