Προς το περιεχόμενο

απο σχεσεις πως παμε?

Gsoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μα για leader of the pack δεν μου κάνεις. αυτό. 

true2.jpg

Εδώ αυτός δεν κάνει....φαντάσου ο Subject

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι; Εγω ξερω 3 .Δε παλευονται πολυ εκτος αν θες μια γυναικα που θα βλεπεις μια φορα το μηνα/βδομαδα ας πουμε και να εχεις ισως ελευθερια . Βεβαια εχει και τα αρνητικα του.

Και επισης αρκετοι τις θελουν (αλλα δε ξερουν πως ειναι και μενουν μονες τους μετα απο λιγο). Αν εχουν page στο Facebook βλέπεις κατι 200 likes και αναρωτιεσαι , χωρις καμια απολυτως προκλητικη φωτο.

δλδ το ιδανικο ειναι η γυναικα να ειναι μονιμως διαθεσιμη για οταν ο αντρας εχει ελευθερο χρονο ανα πασα στιγμη;

Μιλάω για περιπτωσεις οπου δε μενεις στο ιδιο σπιτι. Οσα ζευγαρια εγω ξερω τουλαχιστον βγαινουν/συναντιουνται εστω 2 φορες την εβδομαδα  . Οι περισσοτεροι παραπανω. 

Τωρα αν η γυναικα η ο αντρας μπορει να σε δει μονο 3-4 ωρες το σαββατο και πχ 10 η ωρα το βραδυ σου λεει παει για υπνο αν εσενα σου αρεσει ετσι κανενα προβλημα. Οι περισσοτεροι ομως νομιζω δεν τους αρεσει αυτο. (μιλαμε για σχεση btw)

Δεν ξερω αν εχω θεμα με τα ματια μου η την αντιληψη μου αλλα δεν βλεπω γυρω μου το προβλημα που περιγραφετε εδω μεσα .

Μηπως πρεπει να κατεβασετε τις απαιτησεις σας η να ξεκαβαλισετε το καλαμι σας και η μια και η αλλη πλευρα ?

• Like 2

Πάρη, το ιδανικό είναι ο κάθε γκόμενος/γκόμενα να έχει και τον προσωπικό του χρόνο χωρίς να κάνει πιεστική τη σχέση.

Ναι αλλα το προβλημα ειναι οταν δεν μπορει να υπαρξει συμφωνια σε αυτο

αχ ναι όλες περιμένουμε τον πλούσιο γαμπρό

Βασικά παίρνεστε με τον πάσα ένα,περιμένοντας στη γωνία γι'αυτόν...κι αν είναι και λίγο χαζούλης (που χαζούλης θα'ναι με τη σειρά του άμα θέλει παντρειά με "εσάς" αντί να τα επενδύσει αλλιώς) συνεχίζετε να παίρνεστε κι έπειτα! ;)

Γιατι; Εγω ξερω 3 .Δε παλευονται πολυ εκτος αν θες μια γυναικα που θα βλεπεις μια φορα το μηνα/βδομαδα ας πουμε και να εχεις ισως ελευθερια .

Εγώ ήμουν "τυχερός" την έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο! :-D

Όσο ήμουν φοιτητής πάνω καλά ήταν (στα τελειώματα μη έχοντας ελεύθερο χρόνο για νέες γνωριμίες) μόλις ξανάγινε η θάλασσα γιαούρτι γεια σας!

δλδ το ιδανικο ειναι η γυναικα να ειναι μονιμως διαθεσιμη για οταν ο αντρας εχει ελευθερο χρονο ανα πασα στιγμη;

Δεν υπάρχει "ιδανικό" αλλά μια ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στις ζωές μας...

Οι γυναίκες παιδιά δεν ξέρουν τι θέλουν..πραγματικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα!

Αλλά αυτά που νομίζουν ότι θέλουν και ότι χρειάζονται κάποια περιστασιακά διαστήματα στην ζωή τους είναι ικανές να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα αποκτήσουν. Οι γυναίκες μπορούν να σκεφτούν και να εκλογικεύσουν πράξεις με τέτοια ψυχρότητα που θα έκανε νευροχειρούργο να μοιάζει με τρεμάμενο παιδάκι που μάτωσε το χέρι του.

(...)

Η γυναίκα για να νιώσει αποδεκτές τις πράξεις της απ’τον προαναφερθέντα περίγυρο και κατά δεύτερο λόγο απ’τον εαυτό της(η συγκεκριμένη σειρά λέει πολλά για τον πίνακα αξιών της και το πλήθος των ανασφαλειών που την διακατέχουν) θα πρέπει να φτιάξει στο μυαλό της μια εικόνα..”τα έχω με τον Μπάμπη που είναι γιατρός”..”το Σάββατο “πήγα” με τον Κώστα που δουλεύει μπάρμαν στο Vogue” και “Την Κυριακή θα πάω να δω τον Τάκη που παίζει με την μπάντα του ή θα πάω να δω τον Θανάση που παίζει αγώνα”

Καταρχάς για να τελειώνουμε με τα βασικά και να συνεχίσουμε στα πιο σοβαρά…το παραμύθι της “””””ΙΣΟΤΗΤΑΣ”””””””(ο Θεός να την κάνει) πρέπει να τελειώσει..οι γυναίκες δεν θέλουν ισότητα..θέλουν τα δικά τους δικά τους και τα δικά σου δικά μας. Τυγχάνει να έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε συζητήσεις με γυναίκες φίλες μου για τον… ιδανικό άνδρα. Άλλες ψάχνουν ψηλό, ξανθό, με μπλε μάτια, άλλες πιο λατίνους, άλλες πάλι έχουν αδυναμία στην κοιλίτσα και πάει λέγοντας. Μια χαρά ως εδώ… Όλοι έχουμε προτιμήσεις, όλοι έχουμε τα φετίχ και τα αδύνατα σημεία μας στο αντίθετο φύλο. Όταν όμως προκύπτει ζήτημα… φορολογικών στοιχείων τότε κυριολεκτικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

“Καλός ο Ηλίας αλλά με τη δουλειά που κάνει δεν μπορεί να με βγάλει ούτε για ποτάκι και όταν βγούμε το σκέφτομαι και παίρνω μπύρα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση!” μια από τις ατάκες που πολλές ξεστομίζουν χωρίς καν να κοκκινίζουν. Η άλλη μπορεί να μένει ακόμα στους δικούς της  και να την ταΐζει ο μπαμπάκας αλλά “Εντάξει μωρέ, είναι δυνατόν 28 χρόνων άνθρωπος να μην έχει ένα αμάξι της προκοπής να με πάει καμιά βόλτα;”! “Εγώ μπορεί να θέλω να κάνω τα ταξιδάκια μου, να πάω τις εκδρομές μου… πώς θα μου τα προσφέρει με τρεις και εξήντα που παίρνει?”.

Κάπου εδώ λοιπόν και μέχρι να βρεθείτε σε αντροπαρέα που θα ακουστεί η ατάκα “Βγήκα για φαγητό πρώτο ραντεβού με την Σοφία…δεν με κέρασε η τσιγκούνα και τώρα έχει το θράσος να με παίρνει και τηλέφωνο να το επαναλάβουμε” λέω να το σφυρίξουμε το όλο παραμυθάκι με την ισότητα για να μην έχουμε άλλα και όποια/όποιος έχει αντίλογο σοβαρό με επιχειρήματα καλώς να ορίσει.

(...)

Η γυναίκα θα το κάνει γιατί έτσι νιώθει πιο ολοκληρωμένη..εμείς δεν έχουμε ανάγκη να ολοκληρωθούμε μέσα από τις ερωτικές μας σχέσεις…ο άντρας ολοκληρώνεται μέσω των φίλων του…της αντροπαρέας του.

Η γυναίκα όμως πάντα προσπαθεί να μπει στην ζωή του άντρα και να γίνει όσο μεγαλύτερο κομμάτι της γίνεται. Πόσες φορές είτε σας έχει συμβεί είτε το έχετε δει σε κολλητό σας η κοπέλα σας -ή του- να κάνει παρέα μαζί με την αντροπαρέα σας.Και είναι φυσιολογικό γιατί σαν κλασσική αντρική παρέα κάνουμε διάφορα γαμάτα πράγματα μαζί και όχι μόνο κουτσομπολοκαφέ και ψώνια (από ταξίδια και βραδιές με playstation μέχρι αθλήματα και ότι άλλη τρελαμάρα κατεβάσει η κούτρα μας) και έχουμε τρελό χαβαλέ και πλάκα εν αντίθεση  με τις φίλες της!

(...)

Με τη λέξη “έρωτα” εννοούμε την εικόνα που προσπαθούμε κάθε φορά να πουλήσουμε στην εκάστοτε περίπτωση. Για παράδειγμα ένα φιλαράκι μου ξέροντας πολύ καλά την “αγορά” πουλάει συνειδητά και ειλικρινέστατα τον “έρωτα” της Πόρσε..έχει  Πόρσε  και ξέροντας την επιρροή της την χρησιμοποιεί και δεν είναι βλάκας να παραπλανήσει τον εαυτό του και να ευελπιστεί ότι αυτή που θα αγοράσει τον συγκεκριμένο “έρωτα” στην πορεία θα δει και τα άλλα του χαρίσματα. Δεν τον ενδιαφέρει!!!

Άλλος πουλάει τον “έρωτα” του δικηγόρου..άλλος τον “έρωτα του ταξιδιώτη¨..άλλος τον “έρωτα” του “Μιλάω Ισπανικά”…άλλος τον “έρωτα” του κακού παιδιού και άλλος τον “έρωτα” του καλλιτέχνη,τον “έρωτα” του “Μαζί μου θα τα έχεις όλα”…τον “έρωτα” του “Είμαι φέτες” ή τον “έρωτα” του “Κάτσε μου και θα κάνεις καριέρα”.

Όλοι αυτό κάνουμε απλά πολλοί δεν το έχουν  συνειδητοποιήσει ή εθελοτυφλούν  γιατί νομίζουν ότι θα τους υποβαθμιστεί το “εγώ” να ξέρουν ότι “τρώνε” λόγω του αμαξιού που έχουν ή της δουλειάς που κάνουν ή και εγώ δεν ξέρω λόγω τι άλλου..πιστέψτε με παιδιά…δεν είστε εσείς που υποβαθμίζεστε σε αυτές τις περιπτώσεις αρκεί να το κάνετε συνειδητά.

Ποιο είναι το συμπέρασμα από όλο αυτό? Ότι είναι τραγικά γελοίο το θέαμα απ΄την πλευρά αυτών των αντρών που δεν έχουν  συνειδητοποιήσει  όλα αυτά.

Και είναι τρομερά υποκριτικό από πλευράς των γυναικών να λένε ότι αυτά που κοιτάνε στους άντρες είναι το χιούμορ(θεϊκή η all time classic ατάκα..”Το πιο σημαντικό για μένα είναι να με κάνει να γελάω” που αν ίσχυε τα all time sex symbol στην Ελλάδα θα ήταν ο Βέγγος και ο Χατζηχρήστος και τα γυναικεία περιοδικά θα είχαν εξώφυλλο τον Mr Bean και τον Γαλιφιανάκη και όχι τον Κωστόπουλο και τον Χατζηγιάννη που η περίπτωση να έχει έστω και μία κωμική φλέβα είναι όση και να έχει φλέβα πετρελαίου)  το βλέμμα,και όλα αυτά που τσεκάρουν στα Quiz του Cosmopolitan,την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία βάζει σαν βασική προτεραιότητα την καλοπέραση της μέσα απ’την κοινωνική αποδοχή και τον υλισμό που μπορεί να της προσφερθεί στην εκάστοτε “σχέση” την οποία θα κουραστεί όταν νιώσει ότι δεν έχει κάτι άλλο να της προσφέρει έχοντας όμως πάντα έτοιμο τον επόμενο..που όλως τυχαίως θα έχει παραπάνω “εσωτερικά χαρίσματα”($$$$$$)…και θα μπορέσει μαζί του να “προχωρήσει” σε νέες εμπειρίες..aka εμπειρίες που ο πρώην δεν είχε το πορτοφόλι να ικανοποιήσει…

Το να αρχίσουμε να είμαστε πιο ντόμπροι στο τι θέλουμε απ’τις μεταξύ μας σχέσεις πιστέψτε με δεν θα είναι κυνικό…αλλά ειλικρινές…

Την προηγούμενη ανάλυση που έκανα στην σελίδα 12 την είχα γράψει για λογαριασμό ενός free press ομογενών...με τιτλο τι θελουν οι γυναικες απτους αντρες.

Για να μην με πούνε μισογύνη ή ότι βλέπω μόνο την μια πλευρά του νομίσματος δίνω και το κείμενο που έγραψα για την άλλη πλευρά του νομίσματος..

Το τραγούδι Chasing Cars, αποτελεί προσωπική αδυναμία και το ανέβασε πριν λίγο η φίλη μου η Ιωάννα στον τοίχο της στο Facebook θυμίζοντας το μου και φέρνοντας το παρόν κείμενο κατευθείαν στο μυαλό μου. Το τραγούδι το έγραψε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ο Lightbody εμπνευσμένος από μία σοφή φράση που του είχε πει στο παρελθόν ο πατέρας του.”Με τις γυναίκες είσαι σαν το σκυλί που κυνηγάει τα αμάξια..δεν πρόκειται να τα πιάσεις..αλλά ακόμα και αν τα πιάσεις δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτά..”

Μέσα σε αυτήν την φράση συνοψίζεται όλη η αντρική συμπεριφορά προς το αντίθετο φύλο.Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το κυνήγι..ο άντρας δεν βάζει ποτέ και τίποτα πάνω απ’το κυνήγι..δεν το κάνει με κακές προθέσεις.Είναι ένα κυνήγι με παιδική αφέλεια..σαν αυτό του σκύλου στα αμάξια.Το μόνο που μας νοιάζει είναι να οδηγήσουμε το αμάξι και να αξίζει η βόλτα την σίγουρη τράκα που θα γίνει..και τα μόνα θύματα σε αυτήν θα είμαστε εμείς και μόνο εμείς.

Αυτοκαταστροφικοί, αφελείς και τολμηροί μέσα στην παιδική άγνοια κινδύνου που έχουμε, χωρίς να λογαριάζουμε ποτέ το επόμενο βήμα. Αυτό το κυνήγι είναι φυτεμένο στο DNA μας..ο βασιλιάς των ενστίκτων μας..η ευχή και η κατάρα μας συγχρόνως.

Έχω δει όλους μα όλους τους φίλους μου(συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου φυσικά) ανεξαρτήτως χώρου,χρόνου,ηλικίας και οικονομικής κατάστασης,ανεξαρτήτως του πόσο καλά περνάνε σε μια σχέση να μην βγάζουν ποτέ το κυνήγι απ’το μυαλό τους.Κάποιες στιγμές μπορεί να φαίνεται ότι έχουν αλλαξοπιστήσει απ’την θεά του κυνηγιού την Άρτεμη, αλλά σαν άλλοι κρυπτοχριστιανοί η εικόνα αυτή είναι καθαρά λόγω συγκυριών και όχι λόγω προθέσεων.

Ειδικά την σημερινή εποχή το σταμάτημα του κυνηγιού για τα “σκυλιά” είναι πιο δύσκολο από ποτέ..τα “αμάξια” μαρσάρουν σε κάθε φανάρι και κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν.. ελαττώνουν ταχύτητα κάθε φορά που ακούν “γάβγισμα” και απολαμβάνουν το κυνηγητό που δέχονται και τα δαγκώματα στα λάστιχα τους χωρίς πολλές φορές να τους νοιάζει αν μπει και κανένα κάτω απ΄τις ρόδες τους..και εντυπωσιάζονται πολύ εύκολα με πιστοποιητικά ποιότητας ράτσας,διπλώματα pedigree και φανταχτερά κολάρα.

Μας αρέσει πολύ όταν περνάμε καλά στην σχέση..όταν μας φροντίζουν..όταν γυρνάμε σπίτι και έχουμε το κόκκαλο μας να μας περιμένει..μας αρέσει να καθόμαστε στον καναπέ και να τριβόμαστε..να παίζουμε στο σπίτι..αλλά όλα αυτά μέχρι να ακούσουμε το κορνάρισμα από κάποιο αυτοκίνητο..γιατί τότε όλα τα ένστικτα μας έρχονται στην επιφάνεια είτε πρόκειται για σκυλί εκτροφείου της καλύτερης ράτσας είτε για τον τελευταίο μπάσταρδο κόπρο του δρόμου..χωρίς κακές προθέσεις..χωρίς υστερόβουλα και κακόβουλα σχέδια..γιατί δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε τις γυναίκες περισσότερο από ότι ένας σκύλος τα αμάξια..γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό είμαστε και πάρτε το απόφαση..

δεν είμαστε γουρούνια..

δεν είμαστε γαϊδούρια..

είμαστε απλά σκύλοι…

Είστε ζώα, πράγματι.

• Like 3

Γιατι; Εγω ξερω 3 .Δε παλευονται πολυ εκτος αν θες μια γυναικα που θα βλεπεις μια φορα το μηνα/βδομαδα ας πουμε και να εχεις ισως ελευθερια . Βεβαια εχει και τα αρνητικα του.

Και επισης αρκετοι τις θελουν (αλλα δε ξερουν πως ειναι και μενουν μονες τους μετα απο λιγο). Αν εχουν page στο Facebook βλέπεις κατι 200 likes και αναρωτιεσαι , χωρις καμια απολυτως προκλητικη φωτο.

Γιατι με τις "νορμαλ" μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να βρω ισορροπια.

Μετραει πολυ για μενα ο προσωπικος χρονος και ολες καποια στιγμη εχουν παραπονο (χωρις να ειναι απο μονο του αρκετο παντα για χωρισμο) οτι τις εχω λιγο γραμμενες.

Ισως μια που βαζει και η ιδια τη σχεση σε καπως δευτερη μοιρα να μου ταιριαζει περισσοτερο, εφοσον φυσικα ειναι αξιολογη κατα τ'αλλα και τη βρισκω ενδιαφερουσα

Να σημειώσω μόνο οτι οι γυναίκες ας πούμε Γερμανίας,Αγγλίας και Τσεχίας έχω την αίσθηση οτι είναι πιο δεκτικές στο φλέρτ και στο παιχνίδι απο ότι οι Ελληνίδες.

Πάντως σχετικά με το σεξ μπορεί κάποιος ευκολα να βρεί τη λύση στο αγοραίο έρωτα για να ξεθυμάνει.

Τέλος να επισημάνω στις αγορίνες μου οτι εμείς οι Ελληνες έχουμε μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς μας.Σε μίνι γκάλοπ που έκανα με κάποιες γυναίκες παλαιότερα απλά δεν .....το παλευουμε.

Αυτά.

Αισιοδοξία!Αλλά και η αποχή   δεν είναι και κάτι τραγικό.Είναι και οικονομικό και ίσως λιγότερο ψυχοφθόρο απο κάποιες σχέσεις με  τρελές  γκόμενες.

...Τέλος να επισημάνω στις αγορίνες μου οτι εμείς οι Ελληνες έχουμε μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς μας.Σε μίνι γκάλοπ που έκανα με κάποιες γυναίκες παλαιότερα απλά δεν .....το παλευουμε...

Γκάλοπ με Ελληνίδες;
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...