jimmys98 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Παιδια καλοκαιρι ειναι ορεξη και εργαλεια υπαρχουν σκεφτηκα να κανω ενα κουτακι για το πσ μου!Εχετε καμια ιδεα για υλικο ή να χρεισιμοποιησω κανα επιπλο παλιο τπτ τετοιο!Ολες οι αποψεις και ιδεες ευπροσδεκτες Σκεφτηκα να κανω απο αλουμινιο ή απο καμια λαμαρινα και να το διαμορφωσω εγω να κανω αεραγογους σχεδια(φρουρου και αρωματα δλδ) τιποτα σκαλιτσα ή αυτοκολλητα σκεφτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 πλεξι γκλας ισως...πλαινο(βιδωτο)με καμια λαμπα νεον απο μεσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τσίμπα και ζελατίνες 3Μ και είσαι GG! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τσίμπα και ζελατίνες 3Μ και είσαι GG! LLumar.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αντηλιακές ? Carbon σκεπτόμουν αλλά και αυτές καλές είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αντηλιακές ? Carbon σκεπτόμουν αλλά και αυτές καλές είναι οχι καθρεφτη ομως...κανενα 20% θα ειναι κομπλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ άμα είναι για LLumar θα έβαζα σε όλο ένα 50%+ και στο πλαϊνό ένα 10-20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ άμα είναι για LLumar θα έβαζα σε όλο ένα 50%+ και στο πλαϊνό ένα 10-20% υποθετικα θα ειναι μαυρο το κουτι...με πιστολι και 2 χερια βερνικι...εγω μιλουσα μονο για το πλαινο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 φίλε όλο από την αρχή είναι δύσκολο εγώ πήγα να το κάνω και σταμάτησα στον σκελετό και το αλουμίνιο θα το τελειώσω του χρόνου καλοκαίρι μια και τελειώνω το σχολείο και θα έχω χρόνο το παντός για το σκελετό αν θες μπορώ να σου δώσω ιδέα μου έχει βγει κάλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Για δες Πηγή: , ελπίζω να κάνεις κάτι καλύτερο βέβαια, απλά μου άρεσε η ιδέα αυτου που άλλαξε την διάταξη των πραγμάτων για να βγαίνει η ζέστη απευθείας προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αυτο με το Plexiglass ακουγεται πολλυ γαματο,καμια τιμη περιπου ξερουμε ποσο παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αυτο με το Plexiglass ακουγεται πολλυ γαματο,καμια τιμη περιπου ξερουμε ποσο παει; http://www.plexiglasscenter.gr/contact.html δες ενα site η κανε και κανενα τηλ και θα σου πουν...αν πατησεις την καρτελα εφαρμογες θα δεις και καποια παραδειγματα επισης Alex Pak Leroy Merlin Ρωτα και κανεναν ''τζαμα''....υπολογισε απο 20 μεχρι 25 ευρω παει βεβαια και αναλογα το παχος κ.α https://www.google.gr/search?q=pc+case+%CE%BC%CE%B5+plexiglass&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xF_yUZOUG4iZO8LEgegG&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=862 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekkenm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπερα μολις τελειωσα το δικο μου custom pc case απο την αρχή εβαλα μεντεσε στο πλαϊνό καπάκι για να ανοίγει μεταλικα ποδαράκια τρυπα με ποτηροτρυπανο για fan στην οροφη και βαψιμο μαυρο μπλε κοψιμο στο πλαϊνό καπακι για plexiglass το έλυσα ολόκληρο για να το φιαξω απο την αρχη μου πηρε 3 μέρες γιατι έπρεπε να στεγνώσει και η μπογια κόστος 10ευρω το plexiglass 10euro χρώματα και μερικες ωρες εργασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αν έχεις Pc στο σαλόνι και είναι apu κάνε ένα wall mount κουτί και βάλτο για κάδρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επαναφερω το θεμα 2 χρονια μετα μου ξανα ηρθε η θεια φωτιση και ξεκινα απο την αρχη το προτζεκτ.Αρχικα εχω βρει πως θα το κανω και τις βασεις.Θα το κανω σαν bench table.Για βαση θα χρησιμοποιησω το πλαϊνο καπακι απο ενα παλιο κουτι θα δω και το κοψω στο αναλογο μεγεθος,επισης απο πλαϊνο καπακι θα ειναι παλι ο δευτερος "οροφος".Στο κατω θα βαλω τροφοδοτικο και δισκους,και στο πανω θα βαλω την μητρικη.Τωρα σκεφτομαι το περιγραμα να το κανω με πλεξι γκλασσ ή με καποια λαμαρινα;Τρυπες για ανεμιστηρες λετε να κανω με ποτηρακι ή με την αριδα απλα σαν αυτες που εχουν τα κοινα κουτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα