akismixfreak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας.Εκανα ενα φορματ το λαπτοπ μου ενα dell inspiron 1564 και ολα καλα με τους υπολοιπους ντραιβερς μονο της καρτας γραφικων εχω το θεμα.Παω στο σαιτ της dell κατεβαζω τον ντραιβ και οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει οτι δεν γινεται λογω το συστημα δεν ανταποκρινετε στις επιδοσης του pc.Τι ακριβως φταιει?Υπαρχει καποιο προγραμμα που βρισκει αυτοματα τους ντραιβερς?
akismixfreak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τα 7 Home Premium.Ειναι ενεργοποιημενα κανονικα.Ακριβως το μυνημα δεν θυμαμαι πως το γραφει γιατι δεν το εχω μπροστα μου αυτην την στιγμη.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 στη dell μπαινεις κανονικα βαζοντας το service tag του λαπτοπ σου;
akismixfreak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Το εχω κανει ηδη αυτο.Μου εχει βγαλει ολους τους drivers αλλα οταν παω να κανω την εγκατασταση μου βγαζει μυνημα.Εν το μεταξυ δεν ξερω ακριβως τι καρτα γραφικων φοραει ωστε να ψαξω καπου αλλου.Ειναι on board η καποια αλλη?Το λαπτοπ εχει επεξεργαστη intel i3.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://www.dell.com/us/dfh/p/inspiron-1564/pd απ οτι βλεπω στο site εχει πανω την 4330. παραξενο επρεπε να τον δεχοταν με τη μια χωρις αντιρρησεις.Μηπως εχει περαστει μονος του μεσω windows update; εγω θα δοκιμαζα να κατεβασω και driver απευθειας απο την amd(αν και χλωμο το βλεπω να τον παρει)
akismixfreak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αν τον εχει παρει απο windows update γιατι οταν κανω δεξι κλικ στην αναλυση οθονης δεν μου βγαζει αλλο εκτος του μεγιστου 1024χ768?Και αν τον εχει ηδη που θα τον βρω να το κανω μονος εγκατασταση?Αν και δεν νομιζω να εχει γινει κατι τετοιο.
akismixfreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αυτο που μου γραφει ειναι:το συγκεκριμενο συστημα δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για την εγκατασταση του λογισμικου.
akismixfreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εχθες το βραδυ περασα το catalyst της ATI αλλα παλι δεν εγινε κατι.τι αλλο μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα