Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου φενεται απο ζημια παλι το ειδιο μοντελο θα ειναι,  ελπιζω τουλαχνιστον να εχει μηχανικες βλαβες το μονοθεσιο, και στην εκκινηση να φευγουν μερικοι απο την πιστα, γαιτι αν ειναι οπως το προϊγουμενο μακαρι αυτη η καθυστερηση να ειναι για καλο και να δουμε επιτελους ενα αξιοπρεπες φ1 παιχνιδι σαν το GP 4  χρονολογια 2002

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φανηκε λιγο καλουτσικο σε σχεση με το παλιοτερο το 2012!! :-D

αλλα δε προλαβα να το δω πολυ για τις οποιες διαφορες !! B)

ir1g.png
το μπεντσακι παντος του παιχνιδου συνεχιοζει να υφιστατε !!
770i.png

• Like 1
Δημοσ.

παιδια να πω οτι εμενα μ αρεσε περιμενα να εχει λιγο καλυτερη ζημια το μονοθεσιο, καλα οι <<παπουδες>> στα πιτ στοπ του 80 ειναι ολα τα λεφτα, σε σχεση με το 2012 μπωρο να πω οτι ειναι καλυτερο γιατι σε αυτο στριβει το μονοθεσιο αν το παιζεις με πληκτρολογιο στο παλιο δεν εστριβε, αλλά και παλι ομως οπως ξεκινανε ετσι τελειωνουνε, ουτε ενας δεν τρακερνει δεν ειδα επισης να εχει μηχανικα προβλημματα αλλά ενταξει ειναι αρκετα καλο

Δημοσ.

τελικα εχει χαλαει το κερς λιγο μετα το drs αλλα φτιαχνονται αμεσως στους επομενους γυρους, οπως σπανιες ειναι και οι τρακες, δεν εχει αλο συγκρουσεις παλια οταν ξεκινουσαν και στην πραγματικη την φ1 αμεσως περιμεναμε να δουμε ποσοι θα φυγουν εκτος, τωρα ουτε ενας δεν φευγει, ολοι οι οδηγοι τοσο διαμαντια ειναι;

Δημοσ.

τελικα εχει χαλαει το κερς λιγο μετα το drs αλλα φτιαχνονται αμεσως στους επομενους γυρους, οπως σπανιες ειναι και οι τρακες, δεν εχει αλο συγκρουσεις παλια οταν ξεκινουσαν και στην πραγματικη την φ1 αμεσως περιμεναμε να δουμε ποσοι θα φυγουν εκτος, τωρα ουτε ενας δεν φευγει, ολοι οι οδηγοι τοσο διαμαντια ειναι;

No offense, παρακολουθεις F1 τα τελευταία χρόνια? Ψάχνεις για πράγματα που απλά δεν συμβαίνουν στους σημερινούς αγώνες.

Δημοσ.

πως δεν γινονται μεχρι και το 2011 ειχε εγκαταληψεις πολλες, τωρα τιποτα  οπως ξεκινανε ετσι τερματιζουνε δεν εχει καθολου δραση, κι εγω ειμαι αντιθετος με το κερς και με το drs δηλαδη φτανουν το μονοθεσιο και το περνανε πολυ ευκολα

για να μην ξεφυγουμε για το παιχνιδι μια που επαιξα ολους τους γυρους στην κορεα το βρισκω αρκετα πιο καλο απο το περσινο μου χαλασε 3 φορες το κερς και μια το drs ο χαμιλτον με περασε και τερματισε πρωτος,  και στο τελος επειδη φθαρθηκαν πολυ ελαστικα μου με περασε και ο vettel και τελικα τερματισα 3ος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...