LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ξερω εχω καθαρισει παρα πολλους, η γυναικα μου οταν τους ανοιγω φοβαται μην πεταχτει κανενα ποντικι απο μεσα. Ριξε μια ματια στους πυκνωτες ειναι αυτοι οι μπλε δες απο πανω που ειναι ασημι αν εχει ισιοι η εχουν κανει καρουμπαλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ξερω εχω καθαρισει παρα πολλους, η γυναικα μου οταν τους ανοιγω φοβαται μην πεταχτει κανενα ποντικι απο μεσα. Ριξε μια ματια στους πυκνωτες ειναι αυτοι οι μπλε δες απο πανω που ειναι ασημι αν εχει ισιοι η εχουν κανει καρουμπαλο. Οπτικα μια χαρα φαινοντε...Μετα το προχειρο σημερινο καθαρισμα απο μενα δοκιμασα παλι αλλα καμμια βελτιωση Πόσο καιρό έχει να καθαριστεί ο υπολογιστής? Λογω μη γνωσεων hardware και με τον φοβο μηπως φυγει κατι και δεν μπορω να το ξαναβαλω αν θυμαμαι καλα μια φορα εχει καθαριστει απο φιλο ο υπολογιστης.
άδικος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μη ξεφεύγετε ρε παίδες, δε του δημιουργεί η σκόνη τις μπλε οθόνες Ας επικεντρωθούμε στο προφανές - δίσκο - και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα. Μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου ανέξοδα μπουτάροντας με ένα live cd (πχ ubuntu, hirens bootcd) και αντιγράφοντας τα στο εξωτερικό σου μέσο. Από εκεί και πέρα ελέγχεις/επιδιορθώνεις το δίσκο (πχ. με το αντίστοιχο εργαλείο στο hiren's bootcd) και βλέπεις πάλι συμπεριφορά. Μπορούμε να έχουμε εικόνα από την υγεία του από το HDS; 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μη ξεφεύγετε ρε παίδες, δε του δημιουργεί η σκόνη τις μπλε οθόνες Ας επικεντρωθούμε στο προφανές - δίσκο - και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα. Μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου ανέξοδα μπουτάροντας με ένα live cd (πχ ubuntu, hirens bootcd) και αντιγράφοντας τα στο εξωτερικό σου μέσο. Από εκεί και πέρα ελέγχεις/επιδιορθώνεις το δίσκο (πχ. με το αντίστοιχο εργαλείο στο hiren's bootcd) και βλέπεις πάλι συμπεριφορά. Μπορούμε να έχουμε εικόνα από την υγεία του από το HDS; Εγραψα στην 3η σελιδα οτι δινει υγεια 60% Δοκιαμσα να παρω απο τα windows που φοτρτωσα αρχεια σε εξωτερικο 2,5αρι δισκο αλλα δεν τα καταφερα γιατι πεταγε μπλε οθονες Με bootcd θα εχω καλυτερο αποτελεσμα ? Ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εγραψα στην 3η σελιδα οτι δινει υγεια 60% Ναι διάβασα όλο το νήμα, αλλά καλό θα ήταν να ανέβαζες φωτό με 1η & 3η καρτέλα για να δούμε πιο αναλυτικά την κατάσταση του (αν σε αφήσει). Δοκιαμσα να παρω απο τα windows που φοτρτωσα αρχεια σε εξωτερικο 2,5αρι δισκο αλλα δεν τα καταφερα γιατι πεταγε μπλε οθονες Με bootcd θα εχω καλυτερο αποτελεσμα ? Και βέβαια, αν οι μπλε οθόνες προέρχονται από τον δίσκο. Bonus ερώτηση: Το μήνυμα σφάλματος που παίρνεις στις μπλε οθόνες είναι κάθε φορά το ίδιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ναι διάβασα όλο το νήμα, αλλά καλό θα ήταν να ανέβαζες φωτό με 1η & 3η καρτέλα για να δούμε πιο αναλυτικά την κατάσταση του (αν σε αφήσει). Και βέβαια, αν οι μπλε οθόνες προέρχονται από τον δίσκο. Bonus ερώτηση: Το μήνυμα σφάλματος που παίρνεις στις μπλε οθόνες είναι κάθε φορά το ίδιο; Δοκιμασα να ξανακανω εγκατασταση αλλα δεν μπορω για να περασω το προγραμμα Θα δοκιμασω με boot cd οτι καταφερω αν καταφερω Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γιάννη κατα την γνώμη μου παρε μια εξωτερική θήκη οπως αναφέρθηκε πιο πανω να μπορέσεις να σώσεις οσα πιο πολλά απο τα αρχεία σου μπορείς και στην συνέχεια πέρνεις εναν αλλο δίσκο, αν δεν μπορείς να διαβάσεις ολα τα αρχεία λογο της ακαταληλότητας του δίσκου δοκιμάζεις και ενα πρόγραμμα για να κανεις ανάκτηση οπως το Ontrack EasyRecovery 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γιάννη κατα την γνώμη μου παρε μια εξωτερική θήκη οπως αναφέρθηκε πιο πανω να μπορέσεις να σώσεις οσα πιο πολλά απο τα αρχεία σου μπορείς και στην συνέχεια πέρνεις εναν αλλο δίσκο, αν δεν μπορείς να διαβάσεις ολα τα αρχεία λογο της ακαταληλότητας του δίσκου δοκιμάζεις και ενα πρόγραμμα για να κανεις ανάκτηση οπως το Ontrack EasyRecovery Μολις μπουταρα με boot cd και συνδεσα ενα 2,5αρι εξωτερικο και αντιγραφω...Ελπιζω να πετυχει
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απο ενα partition του δικσου μπορεσα και πηρα και τα 85 περιπου GB που ηθελα Απο ενα αλλο ομως απο τα 10GB που ηθελα μονο 3-4 πηρε γιατι ξαναπεταξε μπλε οθονες Δοκιμασα αυτα με Hirens boot cd 15.0
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε τοτε με καποιο πρόγραμα για recovery οπως τα παραπάνω που ανέφερα απλα νομίζω οτι τρέχουν μονο σε windows , οποτε πρέπει να τον κανεις εξωτερικό αναγκαστικά 1
άδικος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Προσπάθησε και τα υπόλοιπα, όχι όλα μαζί αλλά επιλεκτικά και με υπομονή. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Προσπάθησε και τα υπόλοιπα, όχι όλα μαζί αλλά επιλεκτικά και με υπομονή. Το δοκιμασα κι ετσι αλλα τιποτα...
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Για να του πεταξε μπλε οθονη ακομα και σε live cd (Hiren's) τοτε κατι δεν παει καλα στο Hardware και δεν μιλαω για τον δισκο. Η σκονη απο μονη της δεν κανει ζημια αλλα η σκονη μαζι με υγρασια κανει.
άδικος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Για τα υπόλοιπα τότε πρέπει να συνδέσεις το δίσκο εσωτερικά σε άλλο μηχάνημα. Εδώ δεν απάντησες: Bonus ερώτηση: Το μήνυμα σφάλματος που παίρνεις στις μπλε οθόνες είναι κάθε φορά το ίδιο; Για να του πεταξε μπλε οθονη ακομα και σε live cd (Hiren's) τοτε κατι δεν παει καλα στο Hardware και δεν μιλαω για τον δισκο. Η σκονη απο μονη της δεν κανει ζημια αλλα η σκονη μαζι με υγρασια κανει. Στο 1ο συμφωνώ. Το 2ο όμως είναι λιγάκι off season...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα