Προς το περιεχόμενο

απο σχεσεις πως παμε?


Gsoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ όμως λέω πώς μάλλον τον τυπο τον πιάσαν τα ψυχολογικά και η τυπισσα άντεξε πολύ καιρό και δεν είπε τίποτα για έξι μήνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολοι οσοι ειναι στο μεροκαματο εχουν "ψυχολογικα" με τα οικονομικα τους. Σε καθε περιπτωση παντως οπως βλεπεις μεχρι και εσυ ριχνεις το "βαρος" στον τυπο και οχι στην τυπισα. Ουτε που σου περασε απο το μυαλο οτι ισως θα επρεπε να ΚΑΝΕΙ κατι και αυτη αντι να παραπονιεται. Τι δηλαδη αυτη ειναι αχρηστη ως ανθρωπος? Ειναι ανικανη? Δεν μπορει να βοηθησει και να υποστηριξει την κατασταση? Μονο να παραπονιεται ξερει? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο την στιγμη που η ποσοτητα σεξ δεν ειναι μετρησιμη το να μιλαμε για πολυ και λιγο και αναγκη ειναι ατοπο απο μονο του. κατα τ'αλλα το θεωρω καθαρη εμμονη.

 

Μ'αυτή τη λογική και η συναναστροφή με ανθρώπους είναι εμμονή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολοι οσοι ειναι στο μεροκαματο εχουν "ψυχολογικα" με τα οικονομικα τους. Σε καθε περιπτωση παντως οπως βλεπεις μεχρι και εσυ ριχνεις το "βαρος" στον τυπο και οχι στην τυπισα. Ουτε που σου περασε απο το μυαλο οτι ισως θα επρεπε να ΚΑΝΕΙ κατι και αυτη αντι να παραπονιεται. Τι δηλαδη αυτη ειναι αχρηστη ως ανθρωπος? Ειναι ανικανη? Δεν μπορει να βοηθησει και να υποστηριξει την κατασταση? Μονο να παραπονιεται ξερει? 

 Εσένα δε σου περνάει από το μυαλό πως μάλλον έκανε . Αλλά το πρόβλημα το δικό σου είναι πως δεν μπορείς να ερμηνεύσεις την κατάσταση. Πρώτον η κοπέλα έκανε άπειρη υπομονή και ίσα παραπονέθηκε. Θα μπορούσε να τον γράψει κανονικά. Είμαι σίγουρος πως θα έριξε πολλές προτάσεις στο τραπέζι , αλλά ΕΣΤΩ και μία είναι αρκετή.

 

Τώρα αν εσύ εννοείς πως έπρεπε να τον ρίξει αναίσθητο και να τον κουβαλήσει έξω από το σπιτι, μάλλον αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις λίγο περίεργα.  Φαντάσου σε τι προτεραιότητα την έχει την σχέση το παλικάρι που δε νοιάζεται ούτε μια βόλτα να κάνει την κοπέλα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιος πρεπει να εχει ορεξη σε μια σχεση. Αν οχι και οι 2 τοτε σιγουρα ο ενας για να παρασερνει τον αλλο. Αυτος εχει τον δικο του ντουρβα για τους Χ, Ψ λογους και αρα ειναι στο χερι αυτου που εχει το παραπονο και την ορεξη για το πως θα παει μπροστα η σχεση. Αν μου λες οτι αυτη απετυχε 6 ολοκληρους μηνες να τον παρει και να κανουν κατι μαζι τοτε συγνωμη φιλε αλλα μου ακουγεται τοσο απιστευτο που πραγματικα δεν γινεται. Ειναι απολυτα πιστευτο οτι καποιος μπορει να εχει τετοια προβληματα και χωρις καποιον να τον στηριξει να "ξεπεσει" σε αυτην την κατασταση για Χ χρονικο διαστημα. 

 

Επειδη ομως και εγω και εσυ ξερουμε καλα για τι μιλαμε συγνωμη αλλα θα ριξω το βαρος στην κυρια. Οχι για καποιον αλλο λογο αλλα γιατι ο νομος "το νινι σερνει καραβι" ισχυει στο 99% των περιπτωσεων και καταστασεων. Απο τη στιγμη λοιπον που εχει το παραπονο αυτη κραταει και το μαχαιρι και το καρπουζι. Ας πραξει οπως χρειαζεται. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτον η κοπέλα έκανε άπειρη υπομονή και ίσα παραπονέθηκε. Θα μπορούσε να τον γράψει κανονικά.

Δηλαδή επειδή δεν ήταν εντελώς μαλάκω ενώ θα μπορούσε, πάει να πει ότι πρέπει να την ευχαριστούμε κιόλας;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή επειδή δεν ήταν εντελώς μαλάκω ενώ θα μπορούσε, πάει να πει ότι πρέπει να την ευχαριστούμε κιόλας;

 

παντα πρεπει να ευχαριστεις τις γυναικες

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως. Έχω κι εγώ πολλά παραδείγματα με την δικιά μου, άσε.

 

επειδη μπορει να σου κανουν την ζωη πιο ευκολη με την γραφειοκρατεια που υπαρχει εννοουσα αλλα και αυτο παιζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω να κανω μια ηλιθια ερωτηση; γιατι γυριζει ολη η ζωη καποιων αντρων αποκλειστικα και μονο γυρω απο το sex και το ερωτικο γενικοτερα; σαν sex and the city εχει καταντησει αυτο το θεμα.

 

Tώρα συγνώμη αλλά τι ερώτηση είναι αυτή ακριβώς; Βέβαια το λες και μόνη σου  :-D 

Με αυτή τη λογική γιατί και οι γυναίκες όταν βγαίνουν έξω φοράνε ρούχα που τα 3/4 του σώματος τους είναι εκτεθειμένα και δε φοράνε τις φόρμες τους; Για πες μας ρε evabb την άποψη σου....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά συμφωνώ αλλά αυτό με τη συντροφικότητα δεν υπάρχει θα έλεγα σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί δεν κάνουν οικογένεια-σχέσεις και είναι μια ζωή μόνοι τους... Θα μου πεις μικρό ποσοστό και μάλλον θα έχεις δίκιο αλλά και οι νέοι σήμερα δεν σκεφτόμαστε έτσι... Βάζουμε οι άντρες ψηλά τον πήχη πολλές φορές καλώς ή κακώς με κριτήριο την εμφάνιση ως επί των πλείστων... Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι περισσότερες γυναίκες αλλά με κριτήριο τις ανέσεις που θα τους προσφέρει κάποιος.

 

Πολλοί δεν κάνουν οικογένεια ή σχέσεις επειδή δεν θέλουν. Άλλοι επειδή δε μπορούν. Άλλοι επιλέγουν σύντροφο αποκλειστικά βάσει εμφάνισης ή οικονομικού/κοινωνικού status. Σίγουρα υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, καμία κατηγορία δεν αποτελεί όμως σώνει και ντε πλειοψηφία επειδή εμείς συναντήσαμε στη ζωή μας περισσότερους εκπροσώπους της. Με πιάνεις;  ;)

 

 

Είπα εγώ ποτέ ότι αν δεν έχεις λεφτά δεν μπορείς να βρεις γκόμενα?δεν μπορείς να κάνεις σχέση? Απλά είναι τραγικά υποκριτικό να προσποιούμαστε ότι το να έχεις λεφτά δεν το κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο εύκολο...είναι τυχαίο ότι (δαρβινικά που λες και συ) οι (οσο γινεται πιο αντικειμενικα) ωραίες γυναίκες είναι πάντα δίπλα σε άντρες που έχουν χρήμα και κάποιο είδος εξουσίας?Ε σε αυτό το δείγμα αν εσύ περιμένεις την ΚΑΠΑ research να σου κάνει δημοσκόπηση για να καταλάβεις τι παίζει περίμενε την....

 

Για να μην κρυβόμαστε πίσω απτο δάχτυλο μας...εδώ μέσα καλώς ή κακώς οι άντρες δεν γράφουμε ότι είναι δύσκολο να κάνεις σχέση με γκόμενα αλλά με ωραία γκόμενα και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και τι είναι πάνω κάτω....και την συντροφικότητα που πολύ σωστά λες ότι θέλουμε όλοι ε απο δαρβινικής άποψης η γυναίκα την νιώθει μέσα από την ασφάλεια που της προσφέρει ο άντρας...ε πως την νιώθει την ασφάλεια μια γυναίκα το 2013???Μην την φάει κάνα λιοντάρι στην ζούγκλα?Την νιώθει ξέροντας ότι ο άντρας μπορεί να της παρέχει υλικά αγαθά...και άσε τις ιστορίες με τα παπούδια...το 2013 ζεις που η μέση γυναίκα είναι το νούμερο ένα θύμα καθημερινής πλύσης εγκεφάλου από ένα ολόκληρο σύστημα Lifestyle.

 

Εγώ μιλάω κυρίως για τις σχέσεις μετά την φοιτητική ζωή..μετά τον στρατό...μετά τα 27-28 και πάνω...σαν φοιτητής ρίχνεις γκόμενες και κάνεις σχέσεις απλά αν το παίζεις πολιτικοποιημένος σε καμιά παράταξη ή γρατζουνάς μια κιθάρα ή αν δουλεύεις μπαρμαν σε κάνα φοιτητομάγαζο της πλάκας...όσοι είστε κοντά στα 30 και πάνω βλέπετε τι κοιτάει μια γυναίκα και πως κρίνει έναν επίδοξο σύντροφο.

 

Το χρήμα ίσως σε βοηθάει υπό συνθήκες κατά την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα. Εξηγούμαι: Αν θεωρείς πως προκειμένου να προσεγγίσεις π.χ. γυναίκες, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένη τακτική (βγαίνω συχνά και κερνάω σφήνες, βασίζω την αυτοπεποίθησή μου στο ακριβό ντυσιμό κ.λ.π.), τότε ναι, στατιστικά είναι πιθανότερο να έχεις αριθμό επιτυχιών ανάλογο των χρημάτων που ξοδεύεις. Δεν λειτουργεί όμως όλος ο κόσμος έτσι.

 

Η άποψή σου επίσης (την οποία όπως λες μοιράζονται κι άλλοι άντρες, εδώ μέσα τουλάχιστον) περί "ωραίας γκόμενας" πάλι δε στέκει. Δεν κυνηγάνε όλες οι "ωραίες γκόμενες" πλούσιο γαμπρό. Ούτε όλοι οι χαμηλόμισθοι ή άνεργοι έχουν δίπλα τους "άσχημες" γυναίκες.

 

Ο όρος "ωραία γκόμενα" που χρησιμοποιείς λοιπόν, υποθέτω πως περιγράφει μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένο στυλ και τρόπο ζωής. Δεν προσδιορίζει αντικειμενικά την εξωτερική εμφάνιση γενικότερα, ούτε ταυτίζεται με τα ξεχωριστά γούστα του κάθε αρσενικού. Στο φινάλε, η barbie κουνελομάνα που συχνάζει στα ακριβά κλουμπς, δεν είναι αξιωματικά ωραιότερη από μια "σεμνότερη" κοπέλα, από μια χίπισα ή από την ρομαντική δασκαλίτσα που γράφει ποίηση όποτε έχει πανσέληνο.

 

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί κατηγορήθηκες για τσουβάλιασμα;

 

Όσο για τα περί ηλικίας: Μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, αυτοί δηλαδή οι οποίοι ψάχνονται για γάμο/συγκατοίκηση κ.λ.π, προφανώς και συνυπολογίζουν -μεταξύ άλλων- και το οικονομικό επίπεδο του υποψήφιου συντρόφου τους. Είναι λογικό και καθ' όλα αποδεκτό.

 

Δε μπορεί μια γυναίκα να σε παντρευτεί, έχοντας μάλιστα σκοπό να φέρει παιδιά στον κόσμο, αν είσαι μακροχρόνια άνεργος, δεν ψάχνεις για δουλειά και γυρνάς όλη μέρα με τη Μαλαματίνα στο χέρι. Συνεπώς, είτε θα μείνει μαζί σου επειδή σε αγαπάει και γουστάρει που είσαι τρελή μούρη ξέρω 'γω -ρισκάροντας όμως έτσι το να οδηγηθεί σε μια δυσλειτουργική ζωή μιας και δε θα έχετε κοινούς στόχους- ή θα σε αφήσει ψάχνοντας κάποιον καταλληλότερο. Συνήθως η "ανάγκη" για σταθερότητα ή και δημιουργία οικογένειας έρχεται κάπου μετά τα 25-26 σου χρόνια. Γι'αυτό -υποθέτω- πολλές γυναίκες "σοβαρεύουν" καθώς πλησιάζουν τα 30, ανεβάζοντας κατά συνέπεια τα στάνταρ τους.

 

Όσο για το πως αντιλαμβάνεται την "ασφάλεια" μια γυναίκα το 2013, δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου απαντήσω. Γιατί δε ρωτάς μερικές κοπέλες;

 

Απ' όσα ακούω εγώ πάντως, συναισθηματική ασφάλεια αναζητούν, όπως όλοι οι άνθρωποι. Η συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει και στην οικονομική ασφάλεια διότι συνεπάγεται σεβασμό, αλληλοστήριξη και πιθανόν κοινά όνειρα και στόχους. Η οικονομική ασφάλεια δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με τη συναισθηματική όμως. Μπορεί μεν να οδηγήσει σε "ζωή χαρισάμενη", αλλά και σε υπερκατανάλωση Xanax δε.

 

 

Αυτό ΟΚ απολύτως δεκτό...δεν μπορώ να ελέγξω εγώ τι βγάζει ένα άρθρο μου στον οποιοδήποτε...σε άλλους θα αρέσει σε άλλους όχι...το ότι έχει ίσως τα περισσότερα like εδώ μέσα πάντως μάλλον σημαίνει ότι δεν είμαι ούτε τόσο στον κόσμο μου ότι είμαστε όλοι εμεις μίζεροι και καραμπακούρια...

 

Πρώτα απ' όλα κανείς δεν είπε ότι εσείς συγκεκριμένα είστε μίζεροι και μπακούρια. Κάποιοι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα λανθασμένα, ίσως επειδή αδυνατούν να παραδεχτούν τους πραγματικούς λόγους της περιορισμένης επιτυχίας τους με το αντίθετο φύλο.

 

Επίσης, το ότι πήρες 15 likes στο "μπλα μπλα" section ενός τεχνολογικού forum, το μόνο που σημαίνει σε πρώτη φάση, είναι πως 14 αρσενικοί χρήστες (και η Nenya  :P ) ενός τεχνολογικού forum συμφωνούν μαζί σου. Στον κόσμο σου λοιπόν ίσως να μην είσαι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είσαι και μόνος σου στον κόσμο.

 

 

/Tsouvaliasma mode on:

 

 

 

Στην τελική, θα μπορούσα κι εγώ να ισχυριστώ πως η "πλειοψηφία" των χρηστών ενός τεχνολογικού forum, είναι σίγουρα αγ@μητοι, κομπλεξικοί, άσχημοι nerds, άρα είναι απολύτως λογικό το να μην βρίσκουν γυναίκα και να βγάζουν χολή στα interwebz.

 

Έχει πραγματική υπόσταση όμως ένας τέτοιος ισχυρισμός;

 

 

 

 

Μα οι γυναίκες είναι τα μεγαλύτερα θύματα...δεκαετίες και δεκαετίες απίστευτων προτύπων και πλύσεων εγκεφάλου έχουν φέρει τα σημερινά δεδομένα...τον άντρα να πρέπει να ειναι ο "χορηγός/κουβαλητής" και η γυναίκα ένα όμορφο αξεσουάρ δίπλα του.

 

Πάντως, από τα δύο επίμαχα κείμενά σου δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση το παραπάνω...

 

Θα επιμείνω μάλιστα πως μεροληπτείς, δίνοντας πρακτικά άφεση αμαρτιών στους "αγαθούς" άντρες, αναδεικνύοντας παράλληλα τα "ψεγάδια" των γυναικών, έστω κι αν τους καταλογίζεις το "ελαφρυντικό" της πλύσης εγκεφάλου.

 

Στο φινάλε, σκέψου μήπως και τα δικά σου κείμενα συμβάλλουν εν τέλει στη συνέχιση αντιλλήψεων, τις οποίες -κατά τ' άλλα- θεωρείς προβληματικές.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλοί δεν κάνουν οικογένεια ή σχέσεις επειδή δεν θέλουν. Άλλοι επειδή δε μπορούν. Άλλοι επιλέγουν σύντροφο αποκλειστικά βάσει εμφάνισης ή οικονομικού/κοινωνικού status. Σίγουρα υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, καμία κατηγορία δεν αποτελεί όμως σώνει και ντε πλειοψηφία επειδή εμείς συναντήσαμε στη ζωή μας περισσότερους εκπροσώπους της. Με πιάνεις;  ;)

 

 

Κολλάς σε στατιστικές και πλειοψηφίες...

Σίγουρα δεν πήρα τα στοιχεία αυτά από την MRB αλλά μιλάω καθαρά από προσωπικές μου εμπειρίες που έχω δει με τα μάτια μου ή έχω ακούσει ακόμα και από στόματα γυναικών να τα λένε αλλά και από γνωστούς... Τι να πω μπορεί να μην είναι καλός ο "κύκλος" μου, μπορεί να βάζω ψηλά τον πήχη, μπορεί να είμαι άτυχος αλλά σε εμφανίσιμες γυναίκες αυτό ισχύει λίγο πολύ...

 

Μη κρυβόμαστε ρε παιδιά τώρα, είναι εξαιρετικά γραφικό εν έτη 2013 να λέμε ότι οι περισσότερες εμφανίσιμες γυναίκες δεν κοιτάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανέσεις που θα τους προσφέρει ο άλλος δλδ το χρήμα και κοιτάζουν το χιούμορ του και τη καλή ψυχή του.

 

Δεν λέω ότι είναι το χρήμα φυσικά το μόνο αλλά είναι σίγουρα πολύ σημαντικό "όπλο" στα χέρια κάποιου για να ρίξει μια "όμορφη γκόμενα"...

 

Και προσοχή μιλάω για εμφανίσιμη γυναίκα. Δε μιλάμε να βρεις γκόμενα γενικά, γι αυτο σας είπα σε άλλο ποστ ότι είναι και τι στόχους έχεις... Γιατί κακά τα ψέμματα τις ωραίες έχουμε ως στόχο δεν έχουμε την Μαρία την άσχημη ούτε την Μαρία την περιπτερού που δεν χωράει στο περίπτερο από τον όγκο...

 

Γνώμη μου αυτά, τώρα αν είμαι και εγώ ένας @γ@μ1τ0ς λιγούρης μπάκουρας που γράφει σε φόρουμ επειδή δεν έχει γκόμενα τι να πω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...