Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Τελευταία η "οθόνη" μου κολλάει.. και όταν λέω κολλάει εννοώ οτι παγώνει η εικόνα, το ποντίκι και γενικά και ctrl alt και del να πατήσω δεν βγαίνει τίποτα οπότε αναγκαστικά πάω σε απότομη επανεκκίνηση. Αυτό έχω παρατηρήσει οτι μου το κάνει ΜΟΝΟ όταν βλέπω full screen video απο youtube ή παίζω κάποιο mmorpg σε full screen και αυτό όχι αμέσως, διαφορετικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Οι θερμοκρασίες μου επίσης είναι εντάξει. Υπάρχει περίπτωση να τα παίζει η κάρτα γραφικών;

post-140318-0-62150200-1374793871_thumb.jpg

post-140318-0-86364000-1374793888_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα :)....Ρίξε μια ματιά και στο life του σκληρού (HDD Sentinel). Το ότι παγώνει εκείνη στην στιγμή μπορεί να είναι και τυχαίο.

Δημοσ.

εχεις τους τελευταιους οδηγους της καρτας ? μαλλον αυτο παιζει - δε τα παιζει η καρτα σου .

Δημοσ.

Καλημέρα :)....Ρίξε μια ματιά και στο life του σκληρού (HDD Sentinel). Το ότι παγώνει εκείνη στην στιγμή μπορεί να είναι και τυχαίο.

:/ Ώχ...

99% Είναι. Έχω τα Windows στο H:

post-140318-0-33389400-1374798161_thumb.jpg

Δημοσ.

Βγάλε ένα screen shot με όλα τα life από τους σκληρούς. Βλέπω έχεις και με 83%. Βλέπω επίσης ότι ζεσταίνεσαι και λιγάκι :P Δεν παίζει ρόλο άμα είναι ο δίσκος με τα Win.

Δημοσ.

Don't worry be happy :P

Βγάλε όλους τους σκληρούς και άσε μόνο τον H: (άμα έχεις στον C: ή J: ακόμα καλύτερα) και κάνε τα μαγικά σου και πες άμα σου ξανά κάνει παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...