Προς το περιεχόμενο

Lenovo G780,i3,635m-516e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοπιν παραγγελιας.

Οποιος παραλαβει απο κει ας μου γραψει.

2 φορες εχω παραγειλει απο αυτους περυσι κ προπερσι και ακομη περιμενω το κατοπιν παραγγελιας :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο e-shop παντως το δειχνει αμεσα διαθεσιμο, αλλα ο κωδικος που δινει ο φιλος xristoforos μαλλον δεν δουλευει.

Δημοσ.

Ειμαι υπερβολικος, ή οντως στα 479 ευρω ειναι φοβερη τιμουλα για 17αρι λαπτοπ με τετοια χαρακτηριστικα?

Δημοσ.

Μετράει. Και εγώ το μπάνιζα αρκετά. Έχει και πολύ καλή καρτούλα. Αλλά λέω για να μην το έχουν εντοπίσει τα λαγονικά του insomnia δεν θα είναι η τρελή προσφορά.

Πάντως φαίνεται τούμπανο και είναι και lenovo.

Δημοσ.

Μετράει. Και εγώ το μπάνιζα αρκετά. Έχει και πολύ καλή καρτούλα. Αλλά λέω για να μην το έχουν εντοπίσει τα λαγονικά του insomnia δεν θα είναι η τρελή προσφορά.

Πάντως φαίνεται τούμπανο και είναι και lenovo.

Είναι που είμαι διακοπές και δεν το είχα ποσταρει. :P

Για 17άρι είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.

Στα αρνητικά το αγγλικό πληκτρολόγιο και για κάποιους, το ότι προσφέρεται χωρίς λειτουργικό.

Δημοσ.

Το λογισμικό ναι είναι ένα θέμα, διότι άλλα laptop που δημοσιεύτηκαν στην ενότητα είχαν λίγο χειρότερα ή και παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά είχα w8 και κόστος 400 ευρώ. Νομίζω πως το ξεχωριστό στο συγκεκριμένο laptop και αυτό που το κάνει να αξίζει τα 480, είναι η οθόνη και η κάρτα γραφικών του.

Δημοσ.

Αυτό δεν έχει καν αυτόνομη κάρτα γραφικών χρησιμοποιεί την γραφικών της apu... για games δεν νομίζω να αξίζει και πολύ...

άμα θέλεις για δουλειές γραφείου κλπ και πάλι καλύτερα ίσως να πας σε έναν καλό i3 στα ίδια χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...