~mxls~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 χμμ θα το κοιταξω ειναι καλοι χρονοι, αλλά χωρις steering assist πως θα τα καταφερω; ας πουμε ανεκαθεν το ειχα στο low δηλαδη παιζω παντα low steering επισης TC το εχω στα high κι αυτο πρεπει να ειναι οφ συμφωνα με τους ορους εεε Το TC (και το ABS) δεν σε εμποδίζει σε κάτι. Κάθε άλλο. Αλλα το θέμα είναι εσύ να έχεις τον έλεγχο απο κει και πέρα. Steering & braking αρκουν φαντάζομαι για χαμηλο λεβελ, αλλα εσύ να κοιτάς να βελτιώνεις σταδιακά τους χρόνους σου. Είναι θέμα χρόνου να σου είναι άχρηστο, όπως και οι βοηθητικές γραμμές Και οι χρόνοι αυτοι αρκουν να παίρνεις τίτλο (με πρωτοκλασάτο μονοθέσιο) στο Legend. Με λίγη εξάσκηση μπορεις να πιέσεις για καλύτερες επιδόσεις.
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πάντως το low breaking είναι νομίζω αναγκαίο για την αρχή να θέλεις να βγαίνεις σε κάποια θέση. Μιλάμε στην αρχή που έπαιζα με τα πάντα απενεργοποιημένα δεν κρατιόταν το αμάξι με τίποτα.
panos0100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το TC (και το ABS) δεν σε εμποδίζει σε κάτι. Κάθε άλλο. Αλλα το θέμα είναι εσύ να έχεις τον έλεγχο απο κει και πέρα. Steering & braking αρκουν φαντάζομαι για χαμηλο λεβελ, αλλα εσύ να κοιτάς να βελτιώνεις σταδιακά τους χρόνους σου. Είναι θέμα χρόνου να σου είναι άχρηστο, όπως και οι βοηθητικές γραμμές Και οι χρόνοι αυτοι αρκουν να παίρνεις τίτλο (με πρωτοκλασάτο μονοθέσιο) στο Legend. Με λίγη εξάσκηση μπορεις να πιέσεις για καλύτερες επιδόσεις. οταν λες τα 2 πρωτα δεν με εμποδιζουν σε κατι τι ενωεις; να τα αφησω οπως τα εχω; τα υπολοιπα θα τα βαλω οπως τα λες, το τιμονι ομως πως πρεπει να ειναι; οταν πχ το βαζω στιν πριζα γινεται σαν τα κανονικα αμαξια δεν γυριζει ευκολα, θελει δυναμη να στριψει, ετσι πρεπει να ειναι στην Φ1; ή πρεπει να το ρυθμισω; το ρευμα που δινει στο τιμονι σε τι χρισημευει; στο να ζοριζειται να στριψει η τιμονιερα; δηλαδη να ειναι πιο ρεαλιστικο σα να οδηγας ενα αυτοκινιτητο στην πραγματικοτητα
panos0100 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 gp γερμανιας ακομα δεν εβαλα την τιμονιερα να δω τις ρυθμισεις γιατι οπως ειπα λειπει η πεταλιερα της απλά παιδια θελω να ρωτησω η τιμονιέρα αυτή http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Turbo-X-Wheel-GP300-PS3-PS2-PC-XBOX360.htm ξέρω δεν ειναι καν για να την βαλω ουτε λεφτα να δώσω απλα γύρω στα 50Ε μια τιμονιερα με πεταλιερα ποια θα ηταν καλή; να παιζει το φ1 2013 και 2014 αλλα και ολα τα παιχνιδια με αυτοκινητα
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως είμαι μόνιμος κάτοικος των τελευταίων θέσεων. Πολύ δύσκολο. Ιδίως αν πάρεις pole position προς το τέλος είναι αρκετά δύσκολο να ανέβεις κάποια θέση. Κάποια μλκ θα σου γίνει σε κάποιο γύρο και θα μείνεις στο τέλος. Τώρα έχω φτάσει σε monaco με βροχή να πέφτει καταρράκτης. Μιλάμε καμία τύχη..
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 οχι δεν καταλαβες, οταν εχει Φ1 σε καποια πιστα, μια μερα πριν συνηθως το σαββατο βαζω την ιδια πιστα και βλεπω τις δυσκολιες της, γκαντεμιαζω λιγο και τους οδηγους, και παιζω στο single player με λιγα λογια, το μόνο career που επαιξα ηταν στο Φ1 2011, εκει μ αρεσε παρα πολυ, ισως η καλυτερη Φ1 για μενα στην νεα γενια της η οποια κανενα παιχνιδι της codemasters στην Φ1 δεν περασε το GP 4 της infogrames οσοι ειχαν την Φ1 εκεινη
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτή την πίστα της Γερμανίας την έπαιξα προχθές συγκεκριμένα. Απορώ πως τρέχουν σε αυτές τις πίστες. Μιλάμε είναι όλες τους πανδύσκολες και γιαυτό βλέπεις από 340 χιλιόμετρα που πάνε μέσα σε λίγα μέτρα να κατεβάζουν στα 80 σε κάτι στροφές. Το ποιο ακατανόητο είναι πως τρέχουν στο monaco και θυμάμαι και στον αγώνα που είχε γίνει πριν κάνα μήνα κάνανε και προσπεράσεις.. Πάντως το game θέλει τιμονιέρα αλλιώς δεν παλεύετε. Πάω με gamepad να παίξω αλλά δεν..
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αυτή την πίστα της Γερμανίας την έπαιξα προχθές συγκεκριμένα. Απορώ πως τρέχουν σε αυτές τις πίστες. Μιλάμε είναι όλες τους πανδύσκολες και γιαυτό βλέπεις από 340 χιλιόμετρα που πάνε μέσα σε λίγα μέτρα να κατεβάζουν στα 80 σε κάτι στροφές. Το ποιο ακατανόητο είναι πως τρέχουν στο monaco και θυμάμαι και στον αγώνα που είχε γίνει πριν κάνα μήνα κάνανε και προσπεράσεις.. Πάντως το game θέλει τιμονιέρα αλλιώς δεν παλεύετε. Πάω με gamepad να παίξω αλλά δεν.. λες εε χμμ καλα λες αλλά που θα βρω τα λεφτα ρε γμτ καλη ειναι η ατιμη, αγαπιεται, πως το λενε εχει αλλο στυλ οδηγησης, μια καλη εχει πανω απο 100Ε οι αλλες ειναι με βεντουζες που κολανε, μονο η logitech αν θυμαμαι καλα ειναι με τους σφυχτηρες αλλά εχει 120Ε
panos0100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 λοιπον εβαλα την τιμονιερα μου μια (wing force f1 logitech 2003) την πηρα μεταχειρισμενη 15Ε εχασα ομως τα πεταλια της, παιζω και ετσι ομως με αυτοματες ταχυτητες και εχω γκαζι φρενο με τις σκανδαλες εκει δηλαδη που θα ηταν οι ταχυτητες, τωρα θελω να μου πειτε ρυθμιση στο παιχνιδι γιατι αρχει πολυ στο να στριψει το μονοθεσιο εχει καποιες ρυθμισεις στο steering αλλα δεν ξερω ποια να βαλω και ποσο τις % να ειναι 3 ρυθμισεις για steering ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα