mazda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Εχω κατεβασει καποια παιγνιδια απο http://www.smallrockets.com/index_main.htm Συνολικα ειναι περιπου δεκα παιγνιδια απο 4 εως 14 μβ το καθενα. Απο την αρχη στο ξεκαθαριζουν και σου λενε οτι ειναι φτιαγμενα για win95 win 98 . Ομως καποια απο αυτα τρεχουν και καποια οχι σε win xp pro. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να τρεχουν και αυτα που δεν τρεχουν ?? Το ρωταω με την εννοια οτι αφου τρεχουν καποια γιατι να μην τρεχουν ολα ?
lacoste_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 deksi klik sto paixnidi poy theleis,idiothtes,symvatothta kai tsekareis to koytaki poy leei ektelesh programmatos se leitoyrgia symvatothtas gia.....kai epilegeis thn ekdosh twn windows poy protimas.Elpizw na se vohthisa.
mazda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα αυτο ηταν το πρωτο που εκανα αλλα δεν...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ήθελα και να 'ξερα, γιατί ενσωμάτωσαν αυτήν την λειτουργία στα WinXP. Αφού δεν δουλεύει ποτέ και σε κανέναν (εκτός κι αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.