KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 To studio θα ετοιμάσει άλλη μία ιστορία, ως "επίσημο" υλικό, τα υπόλοιπα θα είναι ιστορίες των χρηστών και ήταν ένα από τα βασικά selling points, ότι θα μπορούμε να φτιάχνουμε δικές μας ιστορίες κτλ. Επαναλαμβάνω, έχω δει ελάχιστο το παιχνίδι, δεν ξέρω αν οι επιλογές απαντήσεων στη συνέχεια επηρεάζουν τις αντιδράσεις των NPCs, στο tutorial ουσιαστικά που είδα δε φάνηκε κάτι τέτοιο. Δεν επηρεαζουν απολυτως σε τιποτα...μαλιστα οι περισσοτερες ειναι τυπου: Α.Θα το κανω γιατι ετσι πρεπει Β.Θα το κανω αλλα για λεφτα Γ.Δεν γουσταρω αλλα θα το κανω. Γενικα πιο linear rpg δεν θυμαμαι να εχω παιξει με τοσο ανουσιους διαλογους και επαναλαμβανομενες μαχες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Shadowrun Returns 'Berlin' DLC coming late October Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Περισσότερες πληροφορίες για το Berlin campaign, με πολλά θετικά νέα! Copy paste από το mail update.Well, our original plan called for a modest-sized campaign that we could ship by the end of October. However, after listening to your forum discussions and feedback, it became clear that you would like to see something bigger (and so would we). So, we've decided to spend more time on Berlin to create an experience closer to the size of Dead Man’s Switch. A story of that scope will take longer, so we’re targeting January for its release. A more flexible main story arc - choose which runs to complete first, and which factions to complete objectives for More depth to the NPC runner characters New weapons, outfits, portraits, music, and enemies - including more magical creatures Improved Physical Adept gameplay - along with additions for some of the other existing archetypes A European city with a very different look, “vibe”, and cast of characters A story that highlights the compelling themes of the Shadowrun: Germany sourcebookΓια το πολύ ενοχλητικό save system, έχουν πει πως το ψάχνουν αλλά δεν ξέρουν αν μπορεί να αλλάξει (duh?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 To save system το αναφέρουν και στο τελευταίο update μέσω Kickstarter, αλλά ακόμη είναι υπό εξέλιξη. Αυτό είναι για μένα το βασικότερο πρόβλημα, ξέχασα ας πούμε σε ένα σημείο να ανεβάσω το charisma (απλά για να δω ένα διάλογο πού θα έβγαζε) και πρέπει να ξαναπαίξω το επίπεδο από την αρχή. Κουραστικό. Επίσης, οι μάχες μου φαίνονται κάπως φτωχές, ίσως να είμαι επηρεασμένος από το XCOM όπου η κάλυψη ήταν το παν, ενώ εδώ στέκεσαι στη μέση του δρόμου και ο άλλος αστοχεί από τα τρία τετράγωνα (έχω αστοχήσει και εγώ με 99% πιθανότητα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εδώ ακόμα περιμένουμε τον linux client αν και είχαν υποσχεθεί στο kikcstarter ότι θα το βγάζαν σχεδόν αμέσως με την έκδοση των windows. Προσωπικά θα περιμένω να βγεί η έκδοση για linux για να ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Επίσης, οι μάχες μου φαίνονται κάπως φτωχές, ίσως να είμαι επηρεασμένος από το XCOM όπου η κάλυψη ήταν το παν, ενώ εδώ στέκεσαι στη μέση του δρόμου και ο άλλος αστοχεί από τα τρία τετράγωνα (έχω αστοχήσει και εγώ με 99% πιθανότητα...) Αν αυτό είναι το μέτρο σου ναι, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο Οι μάχες του μου φάνηκαν αρκετά καλές αλλά θα ήθελα λίγη περισσότερη ποικιλία στους αντιπάλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το κύριο παράπονό μου στις μάχες είναι πως κάνουν πολύ εύκολα "ντου": και όχι μόνο οι melee αντίπαλοι, αλλά και αυτοί που έχουν rifles και λογικά θα έπρεπε να επιδιώξουν την απόσταση, ειδικά όταν έχουν αντίπαλο με shotgun ή handgun που υστερεί σε βεληνεκές. Αλλά, το βασικό θέμα (και γι' αυτό ξαναμπήκε στον πάγο) είναι το σύστημα (ή μάλλον η ανυπαρξία συστήματος) για τα saves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ειναι προφανες γιατι δεν υπαρχουν saves...ειναι τοσο αστεια μικρο το παιχνιδι που αμα μπορουσες να σωζεις οποτε θελεις θα το τελειωνες για τη πλακα σου σε λιγες ωρες παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δε νομίζω ότι αυξάνεται η διάρκεια του παιχνιδιού με αυτό το σύστημα, μια ανούσια δυσκολία είναι. Θα έλεγα πως ειδικά αν δεν έχεις ένα εξαιρετικό τίτλο στα χέρια σου (είτε σε διάρκεια, είσε σε μηχανισμούς ή ό,τι άλλο) το να προκαλείς επιπλέον δυσκολίες αυτού του είδους χειροτερεύει τα πράγματα, δεν τα βελτιώνει. Η ιστορία, πάντως, μου αρέσει ως εδώ που έχω δει. Ευελπιστώ ότι στο Βερολίνο θα δούμε καλύτερα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αυξανοντας τη δυσκολια αυξανεις και τη διαρκεια που παιζεις ενα παιχνιδι....προφανως και ειναι ανουσια δυσκολια.Αλλα οταν βγαζεις κατι προφανως προχειρο μονο και μονο για να εισπραξεις τα λεφτα απο το kickstarter τοτε καταφευγεις σε τετοιες βλακειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Επιτέλους σήμερα μπήκε ο client για linux! Σε beta ακόμα βεβαια αλλά το περίμενα πως και πως να το δω αυτό το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 To game είναι απίστευτο! μιλάμε έχω φάει τρελό κόλλημα. Ευτυχώς που υπάρχει το kickstarter και μπορούμε να δούμε τέτοια game. Να ρωτήσω από mod story έχετε να προτείνετε κάποιο γιατί βλέπω να τελειώνω το main story σύντομα. Ξέχασα να αναφέρω το αγαπημένο μου κομμάτι από το game.. http://www.youtube.com/watch?v=bfZJHN175s0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κυκλοφόρησε η Linux έκδοση μαζί με το patch 1.1 ενόψει (για αρχές του '14, όμως) του Berlin campaign. Στο επόμενο update (για το οποίο δε βρήκα ημερομηνία) θα έχουμε και αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούν τα saves. Περιέργως το update έγινε ήδη, η ειδοποίηση έχει έρθει μέσω Kickstarter αλλά στο site του παιχνιδιού η ανάρτηση είναι από 15 μέρες πριν, όταν το patch ήταν σε στάδιο beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ολοι όσοι παίζουμε σε linux έχουμε αναβαθμίσει πάνω από τρεις βδομάδες σε beta και παίζουμε κανονκά. Είχε βγάλει ένα πρόβλημα τις πρώτες μέρες που το διόρθωσαν αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 http://www.kickstarter.com/projects/1613260297/shadowrun-returns/posts/666832 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα