Προς το περιεχόμενο

απο σχεσεις πως παμε?

Gsoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαλλον δε θα τους νοιαζει και πολυ

Για καποιο λογω εχω γνωστους που καταφεραν με ξενες να κανουν κατι. Βεβαια σταζαν 1000ρικα για ταξιδια σε φιλλιπινες,κινες κτλ.. 

τωρα θες να πεις οτι οι εν λογω κυριες σε κινα και φιλλιπινες δεν εψαχναν τον πλουσιο ευρωπαιο γαμπρο; ποσο αφελεις ειναι καποιοι;;;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω βλέπω οτι ο σεξοτουρισμός έχει ανθίσει...

δεν είναι κακή ιδέα, αλλά απ'την άλλη μου φαίνεται και λίγο pathetic

Γιατι? Οι μεν θελουν να περασουν καλα για λιγες μερες και οι δε θελουν επισης να περασουν καλα χωρις δεσμευσεις. Απο την αλλη δεν μιλαω μονο για σεξοτουρισμο. Μιλαω και για σχεσεις ακομα. Ρουμανες, Βουλγαρες, Μολδαβες, Ρωσιδες, Γεωργιανες, Τσεχες. Γενικα απο ολα εχει ο μπαξες και απλα αυτες ειναι πολυ ποιο συγκαταβατικες στο θεμα της σχεσης. Οπως ειπε και καποιος παραπανω και ντελιβερας να εισαι, και χρεη να εχεις θα κατσει μαζι σου ή  να το φερω διαφορετικα δεν θα σε αποριψει αυτοματα με το που δει πως τη βγαζεις στη ζωη σου. Την Ελληνιδα (και το συναφι της) αν δεν την κυκλοφορησεις εξω ειναι τελειωμενη υποθεση. Ειδικα δε απο τη στιγμη που αν εσυ δεν μπορεις βγαινει εξω μονη της τοτε ειναι δεδομενο οτι θα υπαρξει ο αλλος που ειναι εκει εξω και θα μπορει και θα στη φαει. Το να σου φαει καποιος τη γκομενα μονο και μονο επειδη μπορει να την κυκλοφορει συχνοτερα ποναει ΠΑΡΑ πολυ ασχετα αν για εσενα ως αντρα, χαρακτηρα και προσωπικοτητα τελικα ειναι καλυτερο. Ποναει ομως πολυ...παρα πολυ. 

• Like 3

Γιατι? Οι μεν θελουν να περασουν καλα για λιγες μερες και οι δε θελουν επισης να περασουν καλα χωρις δεσμευσεις. Απο την αλλη δεν μιλαω μονο για σεξοτουρισμο. Μιλαω και για σχεσεις ακομα. Ρουμανες, Βουλγαρες, Μολδαβες, Ρωσιδες, Γεωργιανες, Τσεχες. Γενικα απο ολα εχει ο μπαξες και απλα αυτες ειναι πολυ ποιο συγκαταβατικες στο θεμα της σχεσης. Οπως ειπε και καποιος παραπανω και ντελιβερας να εισαι, και χρεη να εχεις θα κατσει μαζι σου ή  να το φερω διαφορετικα δεν θα σε αποριψει αυτοματα με το που δει πως τη βγαζεις στη ζωη σου. Την Ελληνιδα (και το συναφι της) αν δεν την κυκλοφορησεις εξω ειναι τελειωμενη υποθεση. Ειδικα δε απο τη στιγμη που αν εσυ δεν μπορεις βγαινει εξω μονη της τοτε ειναι δεδομενο οτι θα υπαρξει ο αλλος που ειναι εκει εξω και θα μπορει και θα στη φαει. Το να σου φαει καποιος τη γκομενα μονο και μονο επειδη μπορει να την κυκλοφορει συχνοτερα ποναει ΠΑΡΑ πολυ ασχετα αν για εσενα ως αντρα, χαρακτηρα και προσωπικοτητα τελικα ειναι καλυτερο. Ποναει ομως πολυ...παρα πολυ. 

Αυτές οι Ελληνίδες είναι ένα ΜΕΡΟΣ των Ελληνίδων...

Υπάρχουν και άλλες (ευτυχώς). Όπως επίσης ευτυχώς που με τις πρώτες ασχολείται το μέρος των αντρών που είναι σαν και αυτές. 

Έτσι είναι όλα ωραία και τακτοποιημένα. 

• Like 1

δεν κάνουν ρε συ σεξ...

άστα να πάνε, δεν ξέρω τί γίνεται...

είμαι σίγουρη ότι το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με το πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να κάνεις σεξ με κάποιον στις μέρες μας, αλλά με το πόσο δύσκολο ή εύκολο πιστεύεις εσύ ότι είναι.. . .

Αν νομίζεις ότι δεν πρόκειται να βρεις κανέναν να φασωθείς, δεν πρόκειται να βρεις κανέναν, αν πιστεύεις ότι είναι ευκολο τότε όλο και κάτι θα σου κάτσει

κάποιοι ξέρω ότι κοροϊδεύουν, αλλά ειλικρινά, εγώ έχω αρχίσει να απελπίζομαι για όλα αυτά τα παιδιά που περνάνε τα νιάτα τους μόνοι.

Σίγουρα χρειάζεται να χαλαρώσουν και να μην επικεντρώνονται σ'αυτό και θα έρθει μόνο του, αν βρουν τον τρόπο να περνάνε καλά, να κάνουν φίλους και αν αποκτήσουν χόμπι και δραστηριότητες.

Εδω μπορει να κολλησει το κλισε "ο ανδρας για να εχει μελλον, πρεπει να εχει παρελθον"...

Ταιριαζει ομως περισσοτερο, νομιζω, κατι που συνηθιζε να λεει ενας αθυροστομος φιλος:

"τις μεγαλυτερες λαλακιες, (σε σχεση με γυναικες) θα δεις να τις κανουν οι ανδρες που δεν

εχουν μαμησει καθολου στον καιρο που θα επρεπε (βλεποντας +50αρηδες να ρομπιζουν)

• Like 5

Οι γυναίκες παιδιά δεν ξέρουν τι θέλουν..πραγματικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα!

Αλλά αυτά που νομίζουν ότι θέλουν και ότι χρειάζονται κάποια περιστασιακά διαστήματα στην ζωή τους είναι ικανές να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα αποκτήσουν. Οι γυναίκες μπορούν να σκεφτούν και να εκλογικεύσουν πράξεις με τέτοια ψυχρότητα που θα έκανε νευροχειρούργο να μοιάζει με τρεμάμενο παιδάκι που μάτωσε το χέρι του.

Οι γυναίκες όσο αφορά εμάς τους άντρες αυτό που κάνουν είναι να χτίζουν και να προσπαθούν να διατηρούν στο μυαλό τους φαντασιώσεις και εικόνες που βασίζονται σε διάφορα lifestyle πρότυπα τα οποία σε  συνδυασμό  με κάποια αρχέγονα ένστικτα δημιουργούν όλη αυτή την συμπεριφορά που βλέπετε καθημερινά τριγύρω σας.

Ο άντρας ο οποίος θα περάσει απ’το μυαλό τους ότι μπορεί να σταθεί δίπλα τους από μία βραδιά μέχρι μια ολόκληρη ζωή(λέμε και καμιά λακαμία να περάσει η ώρα) θα πρέπει να ικανοποιεί μια φαντασίωση τους.

Η γυναίκα δεν μπορεί να πει στον εαυτό της και ακόμα περισσότερο στον άκρως ανταγωνιστικό ομόφυλο περίγυρο της(στον οποίο περιλαμβάνονται “φίλες” αδερφές ,μανάδες ως και γιαγιάδες) ότι “πήγε” ή τα έφτιαξε με τον Μπάμπη..τον Τάκη ή τον Κώστα…όχι παιδιά δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Η γυναίκα για να νιώσει αποδεκτές τις πράξεις της απ’τον προαναφερθέντα περίγυρο και κατά δεύτερο λόγο απ’τον εαυτό της(η συγκεκριμένη σειρά λέει πολλά για τον πίνακα αξιών της και το πλήθος των ανασφαλειών που την διακατέχουν) θα πρέπει να φτιάξει στο μυαλό της μια εικόνα..”τα έχω με τον Μπάμπη που είναι γιατρός”..”το Σάββατο “πήγα” με τον Κώστα που δουλεύει μπάρμαν στο Vogue” και “Την Κυριακή θα πάω να δω τον Τάκη που παίζει με την μπάντα του ή θα πάω να δω τον Θανάση που παίζει αγώνα”

Καταρχάς για να τελειώνουμε με τα βασικά και να συνεχίσουμε στα πιο σοβαρά…το παραμύθι της “””””ΙΣΟΤΗΤΑΣ”””””””(ο Θεός να την κάνει) πρέπει να τελειώσει..οι γυναίκες δεν θέλουν ισότητα..θέλουν τα δικά τους δικά τους και τα δικά σου δικά μας. Τυγχάνει να έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε συζητήσεις με γυναίκες φίλες μου για τον… ιδανικό άνδρα. Άλλες ψάχνουν ψηλό, ξανθό, με μπλε μάτια, άλλες πιο λατίνους, άλλες πάλι έχουν αδυναμία στην κοιλίτσα και πάει λέγοντας. Μια χαρά ως εδώ… Όλοι έχουμε προτιμήσεις, όλοι έχουμε τα φετίχ και τα αδύνατα σημεία μας στο αντίθετο φύλο. Όταν όμως προκύπτει ζήτημα… φορολογικών στοιχείων τότε κυριολεκτικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

money_h_300_182.jpg?w=640

“Καλός ο Ηλίας αλλά με τη δουλειά που κάνει δεν μπορεί να με βγάλει ούτε για ποτάκι και όταν βγούμε το σκέφτομαι και παίρνω μπύρα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση!” μια από τις ατάκες που πολλές ξεστομίζουν χωρίς καν να κοκκινίζουν. Η άλλη μπορεί να μένει ακόμα στους δικούς της  και να την ταΐζει ο μπαμπάκας αλλά “Εντάξει μωρέ, είναι δυνατόν 28 χρόνων άνθρωπος να μην έχει ένα αμάξι της προκοπής να με πάει καμιά βόλτα;”! “Εγώ μπορεί να θέλω να κάνω τα ταξιδάκια μου, να πάω τις εκδρομές μου… πώς θα μου τα προσφέρει με τρεις και εξήντα που παίρνει?”.

Κάπου εδώ λοιπόν και μέχρι να βρεθείτε σε αντροπαρέα που θα ακουστεί η ατάκα “Βγήκα για φαγητό πρώτο ραντεβού με την Σοφία…δεν με κέρασε η τσιγκούνα και τώρα έχει το θράσος να με παίρνει και τηλέφωνο να το επαναλάβουμε” λέω να το σφυρίξουμε το όλο παραμυθάκι με την ισότητα για να μην έχουμε άλλα και όποια/όποιος έχει αντίλογο σοβαρό με επιχειρήματα καλώς να ορίσει.

Δεν υπάρχει άντρας(εκτός των εξαιρέσεων που το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώνουν  πανηγυρικά  τον κανόνα) που να μπει στο τριπάκι ή να θεωρήσει σαν κάποιο ιδιαίτερο προσόν,που θα γείρει την εσωτερική μας  πλάστιγγα, το ότι η κοπέλα που μας ενδιαφέρει κάνει την τάδε δουλειά ή έχει το τάδε  χόμπι. Στο παρελθόν τα είχα με τραγουδίστρια φοιτητικού συγκροτήματος στην Ισπανία..τα είχα στην Σαλονίκη με χορεύτρια tango που έκανε επιδείξεις..και τα είχα στην Κρήτη και με βολεϋμπολίστρια..ε λοιπόν δεν υπήρχε περίπτωση να πάω σε κάποιο αγώνα/επίδειξη/συναυλία γιατί πολύ απλά δεν με  ενδιέφερε  το άθλημα, δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο είδος μουσικής και σιχαίνομαι το tango!Η γυναίκα θα το κάνει γιατί έτσι νιώθει πιο ολοκληρωμένη..εμείς δεν έχουμε ανάγκη να ολοκληρωθούμε μέσα από τις ερωτικές μας σχέσεις…ο άντρας ολοκληρώνεται μέσω των φίλων του…της αντροπαρέας του.

Η γυναίκα όμως πάντα προσπαθεί να μπει στην ζωή του άντρα και να γίνει όσο μεγαλύτερο κομμάτι της γίνεται. Πόσες φορές είτε σας έχει συμβεί είτε το έχετε δει σε κολλητό σας η κοπέλα σας -ή του- να κάνει παρέα μαζί με την αντροπαρέα σας.Και είναι φυσιολογικό γιατί σαν κλασσική αντρική παρέα κάνουμε διάφορα γαμάτα πράγματα μαζί και όχι μόνο κουτσομπολοκαφέ και ψώνια (από ταξίδια και βραδιές με playstation μέχρι αθλήματα και ότι άλλη τρελαμάρα κατεβάσει η κούτρα μας) και έχουμε τρελό χαβαλέ και πλάκα εν αντίθεση  με τις φίλες της!

Τώρα σκεφτείτε πόσες φορές έχετε δει έναν άντρα να κάνει παρέα σε μόνιμη βάση με τις φίλες της κοπέλας του. Εγώ προσωπικά, και ευχαριστώ τον Μεγαλοδύναμο για αυτό, καμία!!! Εδώ οι ίδιες οι γυναίκες με το που τα φτιάχνουν με κάποιον σε συντριπτικό ποσοστό παρατάνε τις “φίλες” τους(που αλληλοθάβονται συνήθως πισώπλατα) και τους “φίλους” τους(που απλά τις κάνανε παρέα στην αρχή γιατί τις γούσταραν, μετά που δεν έκατσε φάση την κράτησαν για να τους κάνει κονέ με φίλες της  και για να σπάει την μπακουρίλα σε καμιά έξοδο και στο τέλος θα περιμένουν πλέον όταν χωρίσουν μπας και κερδίσουν κάνα rebound fuck).

Το όλο θέμα είναι αυτό που σας είπα με την “εικόνα” που φτιάχνουν πάντα οι γυναίκες στο μυαλό τους. Ο λόγος που έχω τις όποιες  αρκετές εμπειρίες με το αντίθετο φύλο πιστέψτε με δεν είναι ούτε κατά διάνοια λόγω της εμφάνισης μου ούτε λόγω κάποιου κοινωνικού status που έχω. Είναι επειδή  έχω αποκτήσει και έχω μάθει να πουλάω μία ποικιλία “εικόνων” στο κατάλληλο “αγοραστικό κοινό” ή “ερώτων”.

Με τη λέξη “έρωτα” εννοούμε την εικόνα που προσπαθούμε κάθε φορά να πουλήσουμε στην εκάστοτε περίπτωση. Για παράδειγμα ένα φιλαράκι μου ξέροντας πολύ καλά την “αγορά” πουλάει συνειδητά και ειλικρινέστατα τον “έρωτα” της Πόρσε..έχει  Πόρσε  και ξέροντας την επιρροή της την χρησιμοποιεί και δεν είναι βλάκας να παραπλανήσει τον εαυτό του και να ευελπιστεί ότι αυτή που θα αγοράσει τον συγκεκριμένο “έρωτα” στην πορεία θα δει και τα άλλα του χαρίσματα. Δεν τον ενδιαφέρει!!!

Άλλος πουλάει τον “έρωτα” του δικηγόρου..άλλος τον “έρωτα του ταξιδιώτη¨..άλλος τον “έρωτα” του “Μιλάω Ισπανικά”…άλλος τον “έρωτα” του κακού παιδιού και άλλος τον “έρωτα” του καλλιτέχνη,τον “έρωτα” του “Μαζί μου θα τα έχεις όλα”…τον “έρωτα” του “Είμαι φέτες” ή τον “έρωτα” του “Κάτσε μου και θα κάνεις καριέρα”.

Όλοι αυτό κάνουμε απλά πολλοί δεν το έχουν  συνειδητοποιήσει ή εθελοτυφλούν  γιατί νομίζουν ότι θα τους υποβαθμιστεί το “εγώ” να ξέρουν ότι “τρώνε” λόγω του αμαξιού που έχουν ή της δουλειάς που κάνουν ή και εγώ δεν ξέρω λόγω τι άλλου..πιστέψτε με παιδιά…δεν είστε εσείς που υποβαθμίζεστε σε αυτές τις περιπτώσεις αρκεί να το κάνετε συνειδητά.

Ποιο είναι το συμπέρασμα από όλο αυτό? Ότι είναι τραγικά γελοίο το θέαμα απ΄την πλευρά αυτών των αντρών που δεν έχουν  συνειδητοποιήσει  όλα αυτά.

Και είναι τρομερά υποκριτικό από πλευράς των γυναικών να λένε ότι αυτά που κοιτάνε στους άντρες είναι το χιούμορ(θεϊκή η all time classic ατάκα..”Το πιο σημαντικό για μένα είναι να με κάνει να γελάω” που αν ίσχυε τα all time sex symbol στην Ελλάδα θα ήταν ο Βέγγος και ο Χατζηχρήστος και τα γυναικεία περιοδικά θα είχαν εξώφυλλο τον Mr Bean και τον Γαλιφιανάκη και όχι τον Κωστόπουλο και τον Χατζηγιάννη που η περίπτωση να έχει έστω και μία κωμική φλέβα είναι όση και να έχει φλέβα πετρελαίου)  το βλέμμα,και όλα αυτά που τσεκάρουν στα Quiz του Cosmopolitan,την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία βάζει σαν βασική προτεραιότητα την καλοπέραση της μέσα απ’την κοινωνική αποδοχή και τον υλισμό που μπορεί να της προσφερθεί στην εκάστοτε “σχέση” την οποία θα κουραστεί όταν νιώσει ότι δεν έχει κάτι άλλο να της προσφέρει έχοντας όμως πάντα έτοιμο τον επόμενο..που όλως τυχαίως θα έχει παραπάνω “εσωτερικά χαρίσματα”($$$$$$)…και θα μπορέσει μαζί του να “προχωρήσει” σε νέες εμπειρίες..aka εμπειρίες που ο πρώην δεν είχε το πορτοφόλι να ικανοποιήσει…

Το να αρχίσουμε να είμαστε πιο ντόμπροι στο τι θέλουμε απ’τις μεταξύ μας σχέσεις πιστέψτε με δεν θα είναι κυνικό…αλλά ειλικρινές…

Καλά τα λέει αλλά για μια συγκεκριμένη(όχι μικρή) κατηγορία των γυναικών. Κατά τ' άλλα το τσουβάλιασμα δεν το απέφυγε.

Είδα καλά ότι έκανε λάικ και γυναίκα :blink:

• Like 2

Τωρα οσο αφορα τις σοβαρες κοπελες επειδη ακριβως ειναι σοβαρες αν δεν εχει ενα αλφα χαρακτιρα και μια στρωμενη δουλεια δυσκολα μπλεκουν μαζι σου.

Λογικότατο είναι μια κοπέλα στα 23-24 η οποία αξίζει πολλά στο "σεξουαλικό χρηματιστήριο" να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να χτυπήσει τον καλύτερο!Όχι τον κατάλληλο αλλά τον καλύτερο σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια (όποια κι αν είναι αυτά)...

Αν λοιπόν εσένα ως άντρα σ'έχει "στο περίμενε" γι'αυτό το λόγο,κάνε κι εσύ το ίδιο κι όπου κάτσει η μπίλια!Τι σκας;

Το σίγουρο είναι ότι αν είσαι στοιχειωδώς εμφανίσιμος,σοβαρός και οικονομικά αποκατεστημένος (κυρίως το τελευταίο θα έλεγα) όσο περνούν τα χρόνια τόσο θα βλέπεις τις δικές σου "μετοχές" να παίρνουν αξία...

Ξέρετε...

Το ντομπρος δεν σημαίνει απαραίτητα έξυπνος πηγή έτοιμολογος.

Just saying

Kυρίως άντρες είναι η αλήθεια

και δεν ξέρετε πως στεναχωριέμαι...

μέχρι και την αυτοκτονία σκέφτονται, χάνουν κάθε όρεξη για ζωή.

Είναι πραγματικό λυπηρό :-(

Δεν υπερβάλλω, απλά έτυχε να εχω αυτή τη συζήτηση πρόσφατα

Μου έκανε εντύπωση γιατί εξαιτίας αυτης της συζήτησης που είχα κάθισα και σκεφτηκα πώς θα αισθανόμουν εγώ αν ως τώρα δεν είχα πότε κάνει μια σχέση στη ζωή μου και η αλήθεια είναι ότι σου βγαίνει ένα αίσθημα μειονεξίας, βλέπεις τους άλλους να είναι ζευγαράκια, να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται, να κανονίζουν πράγματα μαζί κι εσύ νιώθεις χαμένο κορμί....

μπορώ να το καταλάβω ως ένα σημείο γιατί καμιά φορά αναρωτιέμαι πως κάνουν πετυχημένες σχέσεις :-P

Δεν αυτοκτονουνε και πολλοί άντρες για γυναίκες. Και στην θεωρία και στην πράξη.

Υπάρχουν και στατιστικές έρευνες.

εγω ξερω οτι οι περισσοτερες κοιτανε πρωτα εμφανιση(εχει λεφτα καλυπτει τα στανταρ)3:),υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που και εντελως χαλια να εισαι(που κανενας δεν ειναι τα προτυπα μας ειναι για τον π...τσο) μια σχεση θα βρει να κανει. Προσωπικα εγω παντα εψαχνα εξυπνες κοπελες και οχι τελειες σε εμφανιση(οι πιο κ...ολες ειναι αυτες που ειναι σκλαβες της εμφανισης), οταν εκανα το λαθος να βρω μια αντικειμενικα "τελεια" κοπελα ηταν η πιο χαζη που ειχα γνωρισει στα πρωτα λεπτα της εξοδου ειχε εξαντλησει οτι θεμα ηξερε. Anyway αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο που χρειαζεται ειναι τροπος σωστος και ωραιος (τα κορναρισματα ειναι out of the list):P. Για παραδειγμα εχω χιουμορ και δεν με λες και μοντελο αλλα κανω τη σχεση μου να γελα και να περνα καλα. (σορρυ για το μακρυσουρτο)

εξω ξερω οτι οι περισσοτερες κοιτανε πρωτα εμφανιση(εχει λεφτα καλυπτει τα στανταρ)3:),υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που και εντελως χαλια να εισαι(που κανενας δεν ειναι τα προτυπα μας ειναι για τον π...τσο) μια σχεση θα βρει να κανει προσωπικα εγω παντα εψαχνα εξυπνες κοπελες και οχι τελειες σε εμφανιση(οι πιο κ...ολες ειναι αυτες που ειναι σκλαβες της εμφανισης) οταν εκανα το λαθος να βρω μια αντικειμενικα "τελεια" κοπελα ηταν η πιο χαζη που ειχα γνωρισει στα πρωτα λεπτα της εξοδου ειχε εξαντλησει οτι θεμα ηξερε anyway αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο που χρειαζεται ειναι τροπος σωστος και ωραιος (τα κορναρισματα ειναι out of the list) :P εγω για παραδειγμα εχω χιουμορ και δεν με λες και μοντελο αλλα κανω τη σχεση μου να γελα και να περνα καλα (σορρυ για το μακρυσουρτο)

Δίπλα στο "M" έχει δύο πλήκτρα με κόμμα (",") και τελεία ("."). Δοκίμασε να τα πατήσεις μία φορά. Πλάκα θα έχει. 

• Like 1

Παρά τα όσα ελαφρυντικά μπορούμε να βρούμε για τις κοπέλες μας (και για το μεγαλύτερο σφάλμα το δικό μας που είναι η υπερεκτίμηση της συνουσίας και η αναγωγή της σε "επιστήμη") είναι γεγονός ότι η Ελληνίδα το έχει παραξηλώσει...

Είχα την τύχη να γνωρίσω πολλές ξένες κοπέλες ως τώρα,από Βουλγάρες και Σέρβες μέχρι Γερμανίδες και Αμερικάνες...άλλη καλλιέργεια,άλλη νοοτροπία,άλλο attitude όχι απλά απέναντι στον άνδρα αλλά στη ζωή γενικότερα,με διαφορά απ'τις δικές μας!

Ομοίως και για Ελληνίδες που έχουν ξενιτευτεί...

• Like 3

Είχα την τύχη να γνωρίσω πολλές ξένες κοπέλες ως τώρα,από Βουλγάρες και Σέρβες μέχρι Γερμανίδες και Αμερικάνες...άλλη καλλιέργεια,άλλη νοοτροπία,άλλο attitude όχι απλά απέναντι στον άνδρα αλλά στη ζωή γενικότερα,με διαφορά απ'τις δικές μας!

Ομοίως και για Ελληνίδες που έχουν ξενιτευτεί...

Δε θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.. Με Ελληνίδες που συναναστρέφομαι που είναι έξω λόγω σπουδών, βλέπω έχουν ακόμα τα κόμπλεξ που διακρίνεις εδώ. Περί ντυσίματος, εμφάνισης, ψωνίσματος, σχέσεων.. Τώρα αν κάποια έχει χρόνια στο εξωτερικό, πάω πάσο..

Δε θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό.. Με Ελληνίδες που συναναστρέφομαι που είναι έξω λόγω σπουδών, βλέπω έχουν ακόμα τα κόμπλεξ που διακρίνεις εδώ. Περί ντυσίματος, εμφάνισης, ψωνίσματος, σχέσεων.. Τώρα αν κάποια έχει χρόνια στο εξωτερικό, πάω πάσο..

Έχεις δίκιο,ανασκευάζω...

Ομοίως και για Ελληνίδες που έχουν ξενιτευτεί για εργασία,έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους! :-D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...