coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 κοιτας σε lepa σειρα N,thermaltake berlin/hamburg,corsair VS η τιμες ξεκινανε απο 35 εως 50 ευρω απο 350 watt μεχρι 450/500 watt(και για μελλοντικη αναβαθμιση) αν πας στο μελλον.
Phoenix7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641161 ήμουν και εγώ σε αναζήτηση αυτές τις μέρες και τα παιδιά εδώ στο forum μου πρότειναν αυτό. το παρήγγειλα ήδη, λογικά τρίτη θα το παραλάβω. καλή μάρκα πάντως και αξιόπιστο 1
Jannis64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Coolerman ακόμη δεν κατάλαβα γιατί είναι για κλωτσιές. Το είχες? Το χρησιμοποίησες? Έχεις προσωπική άποψη και εμπειρία? Θέλεις οποσδήποτε να είναι Coolermaster,Thermaltake, Corsair και βάλε ? Εγώ χρησιμοποιώ πέντε από αυτά εδώ και δύο χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ακόμη και στο θόρυβο είναι αξιοπρεπή. Αν έχεις καμιά καλύτερη πρόταση στα 25 ευρώ πες την να την δούμε!
coolerman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εγω προσωπικα οχι,δεν τα συστηνω ΑΛΛΑ αν κανεις αναζητηση με το συγκεκριμενο 'ελαφι' εχει παρει πολυ κοσμο στον λαιμο του. πιστεψε με ειναι πολλα ατομα απο αγορα κακιστων τροφοδοτικων που εχουν παρει την μητρικη στα χερια. μην παρουμε και στον λαιμο μας τον ts. το corsair μπορει να εχει 15€ παραπανω ΑΛΛΑ εχει το κεφαλακι του ησυχο με τι δικλειδες ασφαλειας που διαθετει. το ελαφι τι εχει;;? τπτ απο αυτα. οτι πληρωνεις παιρνεις 3
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχει δίκιο ο coolerman για το deer.Από τις περιπτώσεις που καλύτερα να δώσεις 10+ ευρώ παραπάνω και να το αποφύγεις είναι.
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Coolerman ακόμη δεν κατάλαβα γιατί είναι για κλωτσιές. Το είχες? Το χρησιμοποίησες? Έχεις προσωπική άποψη και εμπειρία? Θέλεις οποσδήποτε να είναι Coolermaster,Thermaltake, Corsair και βάλε ? Εγώ χρησιμοποιώ πέντε από αυτά εδώ και δύο χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ακόμη και στο θόρυβο είναι αξιοπρεπή. Αν έχεις καμιά καλύτερη πρόταση στα 25 ευρώ πες την να την δούμε! Kανόνας είναι να επιλέγουμε τροφοδοτικό μάρκας για να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Το ότι δεν είχες ποτέ πρόβλημα δε σημαίνει ότι είναι και καλό. Μια φορά θα γίνει η στραβή και μπορεί να κλαις όλο σου το σύστημα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάμε για την ασφάλεια που σου παρέχουν σε περίπτωση υπέρτασης ή καψίματος του τροφοδοτικού.
άδικος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάμε για την ασφάλεια που σου παρέχουν σε περίπτωση υπέρτασης ή καψίματος του τροφοδοτικού. Όχι μόνο.
Jannis64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 o.k. δέχομαι τα παραπάνω γιατί είναι σωστά τεκμηριωμένα. Απλά προτάθηκε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, με δεδομένο ότι το δουλεύω καιρό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και γιατί ο A_panM στο ποστ του έλεγε "Θα μου προτείνεται κάποια φθηνή καλή λύση...". Κοντά στα 50-60 ευρώ υπάρχουν σίγουρα πιο αξιόλογες λύσεις στα 450-500 Watt. Καλά είναι, σχόλια του τύπου " το συγκεκριμενο ειναι για κλωτσες " να αποφεύγονται, γιατί δεν τιμάνε ούτε αυτόν που τα γράφει ούτε το Forum ούτε αυτόν στον οποίο απευθύνονται
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γιαννης μακαρι να συνεχισουν να σου δουλευουν απροβληματιστα τα deer.αλλα ποτε δεν ξερεις. προσωπικα εαν βγαλει ποτε προβλημα καποιο απο τα pc που εχεις τα deer επανω,για να μην χανεις χρονο το πρωτο πραγμα το οποιο θα δοκιμασεις να αλλαξεις θα ειναι το deer.εαν αυτο σου λεει κατι,οκ. και δυστηχως,ναι ειναι για κλωτσιες.οσο βαρια και εαν ακουγεται,ειναι για κλοτσιες.
coolerman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 κοιτα δεν θελω να το συνεχισω. δεν βοηθαει καπου το να λογομαχησω με καποιον. δικη μου γνωμη ειναι προσωπικη οτι ειναι για κλωτσες. αν θελει να με ακουσει καλως...αν παλι οχι δικο του θεμα. αν σε προσβαλε προσωπικα εσενα το παιρνω πισω (τις κλωτσες) και προσθετω μακρυα απο ελαφια,η κεραυνοι καραδοκουν,υπερτασεις,& υποταση
A_panM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δεν είναι ανάγκη να λογομαχεί κανένας με κανένα, δεκτές είναι όλες οι απόψεις όλων από την στιγμή που είναι τεκμηριωμένες.Παρήγγειλα το corsair VS450 και το περιμένω από μέρα σε μέρα.... 1
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 o.k. δέχομαι τα παραπάνω γιατί είναι σωστά τεκμηριωμένα. Απλά προτάθηκε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, με δεδομένο ότι το δουλεύω καιρό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και γιατί ο A_panM στο ποστ του έλεγε "Θα μου προτείνεται κάποια φθηνή καλή λύση...". Κοντά στα 50-60 ευρώ υπάρχουν σίγουρα πιο αξιόλογες λύσεις στα 450-500 Watt. Καλά είναι, σχόλια του τύπου " το συγκεκριμενο ειναι για κλωτσες " να αποφεύγονται, γιατί δεν τιμάνε ούτε αυτόν που τα γράφει ούτε το Forum ούτε αυτόν στον οποίο απευθύνονται Σε τί σύστημα το έχεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα