Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια!θελω να ρωτησω εαν η συγκεκριμενη μητρικη και τροφοδοτικο ειναι καλα σαν ποιοτητα,εαν αξιζουν.γνωριζεται?

η μητρικη ειναι asus p8z77-v

και το τροφοδοτικο Corsair Power Supply 850W ATX 24 pin TX CP-9020041-EU

ευχαριστω!

Δημοσ.

τα εχει ενα desktop που θα θελω να αγορασω(μεταχειρισμενο) και θα ηθελα να ακουσω γνωμες! :)

Δημοσ.

Πολυ καλα και τα 2 απλα η motherboard καλο ειναι να ειναι καινούργια , αν κατι απο τα 2 ειναι μεταχειρισμένα δοκίμασε τα πρώτα

Δημοσ.

Μεταχειρισμενα όταν λέω λίγον μηνών μην φανταστείς. Έχουν ακόμα εγγύηση. Ακόμα η 7970 msi lighting boost edition αξίζει? Διάβασα ότι είναι από τις καλύτερες 7970 που υπάρχουν.

Δημοσ.

Αξίζει απλα να εχει εγγύηση και αυτην και να την δοκιμάσεις πριν την αγοράσεις αν ειναι απο φίλο.

Απο τι θα αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα ?

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα έχει επάνω ένα 3570κ, 16gb ram 1600mhz, 3x1 tera western digital black, και ένα ssd 128gb . το κουτί είναι airocool x-predator Black full tower και έχει ψυχτρα για cpu την noctua dh-d14.

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα έχει επάνω ένα 3570κ, 16gb ram 1600mhz, 3x1 tera western digital black, και ένα ssd 128gb . το κουτί είναι airocool x-predator Black full tower και έχει ψυχτρα για cpu την noctua dh-d14.

Ωραίο συστηματάκι :)

• Like 1
Δημοσ.

οποτε λες αξιζει φιλε μου?ολα τα πραματα διαβασα στο net οτι ειναι πολυ καλα απο το κουτι μεχρι τον ssd και την ψυχτρα.

Δημοσ.

Αν και ειμαι Nvidia fun οσο αφορά τις κάρτες γραφικών μια χαρα ειναι και η amd  , κατα την γνώμη μου αξίζουν ολα τα πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

με καλυψες απολυτα.ειδα οτι εχεις την ιδια ψυχτρα και εσυ στην υπογραφη σου.κανει καλη δουλεια στην ψυξη και ειναι αθορυβη?

edit:επισης απο οθονη εχω μια lg m2362d.ειναι full hd και εχει και δεκτη τηλεορασης.πιστευω θα ειμαι οκ. :)

Δημοσ.

Η ψύκτρα ειναι τούμπανο και στο μέγεθος αλλα κυρίως στην ψύξη και αρκετά αθόρυβη διαμάντι λεμε :P

• Like 1
Δημοσ.

ποσο πιο κατω τα παιρνεις σε σχεση με καινουργια ? ειδικα το τροφοδοτικο ακουσε το πριν το παρεις !

μπορει να κανει θορυβο οσο λιγο μεταχειρισμενο και να ειναι ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...