Oscar_Mike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω εγκατάσταση σε pc με λειτουργικό Windows 7 (x64), ένα παιχνίδι που είναι για Windows® 98/Me/2000/XP (only) όπως λέει το site της εταιρίας. Τι πρέπει να κάνω για να παίξει στα 7άρια? Thanks!
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πρώτον το δοκίμασες; Ίσως τρέχει. Δεύτερον, όρισε απ'τις ιδιότητες συμβατότητα για XP. Τρίτον αν το θες πολύ και δεν εγκαθίσταται με τίποτα σε 7, δοκίμασε από XP Mode. Και πόσταρε κανα λινκ μήπως το'χει δοκιμάσει κανεις.
Hawk7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω εγκατάσταση σε pc με λειτουργικό Windows 7 (x64), ένα παιχνίδι που είναι για Windows® 98/Me/2000/XP (only) όπως λέει το site της εταιρίας. Τι πρέπει να κάνω για να παίξει στα 7άρια? Thanks! Προσωπικη μου αποψη,το θεωρω αδυνατον.Εχω δοκιμασει αμετρητες φορες,και τζιφος. Το μονο που σου μενει ως επιλογη,ειναι να το κανεις εγκατασταση με επιλογη συμβατοτητας xp στα 7αρια.Αν δεν δουλεψει,τοτε ειναι αδυνατον.Παντα με την προσωπικη μου αποψη. Πολλα εκ των games,εχουν προστασιες που δημιουργηθηκανε για το περιβαλλον του εκαστοτε λειτουργικου.(π.χ starforce κλπ). Επισης μπορει να εχεις θεμα και με την καρτα γραφικων.Πολλα παιζουν.Ελλειψη patches κ.α. Για να παιζεις games xp,αν εχεις ενα δευτερο πσ με xp και μια καρτα των δεδομενων απο απαιτησεις των τοτε Games,τοτε δεν θα'χεις προβλημα. Αν παιζει κατι αλλο,προσωπικα δεν το γνωριζω.
άδικος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αν δε δουλέψει ούτε με συμβατότητα σε xp και καίγεσαι να παίξεις πέρνα τα xp σε άλλο διαμέρισμα και τρέχτο από εκεί.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω εγκατάσταση σε pc με λειτουργικό Windows 7 (x64), ένα παιχνίδι που είναι για Windows® 98/Me/2000/XP (only) όπως λέει το site της εταιρίας. Μην πω ότι μπορεί να έχει και τα exe μέσα για να παίζει μέσα από DOS...όπου θα τρέχει και μέσου του DosBox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα