MrJohn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλημέρα.Σήμερα μπήκαν στην εξοχική μας κατοικία και μας έκαναν μεγάλη ζημιά και ταρακουνήθηκα λίγο διότι κλέψανε κινητά άλλα ευτυχώς γλίτωσε το δικό μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στο κινητό μου έχω κάποιο σύστημα GPS σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί η συσκευή μου όπως έχω ακούσει ότι γίνεται σε κάποια Sony. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRG13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αμα δεν σε πειραζει να πληρωσεις η καλυτερη εφαρμογη ειναι το Cerberus.Με 3€ μπορεις να ασφαλισεις εως 5 συσκευες android.Αμα ειναι root η συσκευη ακομα καλυτερα γιατι μπορεις να το κανεις να μην μπορει να το δει καθολου ο επιδοξος ληστης.Αν δεν εισαι μπορει με μια απλη Επαναφορα ρυθμισεων να χαθει το προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJohn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν θέλω να πληρώσω με πιστωτική κάρτα.Δεν υπάρχει είτε κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα ; Τι εννοείς αν δεν είμαι εγώ ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRG13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δεν θέλω να πληρώσω με πιστωτική κάρτα.Δεν υπάρχει είτε κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα ; Τι εννοείς αν δεν είμαι εγώ ; Ευχαριστώ. Αν δεν εισαι ROOT εννοουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα