superKots Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια. Η οθονη σημερα ξεκινησε να μου κανει νερα. Καποιες φορες το χρωμα γινεται ροζε και μετα επανερχετε. Αυτο ειναι ενδυξη οτι τα φτηνει η οθονη η το καλωδιο της? Εχω την SyncMaster 2243NW.
grash2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλωδιο αν ειναι HDMI τοτε ειναι ακομη πιο πιθανο να ειναι οντως καλωδιο, αλλαζα hdmi σχεδον καθε τρεις μηνες, μεχρι που βαρεθηκα να πληρωνω, και εβαλα dvi αν δεν ειναι καλωδιο τοτε βλεπουμε για αλλα πιθανα σεναρια, καρτα γραφικων, οθονη, κτλ αλλα δες το καλωδιο οπως λες και το συζηταμε μετα
superKots Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλωδιο εχω το απλο. Τωρα δεν ξερω τι ειναι, αλλα ειναι αυτο με τις βιδες στα πλαινα. Οποτε πρεπει να παρω καινουργιο για να τσεταρω αν ειναι αυτο ε?
superKots Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Πως μπορω να μαθω? Εδω http://uk.hardware.info/productinfo/13929/samsung-syncmaster-2243nw#tab:specifications λεει DVI.
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλωδιο αν ειναι HDMI τοτε ειναι ακομη πιο πιθανο να ειναι οντως καλωδιο, αλλαζα hdmi σχεδον καθε τρεις μηνες, μεχρι που βαρεθηκα να πληρωνω, και εβαλα dvi αν δεν ειναι καλωδιο τοτε βλεπουμε για αλλα πιθανα σεναρια, καρτα γραφικων, οθονη, κτλ αλλα δες το καλωδιο οπως λες και το συζηταμε μετα hdmi η απολυτη ψηφιακη συνδεση εικονας και ηχου ! εχω καλωδια απ το 2005 και δεν εχουν παθει το παραμικρο ..
coolerman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 εγω πιστευω ειναι εσωτερικα το προβλημα. ροζ αποχρωσεις κλπ ειναι στο backlight/πλακετα. δοκιμασε αλλο καλωδιο και πες τι συπεριφορα εχει
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εγω παλι πιστευω οτι λογω των ταινιων που εβλεπες στην οθονη,ε τι να κανει,βαρεθηκε και εβγαλε το ροζ προβλημα οκ οκ σταματαω,black χιουμορ,μ@λ@κι@ ειπα :P Μα καλα,ροζ οθονη σε τιτλο?ροζ τηλεφωνο και ετσι
silverado Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δες μηπως δεν ειναι καλα κουμπωμενη η καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα