giannisXXX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο αποκωδικοποιητής που έχω είναι NovaBox HD 831 και ζεσταίνετε πάρα πολύ μπορείς να ψήσεις πάνω του. Ο τεχνικός που είχε έρθει μου ειπε να μην τον κλεισω ποτέ Αν τον κλεισω τη μπορεί να συμβεί? μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από giannisXXX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βασικά κοιτα να τον εχεις καπου ανοιχτά να πέρνει λιγο αέρα οχι χωμένο μεσα σε κανα ράφι με πράγματα δεξια και αριστερά, αν δεν εχει πρόβλημα και παίζει φυσιολογικά αστον ετσι ετσι και αλλιως ολες αυτες οι συσκευές το καλοκαίρο υποφέρουν οσο να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Να κάνεις αναβάθμιση, βάζοντας την τελευταία αναβάθμιση (firmware) του δέκτη, με την οποία αντιμετωπίζεται το πρόβλημα που είχε παλαιότερα και έπρεπε να μένει ανοικτός. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω εκανα την αναβαθμιση αλλα εψησα και λουκανικα ταυτοχρονα. Το μηχανημα ειναι μια χαρα γιατι τωρα δεν θα χρησιμοποιουμε την κουζινα για να φαμε. Μονο να μην κανει κανενα μπαμ καμια μερα και παρουμε φωτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Περιγράφεις την πραγματικότητα. Όταν πήρα την προσφορά 3play 29,90 σε άλλη γραμμή και τοποθέτησα τον 831 σε χώρο κάτω από την τηλεόραση, διαπίστωσα μετά από λίγες μέρες ότι δεν λειτουργούσε!!! Σήκωσα το πανί που έχει βάλει η γυναίκα και είδα ότι είχε τοποθετήσει το περιοδικό της Νόβα, που μου έδωσαν στην αγορά, πάνω από τον δέκτη!!! Το έβγαλα, έβαλα το χέρι μου και παρά λίγο να πάθω έγκαυμα αλλά αυτό ήταν η αιτία!!! Ο δέκτης είχε κολλήσει επειδή δεν ... ανέπνεε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω δεν εχω τιποτα απο πανω και ειλικρινα φοβαμαι τοσο που νομιζω θα εκραγει. Καιει απιστευτα πολυ δεν εχω ξαναδει σε μηχανημα τετοια θερμοκρασια. Αν ηταν χωρις τις τρυπες απο πανω εκανες ανετα αυγα ματια και κρεπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Προβλέπεται αυτή η θερμοκρασία, Αλλά καλό είναι για την μακροζωία και την πιο σταθερή λειτουργία των μηχανημάτων μας να μην υποβάλλονται σε τέτοιες συνθήκες. Η λύση είναι απλη 230V FAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Να μπει εννοεις ακριβως απο πανω? Μπορεις να μου πεις πως ακριβως μπορει να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ναι από πάνω στις γρίλιες εξαερισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ωραιος τεχνικος ηρθε σπιτι σου ! ελεος με το να μη κλεινουν ποτε τα μηχανηματα ! βγαλτε τις μπριζες ! πατηστε το διακοπτακι στο πολυμπριζο ! ειδικα τα βραδυα αν μενουν για πολλες ωρες αχρησιμοποιητα ! εξοικονομηση ενεργειας λεγεται αποκτηστε οικολογικη συνειδηση με απλα πραγματακια επιτελους .. κ οικονομια κανεις κ οι συσκευες ζουν αποδεδειγμενα περισσοτερο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Και εγώ με το 3play που ενεργοποιήθηκε πριν καμιά βδομάδα τον ίδιο αποκωδικοποιητή έχω και φοβήθηκα πολύ....παααρα πολύ ζεστό! Εντωμεταξύ εγώ τον κλείνω όποτε κλείνω και την τηλεόραση....να τον αφήνω ανοιχτό; Θα σκάσει! Επίσης κάτι άσχετο...ξέρετε αν μπορώ να δω ταινίες από εξωτερικό δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Eχω nova,και τον ιδιο δεκτη.Εκανα αναβαθμιση,χωρις να εχω καποιο προβλημα,παραταυτα,ολα ειναι μια χαρα και τον δεκτη ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.Ιστοριες ειναι ολα αυτα απο τον τεχνικο. Εαν ειναι τοσο ζεστος οπως το περιγραφεις,ο δεκτης εχει προβλημα! Οκ,εχει καποια θερμοκρασια(λογικη),αλλα οχι και να ψηνεις επανω. Τον δεκτη να τον εχεις σε ραφι επανω,γενικως τελειως σε ανοιχτο μερος,και οχι σε στενα μερη.Αν συνεχισεις να'χεις προβλημα,να σου τον αλλαξουν.Πες τους και καμια υπερβολη,εαν παρω φωτια(φτου μακρυα),θα σας κανω μηνυση κλπ... Εντωμεταξύ εγώ τον κλείνω όποτε κλείνω και την τηλεόραση....να τον αφήνω ανοιχτό; Θα σκάσει! Oταν ειναι κλειστος ειναι κρυος,οπως ηταν μεσα στο κουτι που σου ηρθε.Οποτε για ποιο λογο να σκασει χωρις ρευμα,και χωρις να ζεστενεται; Γενικα αυτα τα made in china,απο τοτε που βγηκανε,ο κοσμος εχασε τον υπνο του!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αυτό εννοώ....όταν είναι κλειστό είναι μια χαρά...αν το άφηνα 24 ώρες το 24ωρο θα φοβόμουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα ρε παιδια υπαρχει καποιο προβλημα αν τον κλείνουμε ? εγω δεν θελω μεσα στο δωμάτιο που κοιμάμαι να εχω ανοιχτο τον δεκτη της NOVA, δεν καταλαβαίνω τον λογο ! εχω που εχω το router να εχω και τον δεκτη. ??? Γνωρίζετε εαν επιρεαζει σε κατι το κλείσιμο του δέκτη ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι, ισα ισα επιβαλεται να τον κλεινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα