chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πάντως και για όποιον θέλει περισσότερο περιεχόμενο υπάρχουν και κάποια πολύ καλά story mode ήδη διαθέσιμα. Φυσικά και το expansion το περιμένουμε πως και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ποσο θα κραταει αυτο;3 ωρες;Save θα μπορεις να κανεις μονο στο τελος του παιχνιδιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στις 27 Φεβρουαρίου θα είναι τελικά διαθέσιμο το πρώτο DLC για το Shadowrun Returns, με τίτλο Shadowrun: Dragonfall, δωρεάν για όσους στήριξαν το παιχνίδι μέσω Kickstarter. Στην ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει επίσημα και η έκδοση 1.2 για το Shadowrun Returns, η οποία βρίσκεται ήδη σε beta για όποιον επιθυμεί να τη δει από τώρα και ενδεχομένως να βοηθήσει με την αναφορά προβλημάτων. Στην έκδοση αυτή, η σημαντικότερη αλλαγή είναι η επέκταση της λειτουργίας των saves. Πλήρη λίστα με τις αλλαγές, καθώς και οδηγίες για το backup που καλό είναι να κάνουν όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στην public beta, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλή αφορμή να το ξαναπιάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 14 ευρώ το DLC για εμάς τους μαλάκες λοιπόν που δεν κάναμε back αλλά το πήραμε day one. 14 ευρώ να πάρεις το παιχνίδι atm στο steam και άλλα 14 για το DLC. Αν δε βλέπετε κάποιο λάθος σε όλο αυτό τι να πω. Μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα όταν το πήρα και τώρα ξαναμετανιώνω που έδωσα λεφτά σε money grabbers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως και για όποιον θέλει περισσότερο περιεχόμενο υπάρχουν και κάποια πολύ καλά story mode ήδη διαθέσιμα. Φυσικά και το expansion το περιμένουμε πως και πως. Που τα βρήκες. Κοιτα να δεις που θα σιχτηρισω την αγορα στο ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Τα community mods βρίσκονται στο Steam. Άρχισαν να στέλνονται τα Steam keys για το expansion, ενώ δίνονται και GOG DRM-free κλειδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ήρθε και σε εμένα το κλειδί, αλλά ωραία ημέρα κυκλοφορίας βρήκαν :Ρ Τέλος πάντων, καιρός για μια επιστροφή στις "σκιές". Υ.Γ. Με την ευκαιρία, και παρότι ετεροχρονισμένα, να πω ότι (ανεξάρτητα από το αν οι τιμές του παιχνιδιού είναι καλές ή όχι) δεν είναι το ίδιο να αγοράσεις ένα παιχνίδι την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, με το να το στηρίξεις πριν καν δημιουργηθεί. Δεν είναι μικρή στήριξη η αγορά από την πρώτη στιγμή, αλλά όπως και να το κάνουμε αλλιώς είναι να στηρίζεις κάτι προκειμένου να υπάρξει (και να ρισκάρεις να μη δεις τίποτε γι' αυτά τα χρήματα, ούτε καν ένα μέτριο ή και κακό παιχνίδι). Και νομίζω ότι είναι δίκαιο να έχει ένα πλεονέκτημα/κίνητρο τελικά αυτός που μπαίνει από την αρχή σε μια προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι producer για να "στηρίξω" κάτι όμως. Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα που δεν έχει νόημα να γίνει εδώ. Εγώ σαν καταναλωτής μιλάω, και σαν καταναλωτής όταν αγοράζω κάτι με το που βγει, σημαίνει στήριξη. Το να μου ζητάνε λεφτά για dlc τους φέρνει στην ίδια κατηγορία με την CA που ζητάει λεφτά για DLC με νέα units για το Rome 2. Πόσο μάλλον, όταν το dlc να κοστίζει τα ίδια λεφτά με το "full" game που μόνο ολοκληρωμένο δεν ήταν όταν το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που αγόρασες όταν βγήκε ήταν το παιχνίδι Shadowrun Returns. Οτιδήποτε DLC, expansion ή πρόσθετο υλικό βγει μετά το πληρώνεις επιπλέον, όπως γίνεται σε όλα τα retail. Στους backers προσφέρεται δωρεάν επειδή ήταν στους όρους του kickstarter campaign, που δεν είναι ακριβώς προπαραγγελία. Μπορούμε να συζητήσουμε το αν τα 14 ευρώ του Dragonfall είναι λογικό αντίτιμο σε σύγκριση με το Returns, αλλά πρόσβαση σε μελλοντικά add-on σα μέρος του day-one δε δίνεται πουθενά (εκτός από την περίπτωση "κομμένου" content κλπ, εδώ μιλάμε για μήνες μετά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω από πού προκύπτει υποχρέωση οποιουδήποτε να διαθέτει δωρέαν DLC. Που εδώ δε μιλάμε για απλό DLC του στυλ "α, δες, τρέχουν αίματα και ακρωτηριάζονται χέρια" (τύπου CA), αλλά για δεύτερο ισοδύναμο campaign. Διπλασιασμός του παιχνιδιού. Το patch με το νέο σύστημα save (ή τα εργαλεία για να φτιάχνουν οι χρήστες δικά τους σενάρια) τα έδωσαν δωρεάν. Από το beta στάδιο, μέχρι σήμερα που έγινε το επίσημο update. Και δε νομίζω ότι παράτησαν το παιχνίδι στη μοίρα του. Και, βασικά, δε θα έκανα κανένα σχόλιο αν έλεγες "είναι πολλά τα 14 για DLC". Περί ορέξεως... Αν σου φαίνεται ακριβό, περιμένεις να πέσει η τιμή. Κι αν πρόσεξες, πουθενά δε λέω αν είναι πολλά ή λίγα τα λεφτά που ζητάνε. Αλλά, δεν είναι παράλογο αυτός που στηρίζει έμπρακτα ένα παιχνίδι, πριν αυτό υπάρξει, προκειμένου να υπάρξει, να έχει άλλη αντιμετώπιση από αυτόν που, έστω και πρώτη μέρα, πάει και το αγοράζει. Γνώμη μου, τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είπα ότι είναι κάποιος παράλογος, είπα ότι εγώ δεν είμαι υπέρ γιατί δεν είναι η δουλειά του καταναλωτή αυτή. Αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread. Για το συγκεκριμένο αυτό που με χάλασε είναι ότι βγήκε το παιχνίδι όταν βγήκε με gameplay ώρες υπερβολικά λίγες και περίμενα να βγει καινούριο story πιο μετά, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον λεφτά, αφού αυτό μου είχε δώσει να καταλάβω το παιχνίδι. Αντ'αυτού, μου πλάσαρε το user created content σαν ευλογία και όταν είπαν να φτιάξουν καινούριο μου το χρεώνουν τα ίδια λεφτά με τα οποία κοστολόγησε το παιχνίδι από την αρχή. Δηλαδή, το πρόβλημά μου είναι: kickstarter funds + 14 euro για να βγει το game στην αγορά από το μηδέν. 14 euro για να γράψουμε επιπλέον σενάριο. Ας είχαν το dlc στα 3-4 ευρώ και δεν θα έλεγα τίποτα (αφού πλέον το dlc είναι το normal δυστυχώς). Το να ζητάνε 14 ευρώ όσο το retail παιχνίδι είναι τραγικό. Επίσης όμως το να λένε στον backer εσύ τζάμπα, όλοι οι άλλοι θα σκάσουν τα ίδια με το retail παιχνίδι είναι σαν να λες ότι εμείς που τολμήσαμε να το αγοράσουμε αφού βγει είμαστε βλάκες που δεν το ψωνίσαμε από το piratebay. Έχει διαφορά να δίνεις κάποια bonus στους backers και διαφορά να διαχωρίζεις τους πελάτες σου σε 2 ταχύτητες. Στην ουσία το 14άρι το ζητάνε για να καλύψουν αυτά που δεν θα πάρουν από τους backers άρα ζητάνε από μένα να καλύψω τα χρήματα άλλων. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα και γι'αυτό έφαγε delete το παιχνίδι και η εταιρία από εμένα σαν καταναλωτής. Βέβαια δε σημαίνει ότι θα βγω να του δώσω 1/100 στο metacritic από εκδίκηση ή θα το κράξω στο reddit/steamforums, μεταξύ μας είμαστε και λέμε τις απόψεις μας, όπως και στην σελίδα "1" γράφω ότι μου άρεσε όσο έπαιξα. Άλλα όπως βλέπετε γράφω ότι gameplay time ήταν 11 με 12 ώρες. Επειδή λοιπόν όταν αγοράζω παιχνίδια (όχι dlc όσα dlc έχω είναι gifts) θέλω να ισχύει μια αναλογία 1:1 (gameplay hours/money spent) και το παιχνίδι ΔΕΝ την εκπλήρωσε (τα user content δεν μετράνε) γι'αυτό θεωρώ ντροπή να ζητάνε τόσα λεφτά για dlc που θα έπρεπε να είναι free για να περάσει το ratio που κατά την άποψή μου πρέπει να τηρείται σε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, ελπίζω όσοι το πήρατε δωρεάν (το dlc) να είναι όντως καλό και να γουστάρετε όσο παίζετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι τους αδικείς. Πρώτον, το user-created content δεν "πλασαρίστηκε" σαν ευλογία, ήταν βασική δέσμευση και selling point του αρχικού campaign. Δεύτερον, το δεύτερο campaign (για το setting του οποίου ψήφισαν οι backers) ήταν δέσμευση από το project, δεν προέκυψε στην πορεία. Τρίτον, δεν ζητήσαν από κανέναν "+14 ευρώ" για να φτιάξουν το σενάριο. Κατ' αρχάς, είναι campaign, και κατά δεύτερο το έφτιαξαν με τα λεφτά που μάζεψαν. Αν το θέλεις, το αγοράζεις. Δεν το θέλεις, δεν το αγοράζεις ή περιμένεις να πέσει σε τιμή που κρίνεις λογική (με αυτά τα "ratio" που περιγράφεις ή ό,τι άλλο κριτήριο βάζεις με το νου σου). Τέταρτον, πώς χωράει το piratebay στην ιστορία, δεν καταλαβαίνω. Θες να το κλέψεις; Κλεψ' το. Το campaign θα το έδιναν στους υποστηρικτές και το είχαν πει εξ αρχής. Το ότι δε σου αρέσει αυτή τους η απόφαση, είναι άλλο θέμα, δεν αιφνιδίασαν κανέναν, αυτά είναι γραμμένα από μήνες στο project και το site του παιχνιδιού. Πέμπτον, αν το έδιναν και σε σένα τζάμπα, θα έλεγαν "βλάκες" όλους αυτούς που τους στήριξαν όταν το παιχνίδι δεν υπήρχε καν. Γι' αυτό σου είπα εξ αρχής, εξιωσώνεις αγοραστές με backers, ενώ δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά θα το αγοράσω. με ενθουσιάσε το game και όχι τοσο για το gameplay του αλλά για το κόσμο του έτσι όπως είναι διαμορφωμένος. Με τράβηξε αρκετά. Συν τα story mod που επεκτείνουν πάρα πολύ το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνιδι οπως κυκλοφορησε ηταν ο ορισμος της αρπακτης....πολυ συντομο,γεματο bugs με ενα save system απαραδεκτο. Εχει απολυτο δικιο ο zeniath οσον αφορα αυτο το κομματι αλλα εχει τελειως αδικο σε οτι αφορα τη προνομιακη μεταχειρηση των backers....εκει τους δινω 100% δικιο γιατι αν δεν υπηρχαν οι backers δεν θα υπηρχε καν το παιχνιδι. Και γενικοτερα οι backers παιρνουν ΟΛΑ τα ρισκα αφου εχουν βαλει τα λεφτα τους για να γινει το παιχνιδι και ακομα και η μεγαλυτερη πατατα του κοσμου να ειναι δεν θα τα παρουν πισω. Ενω εσυ εστω και day 1 buyer να εισαι εχεις δει ολα τα σταδια εξελιξης,trailer με gameplay και ερχεσαι πολυ πιο σιγουρος να τους τα ακουμπησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα