23Optimus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 καλησπερα παιδια... αυτοι οι υπολογυστες θα με βγαλουνε απο τα ρουχα μου.. το θεμα μου αφορα για ενα παιχνιδι και κυριως για call of duty world at war multiplayerενω το τρεχω σωστα χωρις κανενα κολλιμα απο το συστημα.. . την ωρα που παιζω μεσα εκει μετα 1 2 αγωνες σταματαει να κινητε κολλιμα εντελως και δε μπορω να πατησω τιποτα ωστοσο να το κλεισω ειτε με εναρξη ειτε ctl alt delete και αναγκαστικα το κλεινω απο το reset botton τι νομιζετε να φταιει πρωτη φορα μου το εμφανιζει σε παιχνιδι και αυτο το εβαλα πρωτη φορα.. ενω εχω και αλλα τα οποια εχουνε πιο βαριες απαιτησεις.. windows 7 ultimate 64 bitmotherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) seagate baraccuda 7200 rpm 250 gbintel core 2 duo E4500 2.20 ghzati sapphire 7750 ddr5 1 gbAC 550 W turbo xοθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 εχεις τους τελευταιους οδηγους της καρτας περασμενους? ειναι καθαρισμενο το πισι ?
Grey Warden Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δες αρχικα θερμοκρασιες. Δες αν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ακριβώς, έλεγχος θερμοκρασιών πρώτο βήμα. Βάλε αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και παρατήρησε τις θερμοκρασίες σου σε idle και σε load. Yπάρχει και το http://www.alcpu.com/CoreTemp/, απλά το 1ο θα στα δώσει όλα μαζεμένα. Αν είναι υψηλές όπως υποψιαζόμαστε, ανοίγεις το κουτί σου, και καθαρίζεις fans και ψύκτρες, του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Βάλε κανένα screenshot να δούμε τι γίνεται.
23Optimus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδες ευχριστω για βοηθεια αλλα εδω ειναι το παραξενο ο υπολογυστης ειναι εντελως χωρις προβλημα αυτο που παρουσιαζει ειναι ακυρο και κουφο εντελωςτο παιχνιδι αυτο το εβαλα προχτες και μεχρι τοτε σε κανενα παιχνιδι δε το παρουσιασε.. το hwmonitorεχω χωρις να κανω τιποτα θερμοκρασιες εχω μητρικη 20-25 επεξεργαστης ο καθε πυρηνας απο 37-43 καρτα γραφικων 38-40 σκληρος 40-45 με παιχνιδι μου παει μητρικη 30 επεξεργαστης 45-55 καρτα γραφικων 45-60 σχεδον σκληρος 45-46.. τεσπα και με αυτο το προβλημα που παρουσιασα ετσι ηταν οι 8ερμοκρασιες αλλα τις κοιταξα οταν ο υπολογυστης ξαναανοιξε γιατι εκεινη την ωρα να δω αυτο δε γινοταν γιατι δεν ανταποκρινοτνε τιποτα να πατισω εκεινη τι στηγμη.. θα ελενξω και τα αλλα παιχνιδια αν το παρουσιασει αλλα δε το νομιζω πρωτη φορα μου το κανει αυτο και οταν εβαλα αυτο το παιχνιδι προχτες.. να φταιει κατι το οποιο εγκατεστησε αυτο και ετσι να μπλοκαρει ο υπολογυστης?..... αλλα το τρεχει πολυ καλα περιεργο ειναι δηλαδη αυτο το προβλημα το παρουσιαζε ακυρα εντελως α και επισης τον υπολογυστη τον καθαριζω πολυ τακτικα καθε 1 με δυο βδομαδες με πιστολακι για μαλλια σε κρυο αερα Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2013 από 23Optimus
Grey Warden Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δοκιμασε να τρεξεις ενα αλλο απαιτητικο παιχνιδι. Αν δεν στο κανει, σημαινει οτι εχει bug το αλλο.
23Optimus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 αα ξεχασα για οδηγους ναιι εχω τους 13.4 για την AMD ΡωΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΛΟΥς ΠΑΛΙΟΥς ΠΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ εδω και χρονια αλλα δεν ειχανε ποτε κατι τετοιο.... μακαρι να ειναι κατι του παιχνιδιου .. αλα αυτο που κανει ειναι περιεργο λες και μπλοκαρει κατι μεσα... γιατι ουτε το ποντικι ουτε το πλητρολογιο ανταποκρινεται οταν το κανε φοβαμαι windows, μητρικη, σκληρος κατι αλο δε μπορω ναφανταστω αλλα και με αυτα που υποψιαστικα παλι ειναι λανθασμενο εφοσον παει κομπλε τωρα ξανα εβαλα το ιδιο παιχνιδι μπαινει μεσα παιζει αλλα βγηκα μετα να δω θεμροκρασιες κανονικα ειναι καλυτερες απο τα αλλα μου παιχνιδια. τωρα θα το ψαξω ειναι περιεργο... ποσταρα και και στη σελιδα του παιχνιδιου να δω εαν ξερει κανεις τιποτα αν του το κανε.
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 στο λεω γιατι παιζει κολλημα η παγωμα την οθονης αν δεν ειναι ενημερωμενοι οι οδηγοι .. 1
23Optimus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ναι καταλαβαβασικα οταν ακουγα στην αρχη τον ηχο που πεταγανε τα ηχεια τρομαξα οτι ηταν θορυβος απο μεσα καπου αχαχ αλλα τα χαμηλωσα και λεω α απο εκει ακουστηκε αυτο το βουιτο.. παλια ειχα μαυρες οθονες σε επανεκκηνηση ορισμενες φορες με πιο παλιες εκδοσεις οδηγων τωρα καλα ειναι με αυτους τους 13.4 ενα αλλο θεμα. επειδη αυτο το παιχνιδι το χρησιμοποιω απο steam το παιδι που μου δανεισε το λογαριασμο του ειχε ενα προβλημα με ενα αλλο παιχνιδι ops 2 multiplayer και δεν του εμπαινε μεσα καν που εμφανιζει στο φορτωμα της πιστας. το εχω και εγω αυτο το παιχνιδι και μου το κανει και εμενα στο ops 2.. τωρα να εχει καποιο προβλημα ο λογιαριασμος του στο steam.. και να μου κανει και εμενα το προβλημα αυτο στο cod 5 που κολλαει ολο το συστημα υπαρχει τετοια περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα