panos0100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 μου φενεται απο ζημια παλι το ειδιο μοντελο θα ειναι, ελπιζω τουλαχνιστον να εχει μηχανικες βλαβες το μονοθεσιο, και στην εκκινηση να φευγουν μερικοι απο την πιστα, γαιτι αν ειναι οπως το προϊγουμενο μακαρι αυτη η καθυστερηση να ειναι για καλο και να δουμε επιτελους ενα αξιοπρεπες φ1 παιχνιδι σαν το GP 4 χρονολογια 2002
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hOOxI1-yaL0 1
GiannisWalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 σε κάτι ώρες θα το έχω άντε να δούμε τι θα δούμε 1
daidalos1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 σε κάτι ώρες θα το έχω άντε να δούμε τι θα δούμε TI τιμονιερα εχεις??
ultraex2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μου φανηκε λιγο καλουτσικο σε σχεση με το παλιοτερο το 2012!! αλλα δε προλαβα να το δω πολυ για τις οποιες διαφορες !! το μπεντσακι παντος του παιχνιδου συνεχιοζει να υφιστατε !! 1
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 παιδια να πω οτι εμενα μ αρεσε περιμενα να εχει λιγο καλυτερη ζημια το μονοθεσιο, καλα οι <<παπουδες>> στα πιτ στοπ του 80 ειναι ολα τα λεφτα, σε σχεση με το 2012 μπωρο να πω οτι ειναι καλυτερο γιατι σε αυτο στριβει το μονοθεσιο αν το παιζεις με πληκτρολογιο στο παλιο δεν εστριβε, αλλά και παλι ομως οπως ξεκινανε ετσι τελειωνουνε, ουτε ενας δεν τρακερνει δεν ειδα επισης να εχει μηχανικα προβλημματα αλλά ενταξει ειναι αρκετα καλο
SlackulatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αλλά και παλι ομως οπως ξεκινανε ετσι τελειωνουνε, ουτε ενας δεν τρακερνει Μπες στο multiplayer να βρεις την υγειά σου τότε
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εχεις δικιο αλλά ακριβο πολυ ειναι ακομα ξερει κανεις αν εχει μηχανικες βλαβες;
aetos1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μηχανικές βλάβες είναι πλέον σπάνιες και στα πραγματικά μονοθέσια
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τελικα εχει χαλαει το κερς λιγο μετα το drs αλλα φτιαχνονται αμεσως στους επομενους γυρους, οπως σπανιες ειναι και οι τρακες, δεν εχει αλο συγκρουσεις παλια οταν ξεκινουσαν και στην πραγματικη την φ1 αμεσως περιμεναμε να δουμε ποσοι θα φυγουν εκτος, τωρα ουτε ενας δεν φευγει, ολοι οι οδηγοι τοσο διαμαντια ειναι;
amdnikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τελικα εχει χαλαει το κερς λιγο μετα το drs αλλα φτιαχνονται αμεσως στους επομενους γυρους, οπως σπανιες ειναι και οι τρακες, δεν εχει αλο συγκρουσεις παλια οταν ξεκινουσαν και στην πραγματικη την φ1 αμεσως περιμεναμε να δουμε ποσοι θα φυγουν εκτος, τωρα ουτε ενας δεν φευγει, ολοι οι οδηγοι τοσο διαμαντια ειναι; No offense, παρακολουθεις F1 τα τελευταία χρόνια? Ψάχνεις για πράγματα που απλά δεν συμβαίνουν στους σημερινούς αγώνες.
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 πως δεν γινονται μεχρι και το 2011 ειχε εγκαταληψεις πολλες, τωρα τιποτα οπως ξεκινανε ετσι τερματιζουνε δεν εχει καθολου δραση, κι εγω ειμαι αντιθετος με το κερς και με το drs δηλαδη φτανουν το μονοθεσιο και το περνανε πολυ ευκολα για να μην ξεφυγουμε για το παιχνιδι μια που επαιξα ολους τους γυρους στην κορεα το βρισκω αρκετα πιο καλο απο το περσινο μου χαλασε 3 φορες το κερς και μια το drs ο χαμιλτον με περασε και τερματισε πρωτος, και στο τελος επειδη φθαρθηκαν πολυ ελαστικα μου με περασε και ο vettel και τελικα τερματισα 3ος 1
SlackulatoR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τον τελευταίο χρόνο είναι περισσότερο μάχη μεταξύ οδηγού με τα ελαστικά παρά μεταξύ των οδηγών αν σε καλύπτει αυτό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα