Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως δεν γινονται μεχρι και το 2011 ειχε εγκαταληψεις πολλες, τωρα τιποτα  οπως ξεκινανε ετσι τερματιζουνε δεν εχει καθολου δραση, κι εγω ειμαι αντιθετος με το κερς και με το drs δηλαδη φτανουν το μονοθεσιο και το περνανε πολυ ευκολα

για να μην ξεφυγουμε για το παιχνιδι μια που επαιξα ολους τους γυρους στην κορεα το βρισκω αρκετα πιο καλο απο το περσινο μου χαλασε 3 φορες το κερς και μια το drs ο χαμιλτον με περασε και τερματισε πρωτος,  και στο τελος επειδη φθαρθηκαν πολυ ελαστικα μου με περασε και ο vettel και τελικα τερματισα 3ος

με τι ρυθμισεις παιζεις??  αναφερομαι σε gameplay...

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιζω με πληκτρολογιο αλλά γιατι οταν παταω το γκαζι το πισω μερος φευγει και γλιστραει;  δεν ξερω αν μονο στην φερραρι γινεται αυτο με gamebad μηπως ειναι καλυτερα να το παιζω;

Δημοσ.

Λογικό είναι λόγο του πληκτρολογίου εφόσον δεν γίνεται σταδιακά η επιτάχυνση (σε σύγκριση με κανονικό πετάλι π.χ). 

Με gamepad είναι κάπως καλύτερα απλά άφηνε το γκάζι μερικές φορές για να μην σπινιάρεις. Παίζει ρόλο και τι έξοδο έχεις κάνει από την στροφή - το μονοθέσιο πρέπει να έχει ισιώσει για να μην σπινιάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

παρα πολυ ρεαλιστικο το κανανε αρχιζει να μ αρεσει, ειδικα εκει που σηκωνει και το χερι ο οδηγος ειναι ολα τα λεφτα θα δωκιμασω και με gamepad, παντος παρατηρησα οτι σπινιαρει το μονοθεσιο της φερραρι με τον μασα, του vettel γιατι δεν σπινιαρει; μηπως το κανανε το παιχνιδι ακριβως τι επιδοση εχει το καθε μονοθεσιο στην πιστα στην πραγματικοτητα

Δημοσ.

δεν ξερω θα δοκιμασω και mercedes να δω αν φθειρονται τα λαστιχα, αν γινεται κι αυτο μιλαμε οτι επεσε αρκετη δουλεια να κανουνε τα μονοθεσια ακριβως ειδια οπως ειναι στις πιστες... 

ασχετο πως σας φανηκαν τα συμβαντα του αγωνα στην κορεα;  οποιος τον ειδε τον αγωνα

Δημοσ.

καλησπερα,μετα την εγκατασταση οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει μηνυμα ''directx 10 or 11 support required''.η καρτα γραφικων ειναι nvidia geforce 250 gts,γινεται να αναβαθμισω το directx?

Δημοσ.

νομιζω οχι πρεπει να παρεις αλλη καρτα γραφικων που να παιρνει το dx 11 δεν ηξερα παντος οτι τρεχει μονο σε 10 και 11 παει το 9 μαλον, γι αυτο εχει τοσο ωραια γραφικα

Δημοσ.

νομιζω οχι πρεπει να παρεις αλλη καρτα γραφικων που να παιρνει το dx 11 δεν ηξερα παντος οτι τρεχει μονο σε 10 και 11 παει το 9 μαλον, γι αυτο εχει τοσο ωραια γραφικα

η 250 dx 10 ειναι,κατι αλλο φταιει

Δημοσ.

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης στο συνιστά στο τέλος αν πρόσεξα καλά, εμένα μόνο 2-3 dll αρχεία μου λείπαμε, τα πέρασα και όλα κομπλέ.

Έχοντας τελειώσει έναν 100% αγώνα (Μαλαισία, Ferrari, Expert, Full βλάβες, όχι βοηθήματα εκτός TC, PS joystick συνδεδεμένο στο pc) και δοκιμάσει σχεδόν όλα τα κλασικά μονοθέσια, το game είναι αλλού σε σχέση με του 2012. Η αίσθηση πολύ ανώτερη (ειδικά αν πατάς κερμπ), το σπινάρισμα που βλέπω να παραπονιούνται πολύ στο γκρουπάκι της codemasters εμένα μου αρέσει, μια προοδευτικότητα στην επιτάχυνση, that's all, η φθορά ελαστικών πιο ακριβής, τα γραφικά είναι αισθητά βελτιωμένα (σε ultra settings, GTX 650 η δική μου κάρτα), η ακάθαρτη γραμμή πιο ακριβής, η απώλεια κάθετης δύναμης από προπορεύομενο σαφώς πιο ορθή απ'του 2012, οι χρόνοι και γενικά οι διαφορές πολύ κοντά σε αυτό που υπολογίζεις ανά πιτ στοπ δικά σου και αντιπάλων.

Αυτό που θα ήθελα να είχαν προστεθεί:

-στα replay δυνατότητα επιλογής άλλου μονοθεσίου, δυνατότητα x4, x16 ή προσπέλασης σε άλλο σημείο ανά δεκάλεπτα ας πούμε

-δυνατότητας αποθήκευσης

-βελτίωση του race director, καθόλου πρακτικός

-TV mode, που τελευταία φορά πρέπει να ήταν στην F1 2006 αν δεν κάνω λάθος

κάνα δυο bugs πέτυχα αλλά αναμενόμενο.

Για όποιον αρέσκεται σε F1 games, ας το αγοράσει, αξίζει.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά που βρισκεται η επιλογη να παιζω με το χειριστηριο και οχι με το πληκτρολόγιο??

Κανονικά θα έπρεπε να στο αναγνωρίζει αυτόματα και να λειτουργεί, αλλά για δες στο My F1 - Settings - Driving Controls μήπως σου το εμφανίζει εκεί να το επιλέξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...