dhmhtrhs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα από εχτές στον υπολογιστή και δεν ξέρω τι συμβαίνει. εχτές το απόγευμα ενώ ήμουνα στον υπολογιστή και στο ιντερνετ, ξαφνικά ο υπολογιστής έκλεισε μόνος του. Τον άνοιξα πάλι, αλλά μετά από δυο λεπτά ξανάκλεισε. Άνοιξα το κουτί μέσα και είδα ότι ο ανεμιστήρας μέσα δεν γύρναγε. Έκατσα το καθάρισα και το ξανάβαλα στην θέση του,και γυρνάει κανονικά τώρα. Είπα πως έκλεινε ο υπολογιστής γιατί είχε ζεσταθεί αρκετά.. Όμως ενώ τώρα δουλεύει ο ανεμιστήρας κανονικά το πρόβλημα αυτό συνεχίζετε,το σύστημα κλείνει μόνο του. Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω ? αυτό γίνεται συνήθως όταν είμαι συνδεμένος στο ιντερνετ, επειδή Είπα για κανέναν ιό έκανα φορματ στον δίσκο, αλλά μια από τα ίδια. Κάθε βοήθεια σας θα είναι χρήσιμη. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
dpolal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μάλλον πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου μυρίζει...
mpentenis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 ti mitrikh exeis? kati jetway, montela 930CF h CN, bgazoyn la8os 8ermokrasies, px to pc na ksekinaei me 60 ba8mous(!!!), opote kleinei, asxeta an den yparxei problhma...des sto bios soy an exei temp control, tipota shut down, bgale to, kai mpes windows.... bale omws ena programma gia 8ermokrasies(proteinw SpeedFan), kai des ti paizei....an kleinei to pc pali, tote mallon trofodotiko...alliws, mitrikh h cpu
dimitrap Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Πριν ένα μήνα είχα το ίδιο πρόβλημα Ο ανεμηστήρας δούλευε κανονικά ο επεξεργαστής όμως από ότι κατάλαβα μετα από πολλά σε κάποια απο χιλιες επεμβάσεις που είχα κάνει του είχα σπάσει ένα δοντάκι
antonisf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 (αυτό γίνεται συνήθως όταν είμαι συνδεμένος στο ιντερνετ, επειδή Είπα για κανέναν ιό έκανα φορματ στον δίσκο, αλλά μια από τα ίδια.) epeidi mou les gia to internet mipos exeis ton W32.Blaster.Worm. sou vgazei kanena minima prin kleisei? an ne des edo:http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
giorgos th. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 mitriki mou mirizei.tsekare ligo kai ola ta kalodia mesa sto kouti kai balta se mia taksi na min akoumpane pouthena.
panokali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Συμφωνώ με τον antonisf. Πριν περάσεις σε hardware, και εφόσον σου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα πριν το restart, τρέξε το msconfig και τσέκαρε στα προγράμματα της καρτέλας Εκκίνηση (Startup) κάτι που να σε παραπέμπει σε blaster (πχ msblast ή κάτι παράξενο tespa) . Απενεργοποίησέ το και κάνε επανεκκίνηση. Μετά ακολούθησε το link του antonisf. Θα χρειαστείς 2 αρχειάκια: το patch της Microsoft και το Fixblast της Symantec.
Psycho13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Kala den exeis akousei gia auton ton io.Standar exeis kolisei ton W32.Blaster.Min anarotiese vevea pos ton kolises afou me to pou sindeese sto net vriskei anoixto ena port ton windows kai grafete monos tou.trexe prota ena antiworm programataki(mcaffee i norton..) kai meta katevase to patch tis microsoft pou kleinei afto to port ton windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.