Προς το περιεχόμενο

χειροποιητο pc case

jimmys98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλοκαιρι ειναι ορεξη και εργαλεια υπαρχουν σκεφτηκα να κανω ενα κουτακι για το πσ μου!Εχετε καμια ιδεα για υλικο ή να χρεισιμοποιησω κανα επιπλο παλιο τπτ τετοιο!Ολες οι αποψεις και ιδεες ευπροσδεκτες

Σκεφτηκα να κανω απο αλουμινιο ή απο καμια λαμαρινα και να το διαμορφωσω εγω να κανω αεραγογους σχεδια(φρουρου και αρωματα δλδ) τιποτα σκαλιτσα ή αυτοκολλητα σκεφτηκα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ άμα είναι για LLumar θα έβαζα σε όλο ένα 50%+ και στο πλαϊνό ένα 10-20% ;)

υποθετικα θα ειναι μαυρο το κουτι...με πιστολι και 2 χερια βερνικι...εγω μιλουσα μονο για το πλαινο.... :ph34r:

φίλε όλο από την αρχή είναι δύσκολο εγώ πήγα να το κάνω και σταμάτησα στον σκελετό και το αλουμίνιο θα το τελειώσω του χρόνου καλοκαίρι  μια και τελειώνω το σχολείο και θα έχω χρόνο  το 

παντός για το σκελετό αν θες μπορώ να σου δώσω ιδέα μου έχει βγει κάλος 

Για δες Source.png Πηγή:

, ελπίζω να κάνεις κάτι καλύτερο βέβαια, απλά μου άρεσε η ιδέα αυτου που άλλαξε την διάταξη των πραγμάτων για να βγαίνει η ζέστη απευθείας προς τα πάνω.

Αυτο με το Plexiglass ακουγεται πολλυ γαματο,καμια τιμη περιπου ξερουμε ποσο παει;

http://www.plexiglasscenter.gr/contact.html  δες ενα site η κανε και κανενα τηλ και θα σου πουν...αν πατησεις την καρτελα εφαρμογες θα δεις και καποια παραδειγματα

επισης Alex Pak

Leroy Merlin

Ρωτα και κανεναν ''τζαμα''....υπολογισε απο 20 μεχρι 25 ευρω παει βεβαια και αναλογα το παχος κ.α

https://www.google.gr/search?q=pc+case+%CE%BC%CE%B5+plexiglass&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xF_yUZOUG4iZO8LEgegG&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=862

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπερα μολις τελειωσα το δικο μου custom pc case απο την αρχή εβαλα μεντεσε στο πλαϊνό καπάκι για να ανοίγει μεταλικα ποδαράκια τρυπα με ποτηροτρυπανο για fan στην οροφη και βαψιμο μαυρο μπλε κοψιμο στο πλαϊνό καπακι για plexiglass το έλυσα ολόκληρο για να το φιαξω απο την αρχη μου πηρε 3 μέρες γιατι έπρεπε να στεγνώσει και η μπογια κόστος 10ευρω το plexiglass 10euro χρώματα και μερικες ωρες εργασιας

Επαναφερω το θεμα 2 χρονια μετα μου ξανα ηρθε η θεια φωτιση και ξεκινα απο την αρχη το προτζεκτ.Αρχικα εχω βρει πως θα το κανω και τις βασεις.Θα το κανω σαν bench table.Για βαση θα χρησιμοποιησω το πλαϊνο καπακι απο ενα παλιο κουτι θα δω και το κοψω στο αναλογο μεγεθος,επισης απο πλαϊνο καπακι θα ειναι παλι ο δευτερος "οροφος".Στο κατω θα βαλω τροφοδοτικο και δισκους,και στο πανω θα βαλω την μητρικη.Τωρα σκεφτομαι το περιγραμα να το κανω με πλεξι γκλασσ ή με καποια λαμαρινα;Τρυπες για ανεμιστηρες λετε να κανω με ποτηρακι ή με την αριδα απλα σαν αυτες που εχουν τα κοινα κουτια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...