Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,θελω να παρω ενα μοντεμ με τα εξης χαρακτηριστικα ,να ειναι 1000αρι,να εχει usb και να υποστηριζει dlna,δηλαδη θελω να βλεπω ταινιες mkv στη τηλεοραση μου ,συνδεοντας usb σκληρο,χωρις να υπαρχει υπολογιστης.

σκεφτηκα το netgear 3700,φοβαμαι ομως γιατι εχω νας της netgear και εχω βρει το μπελα μου,εχουν βαλει ενα δικο τους dlna το minidlna και δε κανει stream ταινιες για κανενα λογο.

ξερετε κατι περισσότερο για το netgear?εχετε καποια αλλη προταση? 

Δημοσ.

δεν σου εγγυωμαι οτι θα δεις υποχρεωτικα Ntfs.

β.αφου εχεις το Nas τι το θες το usb?

γ.to netgear το stora εχεις?

δ.το Netgear ειναι ωραιο ρουτερ και σε νορμαλ λεφτα.σε vigor πας παρα πολλα λεφτα μετα.

ε.1000 αρι και να μην εχει το ρουτερ παιρνεις ενα switch ειναι το λιγοτερο.

Δημοσ.

εχει χαλια υλοποίηση στο dlna  to netgear stora,ειναι το minidlna που εχουν γραψει αυτοι,το αποτελεσμα ειναι πανω απο τις μισες ταινιες να μη μπορει να τις τρεξει,και να παρουσιαζει ασυμβατοτητες και με τη τηλεοραση και μετο wd live player που εχω για ταινιες,και επειδη πλεον δε μου ειναι χρησιμο,θελω να το καταργησω,σκεφτηκα λοιπον να βαλω ενα μοντεμ με usb και σκληρο δισκο πανω να κανει τη δουλεια,μπορουν ομως τα μοντεμ να streamαρουν mkv υλικο?υποστηριζουν κανονικο το dlna?

Δημοσ.

εχει χαλια υλοποίηση στο dlna  to netgear stora,ειναι το minidlna που εχουν γραψει αυτοι,το αποτελεσμα ειναι πανω απο τις μισες ταινιες να μη μπορει να τις τρεξει,και να παρουσιαζει ασυμβατοτητες και με τη τηλεοραση και μετο wd live player που εχω για ταινιες,και επειδη πλεον δε μου ειναι χρησιμο,θελω να το καταργησω,σκεφτηκα λοιπον να βαλω ενα μοντεμ με usb και σκληρο δισκο πανω να κανει τη δουλεια,μπορουν ομως τα μοντεμ να streamαρουν mkv υλικο?υποστηριζουν κανονικο το dlna?

αμα το ρουτερ ειναι g δεν ξερω αν θα καταφερεις να streamareis καλα τα mkv.οποτε το n ειναι μονοδρομος.επισης καποια ρουτερ βλεπεις οτι βλεπουν αυτα που συνδεεις πανω ειτε pc ειτε usb stick σαν dlna κτλ.δεν ξερω αν το κανουν ολα τα ρουτερ η αν απλα θα βλεπεις το αρχειο σαν ενα αρχειο σε ενα Usb stick που θα το τραβας wireless απο το wd για παραδειγμα.τωρα για το Netgear stora υπαρχε το forum/site openstora που λεει πως να κανεις πολλα πραγματα.αλλαγες με custom firmware Κτλ.δεν το εχω δοκιμασει απλα το λεω.βεβαια περιττο να στο πω οτι στα  διπλα λεφτα που εχει το stora παιρνεις εναν Hp microserver που παιρνει μεχρι 4 δισκους.διπλη τιμη μεν αλλα pc απο την αλλη.οποτε αν εχεις ηδη n ρουτερ ισως να βολευε ενα τετοιο pc να το κουμπωσεις με ethernet Πανω και να τραβας τα αρχεα μεσα διαμεσω ρουτερ.αν μπορεις να ριξεις καλωδιο να παιξεις 100 η 1000 δικτυο τοτε ουτε σε νοιαζει το N ουτε αλλο ρουτερ ουτε τιποτα.switch gigabit και τελειωσες.αν και με 100 αρι ισως να εισαι οκ(του ιδιου του ρουτερ που εχεις)

Δημοσ.

βασικα δεν εχω τιποτα ασυρματο,to setup μου ειναι ενα thomson 585 v8 το οποιο συνδέεται με το netgear stora με ethernet100 ari,μετα φευγει παλι απο το μοντεμ ενα καλωδιο και καταλήγει κατω απο τη τηλεοραση σε ενα switch 1000αρι το οποιο συνδεει,η/υ,ps3 ,wd live και τηλεοραση με 1000αριa καλωδιa   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...