zx1234r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα samsung galaxy s4 του κουτιού που παρουσιάζει το εξής: Ενώ σε όλες τις κλήσεις και τα email χτυπάει κανονικά, στα εισερχόμενα sms δεν χτυπάει. Ό,τι ringtone και αν του βάλω, όσο και αν το δυναμώσω, έρχεται το sms, δονάει αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Φοράει την 4.2.2. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι να κάνω? (εκτός απο φλασάρισμα διότι αύριο φεύγω διακοπές και δεν θέλω να μείνω χωρίς κινητό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 άνοιξε το πρόγραμμα τον μηνυμάτων και πήγαινε στα settings και δες αν είναι τσεκαρισμένο το notification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν έχω 3rd party πρόγραμμα για sms. Το default του κινητού. Έχω τσεκάρει τα πάντα, notifications, sounds, sound profiles κτλ.... Thanx πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRG13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν ειχα ποτε Samsung συσκευη αλλα για δοκιμασε απο τις Ρυθμισεις/Εφαρμογες να βρεις την εφαρμογη των SMS και να κανεις Clear Cache..Eνδεχεται να χασεις τα μνμτα σου οποτε καντα ενα backup πρωτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Βάλε το sms handcent είναι πολύ καλύτερο έτσι και αλλιώς από το μαμά και φτιάξε από εκεί notification/sound κτλ. 1 λεπτό θα σου πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Settings - More - Application Manager - All - Messaging και κάνε clear cache & Clear data. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ όλους!!!! Πρόβλημα fixed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα