Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια... αυτοι οι υπολογυστες θα με βγαλουνε απο τα ρουχα μου..  το θεμα μου αφορα για ενα παιχνιδι και κυριως για   call of duty world at war multiplayer
ενω το τρεχω σωστα  χωρις κανενα κολλιμα απο το συστημα.. .   την ωρα  που παιζω μεσα εκει μετα  1  2 αγωνες  σταματαει να κινητε κολλιμα εντελως και δε μπορω να πατησω τιποτα ωστοσο να το κλεισω  ειτε με εναρξη   ειτε  ctl alt delete και αναγκαστικα το κλεινω  απο το reset  botton
  τι νομιζετε να φταιει    πρωτη φορα μου το εμφανιζει σε παιχνιδι και αυτο το εβαλα πρωτη φορα.. ενω εχω και αλλα τα οποια εχουνε  πιο βαριες απαιτησεις.. 

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)  
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

Δημοσ.

Ακριβώς, έλεγχος θερμοκρασιών πρώτο βήμα. 

Βάλε αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και παρατήρησε τις θερμοκρασίες σου σε idle και σε load.

Yπάρχει και το  http://www.alcpu.com/CoreTemp/, απλά το 1ο θα στα δώσει όλα μαζεμένα.

Αν είναι υψηλές όπως υποψιαζόμαστε, ανοίγεις το κουτί σου, και καθαρίζεις fans και ψύκτρες, του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Βάλε κανένα screenshot να δούμε τι γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες ευχριστω για βοηθεια αλλα εδω ειναι το παραξενο ο υπολογυστης ειναι εντελως χωρις προβλημα  αυτο που παρουσιαζει ειναι ακυρο    και κουφο εντελως
το παιχνιδι αυτο το εβαλα προχτες και μεχρι τοτε σε κανενα παιχνιδι δε το παρουσιασε..      το hwmonitor
εχω χωρις να κανω τιποτα θερμοκρασιες εχω     μητρικη 20-25    επεξεργαστης   ο καθε πυρηνας απο 37-43      καρτα γραφικων   38-40   σκληρος 40-45 
 με παιχνιδι μου παει μητρικη  30    επεξεργαστης 45-55     καρτα γραφικων 45-60    σχεδον    σκληρος   45-46..  τεσπα και με αυτο το προβλημα που παρουσιασα   ετσι ηταν οι 8ερμοκρασιες  αλλα τις κοιταξα οταν ο υπολογυστης ξαναανοιξε γιατι εκεινη την ωρα να δω αυτο δε γινοταν γιατι δεν ανταποκρινοτνε τιποτα να πατισω    εκεινη τι στηγμη..        θα ελενξω και τα αλλα παιχνιδια αν το παρουσιασει  αλλα δε το νομιζω   πρωτη φορα μου το κανει αυτο και οταν εβαλα αυτο το παιχνιδι προχτες..  να φταιει κατι το οποιο εγκατεστησε αυτο και ετσι να μπλοκαρει ο υπολογυστης?.....  αλλα το τρεχει πολυ καλα περιεργο ειναι  δηλαδη αυτο το προβλημα το παρουσιαζε ακυρα εντελως  

α και επισης τον υπολογυστη τον καθαριζω πολυ τακτικα καθε 1 με δυο βδομαδες  με πιστολακι για μαλλια σε κρυο αερα 

post-245088-0-25086700-1374916096_thumb.jpg

post-245088-0-50158200-1374916114_thumb.jpg

post-245088-0-80372900-1374918486_thumb.jpg

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.

αα ξεχασα για οδηγους ναιι εχω τους 13.4 για την  AMD       ΡωΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΛΟΥς ΠΑΛΙΟΥς ΠΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ  εδω και χρονια αλλα δεν ειχανε ποτε κατι τετοιο.... μακαρι να ειναι κατι του παιχνιδιου .. αλα αυτο που κανει ειναι περιεργο  λες και μπλοκαρει κατι  μεσα...  γιατι ουτε το ποντικι ουτε το πλητρολογιο ανταποκρινεται οταν το κανε

φοβαμαι  windows, μητρικη, σκληρος  κατι αλο δε μπορω ναφανταστω αλλα και με αυτα που υποψιαστικα παλι ειναι λανθασμενο εφοσον παει κομπλε τωρα  ξανα εβαλα   το ιδιο παιχνιδι μπαινει μεσα παιζει αλλα βγηκα μετα να δω θεμροκρασιες κανονικα ειναι καλυτερες απο τα αλλα μου παιχνιδια.    τωρα θα το ψαξω ειναι περιεργο... ποσταρα και και στη σελιδα του παιχνιδιου να δω εαν ξερει κανεις τιποτα αν του το κανε.

Δημοσ.

στο λεω γιατι παιζει κολλημα η παγωμα την οθονης αν δεν ειναι ενημερωμενοι οι οδηγοι ..

• Like 1
Δημοσ.

ναι καταλαβα
βασικα οταν ακουγα στην αρχη τον ηχο που πεταγανε τα ηχεια τρομαξα οτι ηταν θορυβος απο μεσα καπου αχαχ αλλα τα χαμηλωσα και λεω α απο εκει ακουστηκε αυτο το βουιτο.. παλια ειχα μαυρες οθονες σε επανεκκηνηση ορισμενες φορες με πιο παλιες εκδοσεις οδηγων τωρα   καλα ειναι με αυτους τους 13.4
 ενα αλλο θεμα. επειδη αυτο το παιχνιδι το χρησιμοποιω απο  steam  το παιδι που μου  δανεισε το λογαριασμο του ειχε ενα προβλημα με ενα αλλο παιχνιδι  ops 2 multiplayer   και δεν του εμπαινε μεσα καν που εμφανιζει στο φορτωμα της πιστας.

το εχω και εγω αυτο το παιχνιδι και μου το κανει και εμενα στο ops 2.. τωρα να εχει καποιο προβλημα ο λογιαριασμος του στο  steam..  και να μου κανει και εμενα το προβλημα αυτο στο   cod 5 που κολλαει ολο το συστημα   υπαρχει τετοια περιπτωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...