Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα λογικα εισαι ενταξει απο μνημες.

Μαλλον αλλα τι φταιει ???

Εγω απο ότι καταλαβαίνβ απο το bsod πρόκειται για driver και συυγκεκριμένα της γραφικών.  Το pc είναι καθαρό απο μέσα ? 

Εχει κατεβασει drivers για καρτα γραφικων απο οτι ειδα. Δεν το εχω ανοιξει ακομα μεσα.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι gpu έχεις ? Αμα έχεις nvdia μην πας στους τελευταίους πάνε σε 314.  Επίσης πριν βάλεις τους νέους καθάρισε καλά τους παλιούς με driver sweeper

Δημοσ.

Βασικά ναι βάλε λιγο πιο παλιούς drivers αν παλι δεν ειναι αυτο θα κοιτάξουμε για δίσκο γιατι μετα απο format και να στο βγάζει παλι κατι σε hardware θα ειναι απλα πρέπει να βρουμε τι

• Like 1
Δημοσ.

Κατι συμβαινει με τα update ...

Το αφησα ανοιχτο και για να μην καθομαι απο πανω του ανοιξα ενα txt και εγραψα κατι και επι μια ωρα δεν εκανε τιποτα με απενεργοποιημενα τα update

Οταν τα ενεργοποιησα μετα απο λιγο εκανε επανεκινηση χωρις να τα εχει εγκαταστησει

:cry:

Δημοσ.

Δε κατάλαβα τι είπες αλλά κατέβασε το HD Sentinel και δες την υγεία του δίσκου σου.

Επίσης για πες μας το σύστημα της κόρης σου.

Δημοσ.

Αυτος ειναι ο δισκος

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152134

Το προγραμμα του δινει ..υγεια 60% θερμοκρασια 40 βαθμους

Το συστημα εχει επεξεργαστη Pentium dual core E5200 2.5Ghz και μνημη 2GB

Windows 7 Home premium 32 bit

Δημοσ.

Πιθανότατα ο δίσκος είναι το πρόβλημα.

Τροφοδοτικό ποιο έχει?

Μετά από 2 φορματ και να συνεχίζει να πετάει μπλε οθόνες, δε νομίζω να είναι θέμα software...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ποιο τροφοδοτικο εχει..Μπορω να το δω απο καπου εκτος αν το ανοιξω το κουτι ?

Η smasung εχει καποια διαγνωστικα γαι τους δισκους ?

Στο δικο μου συστημα δινει υγεια 100% στους sata και 98% στον ssd αλλα καπου εδω διαβασα οτι για ssd δεν ειναι τοσο αξιοπιστο

Το pc ειναι TurboX αγορασμενο 9/2008 και ο δισκος αλλαχτηκε εντος εγγυησης τον 10/2009

Χλωμο να εχει εγγυηση ετσι  ?

Τωρα ειδα οτι ο αρχικος δισκος ηταν WD 7200 Rpm και αλλαχτηκε εντος εγγυησης

Δημοσ.

Κύριε Γιάννη έχουμε πει ποτέ έτοιμα συστήματα!

Λογικά θα έχει τροφοδοτικό turbo-x.Θα πρέπει να ανοίξεις το κουτί για να το δεις.

Αυτό που μπορείς να κάνεις άμεσα είναι να αλλάξεις τον σκληρό να δεις αν ευθύνεται αυτό...

Έψαξα για διαγνωστικό και με έβγαλε στο site της seagate...δε ξέρω γιατί...

http://www.seagate.com/support/downloads/item/seatools-win-master/

Αν ξέρει κανείς άλλος...

Υ.Γ.Να έχεις στα υπόψην αλλαγή τροφοδοτικού και να πετάξεις το άθλιο turbo-x...Το τροφοδοτικό είναι επένδυση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ποιο τροφοδοτικο εχει..Μπορω να το δω απο καπου εκτος αν το ανοιξω το κουτι ?

Η smasung εχει καποια διαγνωστικα γαι τους δισκους ?

Στο δικο μου συστημα δινει υγεια 100% στους sata και 98% στον ssd αλλα καπου εδω διαβασα οτι για ssd δεν ειναι τοσο αξιοπιστο

Το pc ειναι TurboX αγορασμενο 9/2008 και ο δισκος αλλαχτηκε εντος εγγυησης τον 10/2009

Χλωμο να εχει εγγυηση ετσι  ?

Τωρα ειδα οτι ο αρχικος δισκος ηταν WD 7200 Rpm και αλλαχτηκε εντος εγγυησης

http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/254828-bsod-error-0x1000000a-0x1000007f-ntoskrnl-exe-rt86win7-sys.html

απο καρτα δικτυου προερχεται μαλλον το προβλημα.ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

Ξεχασα να γραψω οτι η συνδεση γινεται με ασυρματη usb καρτα....

Το switch που επαιρνε δικτυο το pc το εχχω κλειστο

Μπορει να φταιει η καρτα δικτυου της μητρικης ?

Το TurboX δεν το πηρα ετοιμο αλλα με την παρακατω δικη μου συνθεση καπου 450 ευρω το 2008

post-40980-0-26419800-1374960393_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα....Σημερα δεν ξεκιναγε ο υπολογιστης και χρειαστηκα 3 reset για να μπει στα windows κια να ξααναρχισει...τα δικα του

http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/254828-bsod-error-0x1000000a-0x1000007f-ntoskrnl-exe-rt86win7-sys.html

απο καρτα δικτυου προερχεται μαλλον το προβλημα.ελπιζω να βοηθησα

Δεν καταλαβα τι λυση προτεινουν

Δημοσ.

Μήπως να δοκιμάζες ενα άλλο λειτουργικό για να δεις αν θα σου βγάλει διαφορετικά προβλήματα?

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να δοκιμάζες ενα άλλο λειτουργικό για να δεις αν θα σου βγάλει διαφορετικά προβλήματα?

Αν και δεν νομιζω θα δοκιμασω xp

Καπου εχω ενα cd .Ελπιζω να το βρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...