Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε ευχαριστω πολυ μολις τον βαλω θα τα δοκιμασω αυτα..

Οσον αφορα τον AppData τωρα μεσα εκει εχω διαφορα πραγματακια απο παιχνιδια που ειχα περασει γιαυτο ελεγα να μεταφερω και αυτον για να μην πανε στον sd.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια να κανω και μια αλλη ερωτηση μιας που 8α τον εχω σε 2,3 μερες amd catalyst κατι microsoft net framework,microsoft visual C+++,realtek και γενικα κατι τετοια στον ssd τα βαζω?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια να κανω και μια αλλη ερωτηση μιας που 8α τον εχω σε 2,3 μερες amd catalyst κατι microsoft net framework,microsoft visual C+++,realtek και γενικα κατι τετοια στον ssd τα βαζω?

Οτι ειναι αρχεία και ενημερώσεις του λειτουργικού η των προγραμμάτων πανε στο ssd. Τώρα δε νομίζω να υπάρχει η visual C+++ εκτός και αν είσαι μπροστά απ'ολους :P.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση..

Για αυτα εδω μιλαω που λογικα ειναι μεσα απο καπποιο game ή καπποιο προγραμμα λογικα και αυτα ssd πανε..  :)

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable

Οτι ειναι αρχεία και ενημερώσεις του λειτουργικού η των προγραμμάτων πανε στο ssd. Τώρα δε νομίζω να υπάρχει η visual C+++ εκτός και αν είσαι μπροστά απ'ολους :P.

κι ομως αυτο το αντικειμενο σπουδαζω,αλλα αν δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις..:P

Δημοσ.

Μολις τον εβαλα παιδες,νταξει απλα δεν υπαρχει χιλιομετρα μακρια απο τους μηχανικους μακραν η καλυτερη αναβαθμιση μου..(Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια)

Και κατι τελευταιο για τσεκαρετε απο ταχυτητες ειναι οκ?(οκ μ φαινεται για ριχτε και σεις ενα βλεφαρο)

359il37.png

Δημοσ.

Wu5Q11N.png

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο queue depth (4K QD32: 306.7 > 177.3). Πρακτικά δε νομίζω να δεις μεγάλη διαφορά σε καθημερινή χρήση.
Αν θες τρέξε και το samsung magician να δεις αν υπάρχει κάποιο firmware update διαθέσιμο και τρέξε και το benchmark κι από 'κει.

Δημοσ.

Και το πιο άχρηστο ssd να πάρεις σε σχέση με τους μηχανικούς είναι η μέρα με τη νύχτα. Αντε καλοδούλευτος

Δημοσ.

Ευχαριστω efo355!!

Moxalis αν ειναι ο ιδιος γιατι εχει τοση διαφορα? η αληθεια ειναι οτι το magician δεν το χω βαλει ακομη θα το βαλω και βλεπουμε.

Aυτα παιρνω απο magician

15fofgg.png

Δημοσ.

Όλα κανονικότατα εκτός από το random read πάλι που είναι κάπως χαμηλά.. Είναι συνδεδεμένο σε SATA 3 με τελευταίο firmware και AHCI/TRIM ενεργοποιημένο; Ίσως να φταίει και το hardware του υπολογιστή.
Πάντως και άκρη να μη βγάλεις δε νομίζω να είναι τίποτα το τραγικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...