orestis000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Λοιπόν αυτό που θα ζητήσω πιστεύω πως κατά 99% δεν γίνεται.... αλλά θέλω να μου φύγει η κάψα. Σε μερικούς μήνες θα πάρω καινούριο αυτοκίνητο και πάντα είχα ένα κόλλημα με τα παλαιά american muscle. Το θέμα είναι ότι αυτά είναι και πάρα πολλά κυβικά.... Υπάρχει περίπτωση να βρω τον σκελετό και να του βάλω πάνω μία μηχανή 1,7-1,8 λίτρα; Υ.Γ. λογικά αυτό που είπα είναι πατάτα αλλά δεν ξέρω και τπτ από αυτοκίνητα....
nick#18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Θα βρεις η αναπαλαιομενο με το μοτορι το 4.5λιτρο+ και σε αριστη κατασταση η χρεπι και θα του κανεις αναπαλαιωση οπου θελει και μποοολικο χρημα... επισης πιστευω θα ηταν βλακεια να φτιαξεις ενα τετοιο αμαξι με ενα "μοτερ της σειρας" και να το κυκλοφορεις καθημερινα
orestis000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 αυτό που πίστευα δλδ..... κρίμα..... άντε να πέσει η τιμή της βενζίνης χαχα
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 για θεμα βενζινης θες να βαλεις λιγοτερα κυβικα? τα τελη, η ασφαλεια και το τεκμηριο των 4500 κυβικων ειναι αμελητεες ποσοτητες ?
elvisjedi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ψαξε βρες κανα παλιο ford capri ή taurus coupe που εχουν το muscle στυλ αλλα ειναι 1600cc
orestis000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 α! καλό και αυτό.... το ποιο σημαντικό όμως είναι πρώτων.... να είναι καινούριο ή με λίγα χλμ. και δεύτερον να έχει ασφάλεια σύγχρονου αυτοκινήτου.... γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή... Στην ουσία δλδ ψάχνω κάποιο μέρος που να πουλάνε καινούριο αυτοκίνητο με τον σκελετό του Muscle.... Υ.Γ. το ξέρω ότι ζητάω πολλά
subject 12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 μπορείς να βρείς Muscle άν ψαχτείς σε καλούτσικη κατάσταση.. κατα καιρούς βλέπω στο car.gr και το ψάχνεις για πινακίδες ιστορικού οχήματως... νομίζω τα πάγια έξοδα είναι λίγα, αλλα όχι για καθημερινή χρήση..
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Βρες κανενα ascona το μακρυ να σε κομπλε... Και τις παντες σου θα κανεις και ολα... https://www.google.gr/search?q=ascona+opel&client=safari&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Os72UcfQCMaqhAebxICIDQ&ved=0CCwQsAQ&biw=320&bih=416#biv=i%7C9%3Bd%7CzYuHEr68n3VqUM%3A. Το ασπρο δες ή το ασημι..
orestis000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το opel δεν μου άρεσε.... επίσης το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εγώ να το φτιάξω.... άρα ψάχνω για κάτι έτοιμο.... θα μπω και στο car.gr και θα δούμε.... αλλά από ότι κατάλαβα για καθημερινή χρήση δεν συμφέρει...
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Λοιπόν αυτό που θα ζητήσω πιστεύω πως κατά 99% δεν γίνεται.... αλλά θέλω να μου φύγει η κάψα. Σε μερικούς μήνες θα πάρω καινούριο αυτοκίνητο και πάντα είχα ένα κόλλημα με τα παλαιά american muscle. Το θέμα είναι ότι αυτά είναι και πάρα πολλά κυβικά.... Υπάρχει περίπτωση να βρω τον σκελετό και να του βάλω πάνω μία μηχανή 1,7-1,8 λίτρα; Υ.Γ. λογικά αυτό που είπα είναι πατάτα αλλά δεν ξέρω και τπτ από αυτοκίνητα.... α! καλό και αυτό.... το ποιο σημαντικό όμως είναι πρώτων.... να είναι καινούριο ή με λίγα χλμ. και δεύτερον να έχει ασφάλεια σύγχρονου αυτοκινήτου.... γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή... Στην ουσία δλδ ψάχνω κάποιο μέρος που να πουλάνε καινούριο αυτοκίνητο με τον σκελετό του Muscle.... Υ.Γ. το ξέρω ότι ζητάω πολλά Σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ, muscle cars είναι αμερικάνικος όρος για τα αμερικάνικα αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας, δίθυρα, και με θηριώδεις V8 κινητήρες. Επίσης είναι βασισμένα στα pony cars, δηλαδή στις βασικές εκδόσεις αυτών των αυτοκινήτων. Εσύ λοιπόν αν έχω καταλάβει καλά, θέλεις να αγοράσεις ένα σύγχρονο muscle car είτε καινούργιο είτε με ελάχιστα χιλιόμετρα, να βγάλεις τον κινητήρα που φοράει, και να του βάλεις πάνω τον κινητήρα του αντίστοιχου pony car? Ή πιο σωστά έναν ακόμα μικρότερο κινητήρα? Ή σε πιο απλά ελληνικά να πάρεις ένα muscle car και να το μετατρέψεις σε pony car?
orestis000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ακριβώς και αυτά να τα κάνει κάποιος άλλος και εγώ ν το πάρω έτοιμο
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ακριβώς και αυτά να τα κάνει κάποιος άλλος και εγώ ν το πάρω έτοιμο Τότε όπως έγραψες και ο ίδιος στο αρχικό σου post, αυτό που είπες είναι πατάτα. 2
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Muscle πέρνεις για τον V8. Το να του βάλεις 1.6 λίτρα κινητήρα, πρώτα πρώτα δεν θα μπορεί να κινηθεί. Αυτά πάνε 2+ τόνους ατσάλι.Επίσης όσα καλά έχουν απομείνει, στοιχίζουν πιο ακριβά από τα καινούργια και να αχρηστέψει ένα για να του βάλεις τέτοια μηχανη, θα πρέπει να σε τουφεκίσουν ως ιερόσυλο.Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, βρες ένα MR2 MK3 (MRS), σε καλή κατάσταση με σκασμένο κινητήρα. Βάλτου έναν 1.4/1.6 turbo diesel Toyota κινητήρα, που να παράγει ~130 άλογα, και είσαι εντάξει. Και κάμπριο είναι, και middle engine RWD, και θα πηγαίνει κανονικά μιας και ο 1.8 βενζίνη που είχε, δεν παρήγαγε και πολύ περισσότερα (138), και στα 800 κιλά, είναι ΟΚ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα