mclats Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Kαλημερα,θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με καποιο hardware προβλημα που αντιμετωπιζω.Μετα απο μια μετακομιση που εκανα το pc μου δν λειτουργει. Eλεγξα ολα τα καλωδια,εσωτερικα κ εξωτερικα. Οταν παταω το κουμπι εκκινησης το pc ξεκιναει να δουλευει (δν ανοιγουν τα φωτακια του keyboard,και του mouse) αλλα στην οθονη δν βλεπω τιποτα. Η οθονη δν εχει προβλημα(το δοκιμασα κ σε αλλη),ουτε τα καλωδια... Εσωτερικα το τροφοδοτικο λειτουργει,ο ανεμιστηρας της motherboard λειτουργει,o ανεμιστηρας της καρτας γραφικων το ιδιο,και ουτε οι μνημες εχουν καποιο προβλημα.... Υπαρχει καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω ?
ilet1976 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλημέρα φίλε mclats, μου έχει τύχει και σε μένα αυτό. Στη δική μου περίπτωση ήταν το τροφοδοτικό και άς έβλεπα τα fan να γυρίζουν. Οι κινήσεις που σου προτείνω είναι οι εξής: 1) Βγάλε τις μνήμες και την κάρτα γραφικών και άναψε το pc ώστε να ακούσεις τα beep beep. 2) Βγάλε την πρίζα απο το τροφοδοτικό και πάτα 5-6 φορές το power button να φύγει ο στατικός και μετά απο κανα 2λεπτο βάλε το ρεύμα και άναψε το κανονικά. 3) Κάνε ένα έλεγχο καιστη μητρική μήπως έχει κανένα πυκνωτή φουσκωμένο. 4) Και τέλος ένα clear CMOS, βγάλε την μπαταρία της μητρικής μήπως και έχει φάει κανα κόλλημα. mclats αυτά έχω να σου προτείνω. Σου έυχομαι καλή επιτυχία.
mclats Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω.... 1) Εβγαλα μνημες-καρτα....αλλα δν ακουω beep, οπως κ οταν τις εχω κανονικα πανω στη motherboard 2) Δοκιμασα κ πριζα 3)Δν εχει πυκνωτη φουσκωμενο 4)Τωρα τη μπαταρια δν μπορω να τη βγαλω,γιατι ειναι πανω της ο σκληρος που δν βγαινει(εχουν χαλασει οι βολτες απο τις βιδες) Πολυ φοβαμαι πως θελω μαστορα... Ευχαριστω κ παλι
ilet1976 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δεν ακούς beep γιατί δεν έχεις speaker ή έχεις speaker και δεν το ακούς. Αν έχεις speaker και δεν ακούς beep. τότε φίλε μου έχεις θέμα motherboard.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μήπως χτυπήθηκε τιποτα κατα την μεταφορά ? Βασικα βγάλε τα ολα έξω και πανω στο πάτωμα βαλε την μητρική με επεξεργαστή, τρογοφοτικό , μνήμες , οθόνη και κάρτα γραφικών και δες αν ανάβει
mclats Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δν νομιζω να χτυπηθηκε... Το περιεργο ειναι πως σχεδον ολα ,εκτος,απο το τροφοδοτικο τα δοκιμασα σε αλλο pc k δουλευουν... Αλλα αν παλι ηταν το τροφοδοτικο λογικα δν θα εδινα ρευμα κ στο drive που ανοιγοκλεινει κανονικα... Μαλλον πρεπει να ειναι motherboard....Aλλα δυστυχως δν εχω αλλη για να το τσεκαρω
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δεν ακούς beep γιατί δεν έχεις speaker ή έχεις speaker και δεν το ακούς. Αν έχεις speaker και δεν ακούς beep. τότε φίλε μου έχεις θέμα motherboard. ακυρο
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό. Δες αν είναι όλα σωστά κουμπωμένα στη θέση τους. Επίσης σε υπολογιστή φίλου, που δούλευαν όλα αλλά δεν έφερνε εικόνα στην οθόνη, έφταιγε φουσκωμένος πυκνωτής στη μητρική, ενώ σε άλλον, με τα ίδια συμπτώματα, έφταιγε φουσκωμένος πυκνωτής στην κάρτα γραφικών. Αν το σύστημά σου είναι παλιό, είναι ύποπτοι οι πυκνωτές.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 εγω προσωπικα το χα παθει.η καρτα γραφικων μου κι ας ειναι ψιλοδιελυμενη δεν εφταιγε.δανειστηκα εξαρτηματα,τελικα εφταιγε motherboard.ψαξτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα