pirotouvlo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πρόσφατα πήρα την http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-23EA63V-LED-Monitor-23-23EA63V-P-AEU.htm Σε μια ρύθμιση απο το menu της οθόνης λεει χρόνος απόκρισηςΑρχικα είναι 1/4 και λέει OffAμα το βάλω 4/4 λέει ΥψηλόΓια gaming τι να το βάλω ετσι ώστε να πιάνω τα 5ms της οθόνης?Ευχαριστώ
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αυριο αλλο θεμα? anyway.....μπορεις να μας πεις εντυπωσεις απο την οθονη?
pirotouvlo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλή ειναι αλλα δεν ξέρω πως να την ρυθμίσω!!!
JimRdesign Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλή ειναι αλλα δεν ξέρω πως να την ρυθμίσω!!! Επειδή έχω την συγκεκριμένη οθόνη προτείνω να βάλεις το responce time στο off καθώς βλέπω ελαφρό lag στις ταινίες όταν είναι ενεργοποιημένο.Κατα τα άλλα τις άλλες ρυθμίσεις να τις κάνεις ανάλογα με τα γούστα σου.Προσωπικά επειδή η οθόνη έιναι αρκετά φωτεινή έχω βάλει το brightness στο 10 για να μήν ενοχλούνται τα μάτια μου και το contrast στο 30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα