>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πες μου μόνο πόσο χαζός και λίγος ένιωσες στο φινάλε, βλέποντας να ξετυλίγεται η τελική φάση, και όταν έμαθες την ιστορία της Glory. Καλά η ιστορία της Glory ήταν συνταρακτική, μου θύμισε λίγο την ταινία American History X . Και ειδικά αργότερα το τι έκανε για να αποφύγει το κακό. Αν και δεν ξέρω άμα είχες μιλήσει για την glory στον μάγο που σου πουλάει τα spells, σου αναφέρει οτι δεν ήταν ο devil αυτοπροσώπως απλά μια έκφραση της μαγείας ενός ατόμου και το συγκεκριμένο totem αφορούσε την γενική αντίσταση στην καταπίεση αλλά ταυτόχρονα και την εξαπάτηση. Πάντως λίγοι χαρακτήρες έχουν τόσο απίστευτο background! (απο πρόσφατα που έπαιξα ίσως αμυδρά ο durance απο pillars?) Όσο για το τέλος, απλά απίστευτο! Αν και με προβλημάτισε ιδιαίτερα και ούτε γω ξέρω αν έπραξα σωστά. Στην τελική και γω ελευθέρωσα τον δράκο. Πάω για 2ο playthrough full decker τώρα για να εξερευνήσω όλο το lore που μπορεί να μου προσφέρει το παιχνίδι!
Tobajara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Για το lore και το σύμπαν του επιτραπέζιου Shadowrun - που αρκετό από αυτό έχει περάσει στα παιχνίδια - υπάρχει και το Shadowrun Wiki. Δεν είναι τέλειο, όπως δεν είναι και το pen and paper, αλλά έχει αρκετές επιπλέον πληροφορίες. Το έβαλα επίτηδες στη σελίδα του Lofwyr. http://shadowrun.wikia.com/wiki/Lofwyr 1
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κατά τα φαινόμενα, το Netflix κατακλέβει το Shadowrun και βγάζει ταινία με το Will Smith σε στήσιμο...Shadowrun χωρίς το μελλοντολογικό cyberpunk. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά, δεν ξέρω τι να περιμένω, ελπίζω μόνο οι δημιουργοί του Shadowrun να μην έχουν μείνει στην απ'έξω. Εδώ το trailer. Ανάμεσα σε όλα τά άλλα εμφανίζεται τύπος ΦΤΥΣΤΟΣ ο Lofwyr στο 2:10 (τι δουλειά έχει από το Βερολίνο στο Ελ Έι?) και κατσικοκέφαλο σαν το σήμα του Shadowrun (1:50) Σουρεάλ... https://www.youtube.com/watch?v=6EZCBSsBxko
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Οφείλω να αναγνωρίσω στο Γουίλ Σμιθ ότι είναι εργατικός και πεισματάρης (ποιος να το φανταζόταν όταν τον έβλεπε να υποδύεται τον "Πρίγκιπα του Μπελ-Ερ") όμως δεν τα λέει καθολου μωρ' αδερφέ μου. Χίλιες φορές καλύτερος, βέβαια, από το γιόκα του, τον Τζέιντεν, που ο μπαμπάς του μας τον προωθεί αλύπητα και είναι το απόλυτο ξυλάγκουρο. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Το trailer μου βγάζει τρελά shadowrun vibes! Και με Will smith στο τιμόνι να πω την αλήθεια περιμένω πολλά. Απο την άλλη Bright: the album λεει... δεν βλέπω να αναφέρουν πουθενά shadowrun ούτε δείχνουν την ύπαρξη cybernetics ή φάση με βιομηχανικό-κατασκοπεία (deckers/χάκερς και τα σχετικά) οπότε πολύ πιθανόν να έχει εντελώς διαφορετικό lore. Αλλά΄είναι μόνο ένα trailer οπότε θα δούμε.
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εγώ πάλι νομίζω πως και μόνο με βάση το τρέιλερ ο Jordan μπορεί να τους μηνύσει άνετα. Έχουν το Awakening, τις διακρίσεις, τα Ορκ, τα ξωτικά, τις νεράιδες, τη μαγεία, το Lofwyr (!!!), το λογότυπο του παιχνιδιού (!!!!!!), δε νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα . Το Awakening, η περίοδος που η μαγεία επανέρχεται, γεννιούνται τα πρώτα metahuman μωρά, πώς εξελίσσεται η κοινωνία κλπ, περιγράφονται κανονικά στο lore (ο Lofwyr πχ ξυπνάει το 2012, οπότε δικαιολογείται η απουσία cybernetics). Η εξέλιξη στην τεχνολογία, οι Megacorps, οι shadowrunners κλπ όντως δε φαίνονται αλλά διαφορετικό lore δεν είναι σε καμία περίπτωση, απλά το έχουν πιάσει στην αρχή. Μερικές παραπάνω πληροφορίες εδώ. https://www.polygon.com/2017/2/27/14749820/bright-netflix-will-smith-suicide-squad Και εδώ ο μόνος τύπος που το συγκρίνει με διαφορετικό setting, που δεν το έχω ακούσει ποτέ. The little taste of “Bright” that I got in the trailer reminded me of Terri Windling’s classic urban fantasy setting Bordertown: a city on the edge of the magical land of the elves and mundane realm of the technologically advanced modern day world. Windling’s Bordertown setting has been around for decades, and an anthology of stories in it was released not terribly long ago. http://www.unboundworlds.com/2017/02/shades-shadowrun-bordertown-netflixs-bright/ Είμαι πολύ περίεργος να μάθω παραπάνω για την ταινία.
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 O Lofwyr ίσως μοιάζει λίγο αλλά ντάξει δεν είναι και φτυστος Αλλα και πάλι θα προτιμούσα χίλιες φορές να υπήρχε συνεργασία με τους τυπάδες απο shadowrun και να ήταν κανονικό shadowrun adaptation. Βέβαια στο άρθρο πάνω υπάρχει και αυτό: The idea of fantasy + sci-fi worlds being the same isn’t exclusive to ShadowRun. SR added cyberpunk. Οπότε είναι μάλλον πιο λογικό να ανήκει στo setting που αναφέρεις παραπάνω ή σε κάποιο άλλο λιγότερο γνωστό. Επίσης μια μικρή περίληψη: “Set in an alternate present-day where humans, orcs, elves, and fairies have been co-existing since the beginning of time,” its description reads, “Bright is genre-bending action movie that follows two cops from very different backgrounds. Ward (Will Smith) and Jakoby (Joel Edgerton), embark on a routine patrol night and encounter a darkness that will ultimately alter the future and their world as they know it.” Για να δούμε, Δεκέμβριο λέει θα προβληθεί..
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δεν ξέρω πως μου είχαν ξεφύγει αυτές οι παιχνιδάρες.. Μια εποχή είχα παίξει λίγο αλλά το παράτησα λογο έλλειψης χρόνου /ενδιαφέροντος. Πέρα από το Gameplay τους πάντως, το story τους ρίχνει γροθιά στα δόντια. Τόσα ηθικά διλήμματα ούτε IRL. Τελειωσα το Returns, τώρα βρίσκομαι κοντά και στο τέλος του Dragonfall, αδημονω να δω πως θα εξελιχθεί. 👍 4
Speculoos Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Το είχα να μαζεύει σκόνη το dragonfall (οπως και το Hong Kong) και αποφάσισα να το εγκαταστήσω την Κυριακή παρολο που είχα να πιάσω SR μια εξαετία. Αναρωτιέμαι γιατί άργησα 6 χρόνια. 2
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Αναρωτιέμαι γιατί άργησα 6 χρόνια. Γιατί δεν διαβάζατε τα posts όσων γράφαμε εδώ Ειδικά το Dragonfall είναι καταπληκτική εμπειρία. Περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα