barmanx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Έχω σαλτάρει, έχω ψάξει στο net και λύση δεν βρίσκω... ότι λέει και ο τίτλος... Θέλω να περάσω τις επαφές από το outlook στο gmail... Τα κάνω όλα σωστά, εξαγωγή του αρχείου κανονικά, περνιούνται οι επαφές στο gmail, αλλά τα ελληνικά γράμματα είναι σαν κινέζικα. Όσες επαφές είναι με λατινικούς χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά, οι υπόλοιπες, ότι να'ναι... Έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω αλλάξει και γραμματοσειρά στο outlook και πάλι τίποτα... Τι άλλο να κάνω, για βοηθάτε λίγο...
BlaCkPit Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε τα εξής, αν δε τα έχεις δοκιμάσει ήδη: 1) export από το outlook ως .xls αρχείο, το ανοίγεις με excel ή libreoffice calc, όποιο δουλεύεις, από εκεί σώζεις ως csv, και κάνεις import αυτό το csv στο gmail και βλέπεις αν έπαιξε. 2) export από το outlook ως .xls αρχείο, το ανοίγεις με google docs (ή google drive, όποιο παίζει τώρα), από εκεί download ως csv, και κάνεις import αυτό το csv στο gmail. Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι το google αναγνωρίζει unicode που σώζει αυτό μόνο, όχι από άλλα προγράμματα. Αν δε παίξουν αυτά τα 2, βλέπουμε και καμιά άλλη λύση, αν υπάρχει. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δουδιε ειναι περσινο το ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις