Hawk7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ευχαριστω παιδια το προιν αγοραστικαι με τραπεζικο λογαριασμο ετσι ωστε να αποδικνει οτι πειρα ενα προιν απο αυτους αν γινει κτ η κτ τετοιο πανω κατω μεχρει να μαθω να χιριζομαι paypal Συγνωμη φιλε μου,αλλα απο αγγλικα σε ελληνικα να εκανα μεταφραση με google,τετοιο αποτελεσμα δεν θα επαιρνα.Ειλικρινα.
YiannEle Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Οντως οι τιμές του digital master είναι καλές, αλλά μαλλον πάσχουν στην εξυπηρέτηση . Προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο 2 μερεσ, mail εστειλα καμμιά απάντηση επίσης...θέλει γενικώς επιμονή / υπομονή . Αν φτιάξουν αυτά θα είναι πολύ καλή περίπτωση...
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αν μιλάς για αυτήν την εποχή είναι κάπως φυσικό.Εγώ έχω στείλει κάτι mails σε άλλο μικρό κατάστημα και απάντηση δεν έχω πάρει.
Suzumushi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αν μιλάς για αυτήν την εποχή είναι κάπως φυσικό.Εγώ έχω στείλει κάτι mails σε άλλο μικρό κατάστημα και απάντηση δεν έχω πάρει. Γιατί είναι φύσικο, αυτό δεν το κατάλαβα.
qsis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Οντως οι τιμές του digital master είναι καλές, αλλά μαλλον πάσχουν στην εξυπηρέτηση . Προσπαθούσα να τους βρω στο τηλέφωνο 2 μερεσ, mail εστειλα καμμιά απάντηση επίσης...θέλει γενικώς επιμονή / υπομονή . Αν φτιάξουν αυτά θα είναι πολύ καλή περίπτωση... Φίλου μου πάντως που του ήρθε χαλασμένη κάρτα του την άλλαξαν χωρίς ταλαιπωρία με εξαίρεση τις μέρες που χρειάστηκαν λόγω απόστασης Για μένα καλύτερα για κάποιον να προτιμήσει ένα κατάστημα στο οποίο είναι σχετικά εύκολο να πάει ο ίδιος σε περίπτωση βλάβης παρά να μπλέκει με μεταφορικές
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γιατί είναι φύσικο, αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί είναι και περίοδος αδειών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα