Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα κοινότητα! Έχω windows 7 home premium και main browser Google Chrome. Όταν μπαίνω στο insomnia.gr και παω να κάνω log in βάζω username-password και enter. Και τότε ξαναφορτώνει η σελίδα αλλά δεν είμαι συνδεδεμένος. Δηλαδή ξαναγράφει σύνδεση-δημιουργία λογαριασμού. Σε opera/IE δουλεύει μια χαρά αλλά και σε win8 vbox σε chrome πάλι δουλεύει!! Έκανα επανεγκατασταση αλλά τπτ. Πρόσθετα δεν εχω πολλά μόνο wot και adblock plus. Επίσης καθάρισα με CCleaner αλλά τπτ

Παιδιά δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά τελικά μπορώ να μπω από Chrome πλέον !!   

Επεξ/σία από JamesSP472
Δημοσ.

Καλημέρα κοινότητα! Έχω windows 7 home premium και main browser Google Chrome. Όταν μπαίνω στο insomnia.gr και παω να κάνω log in βάζω username-password και enter. Και τότε ξαναφορτώνει η σελίδα αλλά δεν είμαι συνδεδεμένος. Δηλαδή ξαναγράφει σύνδεση-δημιουργία λογαριασμού. Σε opera/IE δουλεύει μια χαρά αλλά και σε win8 vbox σε chrome πάλι δουλεύει!! Έκανα επανεγκατασταση αλλά τπτ. Πρόσθετα δεν εχω πολλά μόνο wot και adblock plus. Επίσης καθάρισα με CCleaner αλλά τπτ

Παιδιά δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά τελικά μπορώ να μπω από Chrome πλέον !!   

Δοκίμασε να σβήσεις cookies/cache από insomnia και θα σε συνδέσει κανονικά

http://www.insomnia.gr/topic/469768-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-cache/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...