Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2013

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το drs συμβολιζεται με πρασινη γραμμουλα πανω στον χαρτη εαν δεν κανω λαθος

Ναι λάθος μου, είναι τα drs detection points και οι γραμμές είναι τα activation points.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι λάθος μου, είναι τα drs detection points και οι γραμμές είναι τα activation points.

ναι αυτο πρεπει να ειναι...αν μεχρι τους πρασινους κυκλους εισαι λιγοτερο απο ενα δευτερολεπτο απο τον μπροστινο πιλοτο τοτε θα εχεις drs στην ζωνη του drs (δηλ. στην πρασινη γραμμουλα)

• Like 1

Για κοιτα αυτο: http://www.racedepartment.com/forum/resources/f1-mistakes-bad-luck-2013.983/updates

Εχεις σιγουρα τον καιρο στην επιλογη Dynamic? Επισης κοιτα σε τι επιλογη εχεις το tire wear και βεβαια σε ποσο % παιζεις.

θελει λογαριασμο να κανω; μαλον δεν ειναι δωρεαν, αλλά θα παιξει, γιατι το παιχνιδι το εχω απο τον θειο,  επισης οντως βλεπω ακομα φ1 αν και την χαλασαν εντελως, οντως πλεον δεν εχει συγκρουσεις στην αρχη, τι καλα ρε παιδια την δεκαετια του 2000 και πιο παλια τι συγκρουσεις βλεπαμε τι μαχες τωρα τιποτα, ολοι κανουνε αγωνα για να κρατησουν τα λαστιχα, πατανε και το νιτρο εκει περα προσπερνανε με την μια,  οτι να ναι, αληθεια γιατι δεν εχει αλλο ατυχηματα;  ολοι οι οδηγοι ειναι αψογοι στην οδηγηση; αλανθαστοι;

θελει λογαριασμο να κανω; μαλον δεν ειναι δωρεαν, αλλά θα παιξει, γιατι το παιχνιδι το εχω απο τον θειο,  επισης οντως βλεπω ακομα φ1 αν και την χαλασαν εντελως, οντως πλεον δεν εχει συγκρουσεις στην αρχη, τι καλα ρε παιδια την δεκαετια του 2000 και πιο παλια τι συγκρουσεις βλεπαμε τι μαχες τωρα τιποτα, ολοι κανουνε αγωνα για να κρατησουν τα λαστιχα, πατανε και το νιτρο εκει περα προσπερνανε με την μια,  οτι να ναι, αληθεια γιατι δεν εχει αλλο ατυχηματα;  ολοι οι οδηγοι ειναι αψογοι στην οδηγηση; αλανθαστοι;

ναι πλεον ειναι περισσοτερο μαχη μεταξυ πιλοτου vs ελαστικων, παρα πιλοτου vs πιλοτου......

τωρα το γιατι δεν εχει τοσα τρακαρισματα ειναι αρκετα θεματα πιστευω....οπως πιο αυστηρη κανονισμοι που σε περιπτωση ατυχηματος μπορουν αν σου αφαιρεσουν ποντους ή θεση απο τον επομενο αγωνα....επισης τα λεφτα που παιζονται ειναι παρα πολλα οποτε οι ομαδες προτιμουν τον εναν ποντο απο το ρισκο και τον κανενα ποντο οποτε δινουν και αναλογη γραμμη στους πιλοτους....σιγουρα και οι οδηγοι ειναι καλυτεροι (αυτο το λεω με γνωμονα την εξελιξη ολων των πραγματων, σε ολα τα αθληματα με τα χρονια υπαρχει βελτιωση σε ολους τους τομεις) οι οποιοι πλεον οδηγουν σαν "ρομποτ" και κοιτανε περισσοτερο την ουσια παρα το θεαμα..... (αλλα θα μου πεις εδω κοντευει να φυγει το θεαμα απο WRC στην F1 θα μεινει...)

• 4 μήνες μετά...

Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του F1 2012. Εχω το δισκάκι και προσπαθώ να το κάνω επανα-εγκατάσταση μετά από πολύ καιρό για να παίξει ο υιός. Μου ανοίγει το steam και ξεκινάει να κάνει install from disk αλλά προχωράει απελπιστικά αργά. 200 mb σε 7 λεπτά και αν...

Δεν θέλω να κατεβάσω 15 gb από το steam. Αν μου βρει κάποιος λύση θα είμαι πραγματικά ευγνώμων

• 1 μήνα μετά...

ρε παιδιά το χω βάλει στην χαμηλότερη δυσκολία και βγαίνω 8ος και 9ος κάθε φορά στα δοκιμαστικά αλλά και στους αγώνες.Και παίζω και με τιμονιέρα logitech G27.Υπάρχει καμμιά ρύθμιση να το κάνω ακόμα πιο έυκολο την AI αντίπαλων οδηγών?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...