Jannis64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Gigabyte P35T-DS3P / Core2Duo E8400 / Asus 9800GT / 4GB Ram / HDD 250GB + HDD 1TB
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 o.k. δέχομαι τα παραπάνω γιατί είναι σωστά τεκμηριωμένα. Απλά προτάθηκε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, με δεδομένο ότι το δουλεύω καιρό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και γιατί ο A_panM στο ποστ του έλεγε "Θα μου προτείνεται κάποια φθηνή καλή λύση...". Κοντά στα 50-60 ευρώ υπάρχουν σίγουρα πιο αξιόλογες λύσεις στα 450-500 Watt. Καλά είναι, σχόλια του τύπου " το συγκεκριμενο ειναι για κλωτσες " να αποφεύγονται, γιατί δεν τιμάνε ούτε αυτόν που τα γράφει ούτε το Forum ούτε αυτόν στον οποίο απευθύνονται Δε διαφωνώ σ αυτό που λες, και γω σε ένα PC μου έχω ένα noname (ήταν τότε που δεν είχα ιδέα από τροφοδοτικά) που λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια περίπου όπως επίσης είχα άλλο ένα noname που κράτησε κάπου τόσο και όταν κάηκε δε δημιούργησε πουθενά αλλού πρόβλημα. Επίσης σε ένα netcafe που δούλευα τα noname καίγονταν για πλάκα χωρίς ωστόσο και αυτά να δημιουργήσουν πρόβλημα στο σύστημα. Το θέμα όμως είναι ότι μια φορά θα γίνει η στραβή που δεν ξέρεις πότε θα είναι και αν θα είναι ποτέ βέβαια, σκοπός όμως είναι να προλαμβάνεις ώστε να είσαι καλυμμένος. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για τροφοδοτικό αλλά είναι από τα κομμάτια που παίζει ρόλο η μάρκα και το θέμα είναι πως οι κορυφαίες δεν έχουν απαγορευτική διαφορά τιμής από τις μουφατζίδικες. 2
Jannis64 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 panos2171 νομίζω ότι τα είπες πολύ καλά. Σε γενικές γραμμές έτσι έχουν τα πράματα και ο καθένα αποφασίζει ο ίδιος αν θα επιλέξει το φθηνό,με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα σιγουριάς ή θα επιλέξει κάτι ακριβότερο για να κοιμάται ήσυχος.
A_panM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Έχω 2 παλιά τροφοδοτικά στην αποθήκη τα οποία δεν δουλεύουν.Μιας και δεν είχα τι να κάνω σήμερα είπα να τα ανοίξω, το ένα έχει ασφάλεια 230v/6,3A (καμένη) ενώ το άλλο δεν έχει.Λέω να πάρω ασφάλεια για το πρώτο μπας και δουλέψει.Για το άλλο τι πιθανές βλάβες παίζουν?Να πω ότι στο εσωτερικό αυτόυ όλα δείχνουν καλώς. Αντιθέτως σε αυτό με την καμένη ασφάλεια δεν φαινόταν τίποτε από την σκόνη...
άδικος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ...ενώ το άλλο δεν έχει... Άλλο δεν έχει, άλλο δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω
A_panM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπορείς να με βοηθήσεις να την αναγνωρίσω? Για το άλλο που έχει μόλις την αντικατέστησα αλλά έγινε μπαρούτι....την έκαψε σε κλάσματα δευτερολέπτου και έριξε και την ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα....
άδικος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπορείς να με βοηθήσεις να την αναγνωρίσω? Για το άλλο που έχει μόλις την αντικατέστησα αλλά έγινε μπαρούτι....την έκαψε σε κλάσματα δευτερολέπτου και έριξε και την ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα.... Έ, άστο μακρυά τότε! Μη παίζεις στη τύχη. Πάντως χωρίς να ξέρω για ποιο μιλάμε δε μπορώ να βοηθήσω. Ή χωρίς εικόνα...
A_panM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Έ, άστο μακρυά τότε! Μη παίζεις στη τύχη. Πάντως χωρίς να ξέρω για ποιο μιλάμε δε μπορώ να βοηθήσω. Ή χωρίς εικόνα... Δεν παίζω στην τύχη έχω περίπου μια ιδέα.Αντικατέστησα την ασφάλεια και αυτό ήταν όλο. Η ασφάλεια είναι τέτοια για να καταλάβεις Το άλλο τροφοδοτικό δεν έχει τέτοιου έιδους ασφάλεια,.... Πάντως για να την κάψει χωρίς να το βάλω μπροστά, παρά μόνο το ον/οφ κουμπί πάτησα, κάποιο βραχυκύκλωμα θα είναι αλλά άντε να το βρεις...
άδικος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν παίζω στην τύχη έχω περίπου μια ιδέα.Αντικατέστησα την ασφάλεια και αυτό ήταν όλο. Η ασφάλεια είναι τέτοια για να καταλάβεις Το άλλο τροφοδοτικό δεν έχει τέτοιου έιδους ασφάλεια,.... Πάντως για να την κάψει χωρίς να το βάλω μπροστά, παρά μόνο το ον/οφ κουμπί πάτησα, κάποιο βραχυκύκλωμα θα είναι αλλά άντε να το βρεις... Εμ, γι'αυτό σου λέω μη παίζεις. Έπρεπε να το ελέγξεις διεξοδικά, & δε μιλάω απλά να το καθαρίσεις και να το κοιτάξεις. Εντωμεταξύ στο άλλο μπορεί να κρύβεται με κάποιο θερμοσυστελλόμενο 1
A_panM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μάλιστα.Θα ξανα ρίξω άλλη μια ματιά μπας και την εντοπίσω... EDIT: είχες δίκιο εχει εσφάλεια σαν αυτής της εικόνας που μου έδειξες πριν.Την μέτρησα με το πολύμετρο και δεν είναι καμμένη...
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Gigabyte P35T-DS3P / Core2Duo E8400 / Asus 9800GT / 4GB Ram / HDD 250GB + HDD 1TB E γι αυτό δεν σε νοιάζει. Αν γίνει κάτι το σύστημα σου έτσι και αλλιώς τα έχει τα χρονάκια του. Ελπίζω από τους δίσκους να έχεις back-up γιατί το "ελάφι" όταν ψοφήσει ποτέ δεν ξέρεις τί θα πάρει μαζί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα