Fuel7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Kαλησπερα σε ολους! Εχω ενα κινητο το Motorola Defy Mini. Το κινητο ειναι root (αν αυτο λεει κατι στο προβλημα μου)! Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα τα προγραμματα πλοηγησης και άθλησης δουλευαν παραπάνω αψογα!Τι τελευταίες 10-15 μέρες τα προγράμματα δουλεύουν άθλια,έως μηδαμινά!Για να λοκάρουν δορυφορο και να αρχίσουν να καταγράφουν πρέπει να γίνει ο 4ος Παγκοσμιος πόλεμοςEχω κανει factory reset μηπως και διορθώσει κατι, αλλα δέν βλέπω προκοπή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έτσι ώστε να το διορθώσω αυτό ειτε με κάποια εφαρμογή ή άλλο μέθοδο?Ξέρω ότι η χρήση του GPS παιζει ρολο εαν εισαι περικυκλωμένος απο κτήρια κεραίες κλπ κλπ,αλλά να είσαι σε άδεια περιοχή και να λοκάρει σήμα μετά απο 50 λεπτα ειναι αστείο!ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 κατεβασε τη δωρεαν εφαρμογη gps test με εχει βοηθησει αρκετα στο ταμπλετ μου που αργει να κλειδωσει δορυφορο!
mercier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ανάλογο πρόβλημα που είχα σε android λύθηκε ξαναβάζοντας όλη το ROM στο τηλέφωνο. Υπέθεσα τότε ότι κάποια εφαρμογή είχε πειράξει τα settings του android. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανα αναβάθμιση ROM με εργοστασιακή και έφτιαξε. Το factory reset δεν φτιάχνει τα settings του android αν έχουν χαλάσει.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγω με το Σ3 ποτε δεν καταφερα να εχω σημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα