GFrame Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Νικήσαμε το "Boss" και περάσαμε και το καταπληκτικό Castle Rock!!! Ελπίζω να σας αρέσει....!!! http://www.youtube.com/watch?v=rTCjrw8JBYg
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Blast from the past για το thread μα θέλω να καταγράψω τη λύση σε 2 τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν στο 2019 καθώς και να ρωτήσω για τα φώτα σας σε κάτι σχετικό με τις πίστες του "Back to Origins" mode. Τα προβλήματα αφορούν PC με Windows 10 και το παιχνίδι αγορασμένο στο Steam το οποίο βέβαια σημαίνει πως αυτόματα θα ανοίξει και το launcher της Ubisoft, το Uplay. 1. Για να παίξουμε co-op είχαμε συνδέσει δύο χειριστήρια Xbox One μα το μόνο μου είχε απόκριση in-game (δηλαδή στο αρχικό μενού καθώς δεν μπορούσα να πάω παραπέρα) ήταν το d-pad (σταυρός) και κανένα άλλο κουμπί. Για να επιληθεί έπρεπε να τα κλείσω όλα, να μπω στο Big Picture του Steam, να πάω Settings > Controller Settings και να βγάλω το "τικ" από το Xbox Configuration Support. 2. Το παιχνίδι έχει σοβαρό θέμα με το stuttering όταν πατάς το κουμπί του τρεξίματος. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα πως πας στο μενού του παιχνίδιού και αλλάζεις τη ρύθμιση από Fullscreen σε Windowed και βουαλά, το stuttering εξαφανίζεται. Ναι, αυτό θα προσθέσει μια εκνευριστική οριζόντια λευκή μπάρα στο πάνω μέρος του παιχνιδιού μα μεταξύ του απλά τραγικού stuttering και αυτού επιλέγω χίλιες φορές τη μπάρα που μετά από λίγο την ξεχνάς. Ανέβασα μια φωτογραφία εδώ για να είναι κατανοητό πως φαίνεται. Και τώρα στο πρόβλημά μου... Καταρχάς εκπληκτικό platform που δεν φαίνονται τα χρόνια του, αν έβγαινε φέτος δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση. Έχω τελειώσει το βασικό στόρυ με τους 5 κόσμους και στο τέλος του Olympus Maximus έπεσαν και τα credits. Στο τέλος κάθε πίστας σου δίνει tickets που ξύνεις και κερδίζεις Lums ή Teensies ή Creatures ή ξεκλειδώνεις πίστες στο Back to Origins mode. Αυτό το τελευταίο είναι που με ενδιαφέρει. Σε κάθε έναν από τους 5 κόσμους του Back to Origins έχω ξεκλειδώσει μέσω των tickets 3-4 πίστες μα οι υπόλοιπες από τις συνολικά 8 στον κάθε ένα παραμένουν κλειδωμένες έχοντας το σύμβολο των lucky tickets. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός tickets που μπορείς να πάρεις ολοκληρώνοντας τις πίστες του βασικού στόρυ. Τώρα εγώ που πήρα και έξυσα όποιο ticket μπορούσα πως θα ξεκλειδώσω τις υπόλοιπες πίστες του Origins; Μια πληροφορία που δεν είπα, δεν έχω ανοίξει από το βασικό στόρυ τον bonus κόσμο Living Dead Party γιατί θέλει να έχεις μαζέψει 400 Teensies και είμαι ακόμα στη διαδικασία μαζέματος παίζοντας πάλι τις πίστες από την αρχή. Αλλά και πάλι, έστω ότι ολοκληρώνω και το Living Dead Party, θα μου δώσουν τόσα πολλά tickets που θα ξεκλειδώνουν τους υπόλοιπους 20+ κόσμους του Origins; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από EverythingYouBelieve 2
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 αν και το παίζω στο switch το θεωρώ ένα από τα κορυφαία platform game που έχουν βγει ever. Φοβερά σχεδιασμένοι κόσμοι και η δυσκολία του είναι κλιμακωτή και σωστά δομημένη 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στο Switch η definitive edition μάλιστα διάβαζα ότι έχει και άλλες έξτρα πίστες αλλά το είχα ήδη στο PC οπότε έπαιξα αυτό. Τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται με τα tickets και τις πίστες του Back to Origins το εκτιμώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα