Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 <p>εγω να κανω μια ηλιθια ερωτηση; γιατι γυριζει ολη η ζωη καποιων αντρων αποκλειστικα και μονο γυρω απο το sex και το ερωτικο γενικοτερα; σαν sex and the city εχει καταντησει αυτο το θεμα.</p> Γιατι εχουν γαλουχηθει με ιεροδουλες και τσοντες . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γιατι εχουν γαλουχηθει με ιεροδουλες και τσοντες . Couldn't agree more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε όταν λες ότι το κείμενο σου βγάζει αυτό τι εννοείς δλδ? Όταν γράφω εγώ ότι ο καθένας μας πουλώντας τον "ερωτα" του (αμάξι,δουλειά,χόμπυ, εμφάνιση,εξουσία οτιδηποτε δλδ) προσπαθεί να πηδήξει (επιτυχημένα αποτυχημένα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει) και συ λες ότι από αυτό σου βγαίνει μπακουρίλα,κακομοιριά και δικαιολογία(γιατι πράγμα δικαιολογούμαι άραγε???) Δε βγαίνει από αυτό. Βγαίνει από την αντίθεση της θεώρησής σου για το πώς είναι η πλειοψηφία των γυναικών και των ανδρών. Από τη μία τα ρομπότ που διψάνε για κάμπριο, λεφτάκια και υπακοή και από την άλλη τα ανέμελα κουταβάκια που κάνουν και καμιά μαλακία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε όταν λες ότι το κείμενο σου βγάζει αυτό τι εννοείς δλδ? το κειμενο σου δεν πηδαει, οχι εσυ ρε luci ψησου για ενα (ανωνυμο εστω) poll μπακουριασης να δουμε ποσοστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εγω να κανω μια ηλιθια ερωτηση; γιατι γυριζει ολη η ζωη καποιων αντρων αποκλειστικα και μονο γυρω απο το sex και το ερωτικο γενικοτερα; σαν sex and the city εχει καταντησει αυτο το θεμα. Λόγω ορμονών χρειάζονται από την φύση τους -πολύ-περισσότερο σεξ. Το ότι πολύ συχνά και πάρα πολλοί δεν το βρίσκουν όσο χρειάζεται είναι ο λόγος που θα φτάσει τελικά όλο αυτό στα αυτιά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εγω να κανω μια ηλιθια ερωτηση; γιατι γυριζει ολη η ζωη καποιων αντρων αποκλειστικα και μονο γυρω απο το sex και το ερωτικο γενικοτερα; σαν sex and the city εχει καταντησει αυτο το θεμα. Είναι ερώτηση αυτή? Ο πλανήτης ολόκληρος γύρω απο απο αυτό κινείται. Οι τζίροι του ερωτικού κινηματογράφου είναι πολλές φορές μεγαλύτεροι του συνηθισμένου. Το πλήθος κίνησης στο διαδίκτυο πάλι γύρω απο τον ερωτικό τομέα σχετίζεται. Η οικονομία όλου του πλανήτη γύρω απο αυτό περιστρέφεται. Όταν όλα τα υπόλοιπα είναι βατά και κατανοητά, ο έρωτας είναι απο μόνος του μια επιστήμη. Κάτι άγνωστο που δεν διδάσκεται πουθενά. ¨Ενα ταμπού που δύσκολα σπάει. Ένα μυστήριο. Μια καθημερινή νέα ανακάλυψη. Εκ των πραγμάτων είναι το Νο1 πράγμα ενασχόλησης, ειδικά στους άνδρες που υπάρχει το γονίδιο του κυνηγού (αν κ τελευταία για πολλούς λόγους εξαφανίζεται). Ειναι προφανές λοιπόν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Λόγω ορμονών χρειάζονται από την φύση τους -πολύ-περισσότερο σεξ. Το ότι πολύ συχνά και πάρα πολλοί δεν το βρίσκουν όσο χρειάζεται είναι ο λόγος που θα φτάσει τελικά όλο αυτό στα αυτιά σου οπως λεμε χρειαζονται περισσοτερο φαγητο; ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω διαβασει ποτε δεδομενου οτι κανενας δεν πεθανε απο ελλειψη σεξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οχι ρε evabb δεν ειναι μονο το σεξ για μενα. Σημαντικο κομματι ναι. Εγω θελω να βγω μαζι της για καφε να κατσουμε, να πουμε καναδυο κουβεντες, να τις πω κανενα προβλημα μου ή να μου πει αυτην και να δωσουμε ο ενας στον αλλο λυσεις. Οχι καθε φορα που βγαινουμε, να τις λεω προβληματα, παντα θελω να γινεται χαβαλες, να ειμαστε πανω απ'ολα φιλαρακια, μετα τ'αλλα... Υπαρχουν στιγμεσ που ο αλλος πρεπει να τον καταλαβαινει.. Μην σε χαλαει την μερα ή της την χαλας εσυ. Οταν με λεει εμενα αυριο αν μπορεις επειδη ειμαι σχολη πανε πληρωσε το νερο, κανε το φαι. Το καταλαβαινω παω της πληρωνω το νερο, κανω το φαι για να περασει η ωρα και να την ευχαριστησω. Οταν ερχεται η σειρα της.. Τιποτα.. Πανε κουκλιτσα μου λιγο στην τραπεζα να μου βγαλεις 50 ευρω απο την καρτα γιατι τα χρειαζομαι οταν γυρισω, κανε και το φαι γιατι εγω θα ερθω αργα.. Παπαρια δεν σηκωθηκε να παρι να βγαλει τα λεφτα.. Δικαιολογια θα παμε το απογευμα μαζι να τα βγαλουμε.. Ετσι ουτε εγω μπορεσα να τα βγαλω πηγαινοντας σπιτι.. Φαι (οχι οτι με ενοιαζε, παραγγελνα και απεξω, το αγαπημενο μου) αλλα καθε φορα να περιμενε εμενα να το ετοιμασουνε μαζι.. Τοσο καλα μαγειρευα.. Δεν νομιζω.. Απλα βαριοτανε να με κανει λιγο τα θεληματα. Εφοσον εγω τις τα εκανα. Στο τομεα του σεξ μπορει να εισαι καλη, αλλα αν στα αλλα εισαι τουγανι.. Καλυτερα ας μεινουνε γνωστοι για καμια ξεπετα, αν κατσει.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το κειμενο σου δεν πηδαει, οχι εσυ ρε luci ψησου για ενα (ανωνυμο εστω) poll μπακουριασης να δουμε ποσοστα Θεούλης Δε βγαίνει από αυτό. Βγαίνει από την αντίθεση της θεώρησής σου για το πώς είναι η πλειοψηφία των γυναικών και των ανδρών. Από τη μία τα ρομπότ που διψάνε για κάμπριο, λεφτάκια και υπακοή και από την άλλη τα ανέμελα κουταβάκια που κάνουν και καμιά μαλακία. Μα οι γυναίκες είναι τα μεγαλύτερα θύματα...δεκαετίες και δεκαετίες απίστευτων προτύπων και πλύσεων εγκεφάλου έχουν φέρει τα σημερινά δεδομένα...τον άντρα να πρέπει να ειναι ο "χορηγός/κουβαλητής" και η γυναίκα ένα όμορφο αξεσουάρ δίπλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Global headquarters in Greece εχει η υπερβολή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 οπως λεμε χρειαζονται περισσοτερο φαγητο; ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω διαβασει ποτε δεδομενου οτι κανενας δεν πεθανε απο ελλειψη σεξ. Εντάξει ανάγκη μη τα γαμήσουμε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 οπως λεμε χρειαζονται περισσοτερο φαγητο; ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω διαβασει ποτε δεδομενου οτι κανενας δεν πεθανε απο ελλειψη σεξ. Δεν γίνεται να το νιώσεις αν δεν είσαι άνδρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μα οι γυναίκες είναι τα μεγαλύτερα θύματα...δεκαετίες και δεκαετίες απίστευτων προτύπων και πλύσεων εγκεφάλου έχουν φέρει τα σημερινά δεδομένα...τον άντρα να πρέπει να ειναι ο "χορηγός/κουβαλητής" και η γυναίκα ένα όμορφο αξεσουάρ δίπλα του. γι αυτο σας πιανει περιοδος μολις γνωρισετε γυναικα που βγαζει παραπανω απο εσας (καλα οχι ολους αλλα την πλειοψηφεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 οπως λεμε χρειαζονται περισσοτερο φαγητο; ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω διαβασει ποτε δεδομενου οτι κανενας δεν πεθανε απο ελλειψη σεξ. Δηλαδή τι στον πούτσο δεν κατάλαβες ή δεν βρήκες λογικό από αυτά που είπα; Και ότι (ας πούμε) κανένας δεν πέθανε από σεξ τι ρόλο βαράει; Έγραψες για ποιον λόγο γυρνάει η ζωή μερικών γύρω από το σεξ και πήρες μια απτή και ουσιαστική απάντηση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δηλαδή τι στον πούτσο δεν κατάλαβες ή δεν βρήκες λογικό από αυτά που είπα; Ε δεν μιλάμε έτσι σε γυναίκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις