Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GeForce GTX650 Ti Boost 2GB OC vs Palit GeForce GTX650 Ti Boost 2GB OC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια το προιν αγοραστικαι με τραπεζικο λογαριασμο ετσι ωστε να αποδικνει οτι πειρα ενα προιν απο αυτους αν γινει κτ η κτ τετοιο πανω κατω μεχρει να μαθω να χιριζομαι paypal

Συγνωμη φιλε μου,αλλα απο αγγλικα σε ελληνικα να εκανα μεταφραση με google,τετοιο αποτελεσμα δεν θα επαιρνα.Ειλικρινα.

Δημοσ.

Οντως οι τιμές του digital master είναι καλές, αλλά μαλλον πάσχουν στην εξυπηρέτηση . Προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο 2 μερεσ, mail εστειλα καμμιά απάντηση επίσης...θέλει γενικώς επιμονή / υπομονή . Αν φτιάξουν αυτά θα είναι πολύ καλή περίπτωση...

Δημοσ.

Αν μιλάς για αυτήν την εποχή είναι κάπως φυσικό.Εγώ έχω στείλει κάτι mails σε άλλο μικρό κατάστημα και απάντηση δεν έχω πάρει.

Γιατί είναι φύσικο, αυτό δεν το κατάλαβα. :)

Δημοσ.

Οντως οι τιμές του digital master είναι καλές, αλλά μαλλον πάσχουν στην εξυπηρέτηση . Προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο 2 μερεσ, mail εστειλα καμμιά απάντηση επίσης...θέλει γενικώς επιμονή / υπομονή . Αν φτιάξουν αυτά θα είναι πολύ καλή περίπτωση...

Φίλου μου πάντως που του ήρθε χαλασμένη κάρτα του την άλλαξαν χωρίς ταλαιπωρία με εξαίρεση τις μέρες που χρειάστηκαν λόγω απόστασης

Για μένα καλύτερα για κάποιον να προτιμήσει ένα κατάστημα στο οποίο είναι σχετικά εύκολο να πάει ο ίδιος σε περίπτωση βλάβης παρά να μπλέκει με μεταφορικές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...