SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μήπως θέλεις απλά εξάσκηση και να μάθεις τις πίστες; Δες στο youtube ένα fast lap στην πίστα που θες να παίξεις για να την μάθεις(σημεία φρεναρίσματος κτλ). Επίσης πριν πας στον αγώνα δηλαδή όταν είσαι στο qualifying πριν τελειώσει(και αφού έχεις κάνει τον χρόνο που θέλεις) άλλαξε λάστιχα και βάλε αυτά με 100% που θα σου έχουν μείνει αλλιώς θα θες pit stop στους πρώτους γύρους του αγώνα γιατί θα έχεις ξεκινήσει με φθαρμένα. Με λίγη εξάσκηση θα μπορείς να παίζεις στην δυσκολία Legend χωρίς assists και θα σου φαίνεται και εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το break assist χαμίλοσε το,ή κλείστο τελείως,σου κόβει ταχύτητα πολύ πριν τις στροφές.. Τώρα τα quick settings θα τα πειράζεις ανάλογα και τον καιρό,όπως και τα λάστιχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) επισης το ai των αντιπαλων μονοθεσίων το έχω στο amateur Σε αυτό το βίντεο θα βρεις ιδανικο σεταπ για κάθε πίστα, σε στεγνο ή με βροχή. Θα βοηθήσει και για την φθορα των ελαστικών. (εννοείται κλείνεις brake assist) αποθήκευσε σε κάθε gp ξεχωριστά για να μην κάθεσαι και τα περνας ξανα... Υ.Γ μην ξεχάσω να αναφέρω πως μετα τις κατατακτήριες, στους αγώνες πρέπει να κατεβάσετε πιο χαμηλα τις αλλαγές σε κάθε σχέση στο κιβώτιο. Για παράδειγμα, αν στην Μαλαισία είναι 262/291/319 στην 5η/6η/7η σχέση αντίστοιχα στους αγώνες ίσως χρειαστει να πάει 255/283/309. Το παράδειγμα είναι τυχαίο, αλλά γενικά στον αγώνα θα κατεβάσετε κλιμακωτά τόσο, ώστε να φτάνετε την καλύτερη δυνατή τελική στις ευθείες, χωρίς να φτάνει στο όριο τελικής νωρίτερα ούτε να μην φτάνει το μάξιμουμ των στροφών ο κινητήρας πριν το φρενάρισμα στην μεγαλη ευθεία. Φυσικά παίζουν πολλά ρόλο, μονοθέσιο, φορτίο καυσίμου, κατάσταση ελαστικών κτλ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από ~mxls~ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HliasF. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δηλαδη, πως να ειναι ακριβως το σετ στα δοκιμαστικα και πως στον αγωνα; Δοκιμασα τις ρυθμισεις απ'το βιντεο και με βοηθησαν πολυ, αλλα αν γινεται για ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Να σου φέρω για παράδειγμα ένα σιρκουι, π.χ το Βρετανικό, μιας και έχει μεγάλη γκάμα στροφών το Σιλβερστόουν. Οι ρυθμίσεις απ'το βίντεο για στεγνό είναι: 9-348-52 Medium Small11-111-1 / 11-11135-170-198-228-259-289-325-3.3 -1.3 / 0.10 0.47 Με το πιο αδύναμο μονοθέσιο, εκείνο της Marussia, για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες: 8-348-52 Med Small11-113-3 / 10-11131-165-194-223-254-282-312-3.3 -1.3 / 0.10 0.47 Ο χρόνος που σημείωσα ήταν στο 1:34.100 Αλλαγές λίγες όπως θα παρατηρήσεις. Για τον αγώνα τώρα, οι ρυθμίσεις δεν μπορει να'ναι ίδιες, γιατι δεν έχεις το πλεονέκτημα του DRS σε κάθε προσπάθεια, έχεις υψηλό φορτίο καυσίμου, και επίσης πρέπει να προστατέψεις τα ελαστικά. Οπότε: 8-348-52 Med Small11-113-3 / 10-11131-165-194-221-251-277-307-2.8 -0.8 / 0.10 0.47 Ο καλύτερος χρόνος στο 1.35.285 Τώρα, αν δοκιμάσεις το ίδιο με ένα πρωτοκλασάτο μονοθέσιο, ας πούμε εκείνο της RBR, κατατακτήριες: 8-348-52 Med Small11-114-4 / 10-11134-168-198-227-257-287-320 Hard ή134-168-198-227-259-289-321 Option-3.3 -1.3 / 0.10 0.47ο χρόνος στο 1:31.033 και αντίστοιχα για αγώνα: 8-348-52 Med Small11-114-4 / 10-11134-167-195-223-254-284-316-2.9 -0.9 / 0.10 0.47με καλύτερη επίδοση στο 1:32.124 Δεν παίζω συχνα, υπάρχουν περιθώρια για δέκατα πιο κάτω στους χρόνους. Με RBR κέρδισα το GP σχετικά εύκολα (απόσταση +7sec, 50% αγώνα, Legend, PS2 joystick) Υ.Γ σε καριέρα, όταν το R&D βελτιώνει ας πούμε κατα 20% τη φθορα των ελαστικών μέσα στη σεζον, υπάρχει δυνατότητα να πιέσεις ακόμα περισσότερο και να πετύχεις φυσικα καλύτερες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 και αν πχ βαλω τις ρυθμισεις για ηλιο που λεει και κατα την δειαρκεια του αγωνα πιασει βροχη τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 και αν πχ βαλω τις ρυθμισεις για ηλιο που λεει και κατα την δειαρκεια του αγωνα πιασει βροχη τι γινεται; κλαις! εννοείται θα δεις τον καιρό πριν τα πειράξεις..Αν έχει 80% πιθανότητα βροχής ή ήδη δεις να βρέχει πριν βγεις,θα φτιάξεις κάτι άλλο. Γιαυτό καλό θα ήταν να πειραματιστείς με αρκετά set ups ώστε να ξέρεις και πως να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες συνθήκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 μηπως να βαλω την τιμονιέρα; εχω μια μεταχειρησμενη μοντελο του 2003 αλλά εχω χάσει τα πετάλια της, μπωρο να παίξω έτσι; μπαινει και στο ρευμα, αλλά δεν ξερω πως πρεπει να την ρυθμισω για την Φ1 δηλαδη οταν στριβει το τιμονη εχει αντισταση πρεπει να υπαρχει αυτο; αυτη την στιγμη παίζω με gamebad αλλα ειναι λιγο κουραστικό με τα πληκτρα πλεον δεν μπωρο αν και παλια μ αρεζε σε αλλες εποχες F1 πχ του 2003 2002 που τα μονοθεσια εστριβαν, παντος το βιντεο ειναι πολυ καλο και νομιζω οτι θα βοηθησει αρκετά, επισης για το 2014 F1 ξερουμε καθολου ποτε βγαίνει; θα εχεί καλυτερο μοντελο ζημιας; σ αυτο ας πουμε δεν εχει τοσο ρεαλιστικη ζημια, και δεν παθαινει ουτε μια μηχανικη βλαβη το μονοθεσιο, επισης κανενας οδηγος δεν τρακαρει και δεν φευγει απο τον αγωνα, θυμαμαι στα παλια παιχνιδια F1 ητανε τελειως διαφορετικα τα πραγματα απ οτι θυμαμαι της ea sports και infogrames το grand prix 4 αν τα ειχατε παιξει, τελος παντων θα τα δω λιγο αυτα, απλα οσο αφορα το τιμονι μπωρει να γινει κατι; να το βαλω στο δικο μου στυλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 μηπως να βαλω την τιμονιέρα; εχω μια μεταχειρησμενη μοντελο του 2003 αλλά εχω χάσει τα πετάλια της, μπωρο να παίξω έτσι; μπαινει και στο ρευμα, αλλά δεν ξερω πως πρεπει να την ρυθμισω για την Φ1 δηλαδη οταν στριβει το τιμονη εχει αντισταση πρεπει να υπαρχει αυτο; αυτη την στιγμη παίζω με gamebad αλλα ειναι λιγο κουραστικό με τα πληκτρα πλεον δεν μπωρο αν και παλια μ αρεζε σε αλλες εποχες F1 πχ του 2003 2002 που τα μονοθεσια εστριβαν, παντος το βιντεο ειναι πολυ καλο και νομιζω οτι θα βοηθησει αρκετά, επισης για το 2014 F1 ξερουμε καθολου ποτε βγαίνει; θα εχεί καλυτερο μοντελο ζημιας; σ αυτο ας πουμε δεν εχει τοσο ρεαλιστικη ζημια, και δεν παθαινει ουτε μια μηχανικη βλαβη το μονοθεσιο, επισης κανενας οδηγος δεν τρακαρει και δεν φευγει απο τον αγωνα, θυμαμαι στα παλια παιχνιδια F1 ητανε τελειως διαφορετικα τα πραγματα απ οτι θυμαμαι της ea sports και infogrames το grand prix 4 αν τα ειχατε παιξει, τελος παντων θα τα δω λιγο αυτα, απλα οσο αφορα το τιμονι μπωρει να γινει κατι; να το βαλω στο δικο μου στυλ; τι να σου πω.εμένα η τιμονιέρα sidewinder precession που έχω από το 2001..δεν λειτουργεί πλέον με vista/7/8/8.1..Δεν υπάρχουν drivers,ούτε και με συμβατότητα νοιώθει...Οπότε μου ναι άχρηστη..Και σκέφτομαι πλέον αγορά καινούργιας Που και να λειτουργούσε,δεν νομίζω να την υποστήριζαν τα παιχνίδια και δεν θα τρέχανε με αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μια και εγώ το πήρα στις προσφορές του steam και το έχω αρχίσει να πω ότι έχει απίστευτη αίσθηση formula και αρκετά βελτιωμένο από το πρώτο που είχα παίξει νομίζω το 2011. Το παράξενο μια και παίζω με gamepad ήταν ότι στην κάμερα τρίτου προσώπου δεν έστριβε με τίποτα και πλέον την έχω βάλει στην πρώτη προσώπου που βλέπεις και το τιμόνι και μιλαμε το game απογειώθηκε στην κυριολεξία. Εχει φοβερή αίσθηση ταχύτητας και ανταγωνισμού. Πάρα πολύ καλό παιδιά. Να πω ότι απλά με πήρε η marusia και πάω από τελευταία θέση σε τελευταία θέση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μια και εγώ το πήρα στις προσφορές του steam και το έχω αρχίσει να πω ότι έχει απίστευτη αίσθηση formula και αρκετά βελτιωμένο από το πρώτο που είχα παίξει νομίζω το 2011. Το παράξενο μια και παίζω με gamepad ήταν ότι στην κάμερα τρίτου προσώπου δεν έστριβε με τίποτα και πλέον την έχω βάλει στην πρώτη προσώπου που βλέπεις και το τιμόνι και μιλαμε το game απογειώθηκε στην κυριολεξία. Εχει φοβερή αίσθηση ταχύτητας και ανταγωνισμού. Πάρα πολύ καλό παιδιά. Να πω ότι απλά με πήρε η marusia και πάω από τελευταία θέση σε τελευταία θέση... πάμε να δώσουμε γκάζια μαζί στο coop πρωτάθλημα..Αυτό το θέμα το είχα και γω και δεν ξέρω γιατί,αλλά από μέσα στο κεφάλι του οδηγού την κάμερα,πάω όπως πρέπει.. καλή τύχη με την marusia..! kers έχει;Την είχα πατήσει με την lotus κάτι δεν είχε σε προηγούμενες χρονιές..και δυσκολεύτηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχει, αλλα είναι "δύσκολο" μονοθέσιο, στις περισσότερες φορες θα πλασαριστεις εντος 15αδας, αλλα μεχρι εκει (μιλάω για Legend επίπεδο). Σε κάποιες πίστες μπορεις βαθμους π.χ Μελβούρνη, αλλα γενικα υστερεί φριχτά. ... Να πω ότι απλά με πήρε η marusia και πάω από τελευταία θέση σε τελευταία θέση... LOL xD Ερώτηση, με PS τζόιστικ, δεν σας βολεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 το xbox έχω και μια χαρά είναι αλλά μόνο με την εσωτερική κάμερα. Με την εξωτερική όπως είπα απλά δεν έστριβε με τίποτα μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Του Xbox δεν είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν και δεν εχω οδηγησει ποτε πραγματικο μονοθεσιο (προφανως!!) δεν μου φανηκε πολυ simulation. Το ελιωσα μερικες μερες, αρκετα ευχαριστο παιχνιδι, αλλα δεν με κρατησε πολυ. Ξερετε που και αν γινεται να βρω mods που να προσθετει πιστες? Θελω την A1 ring, μιας και ειχα τρεξει μερικες χιλιαδες γυρους στο F1 της EA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα