coffeex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ελπιζω να ειναι awmn και οχι ραδιοερασιτεχνης. Εγώ είμαι και τα 2 (σε άλλη κοινότητα όχι στο awmn) O γείτονάς μου είναι μόνο ραδιοερασιτέχνης αλλά πολύ πωρωμένος, έχουμε «ενώσει» και τις ταράτσες μας.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 εχει τυχει με ενα handheld vhf που εχω να εχω βγει μπαλκονι και να ακουω διαφορα.ειμαι στο στυλ ετοιμος να πω:παιδια υπαρχουν και σταθερα τηλεφωνα για αυτην την χρηση.δωρεαν αστικα υπεραστικα δινουν ολοι πλεον .χαχα
coffeex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Έτυχε μια φορά αυτό που λες - Έλα σπίτι είσαι; - Ναι - Και εγώ, θα έρθεις για καφέ; - Ναι - Τι καφέ θες; - Παγωμένη φραπεδιά
evts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχω μια απορία, αν είναι κάτι νόμιμο γιατί είπε ο ιδιοκτήτης ότι είναι για τηλεόραση;
11demian111 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Γιατί μετά θα τον ζαλιζανε να την κατεβασει γιατί έχει ραδιενέργεια (ναι το έχω ακούσει και αυτό). Είτε νόμιμο είτε όχι, ο άλλος δεν γουστάρει να υπάρχει κάτι στην ταράτσα που δεν γνωρίζει τι είναι και τι κάνει.
bebabin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Η κεραία είναι HF μονοπολο για συχνότητα 1.6 -1.8 Mhz η ακόμα και 3Mhz απόλυτα νόμιμη με άδεια ραδιοερασιτεχνών. Το ιδανικό είναι 50 μέτρα ύψος αλλά λόγο δυσκολίας της κατασκευής την κάνουν όσο πιο ψηλή μπορούν και το υπόλοιπο το φτιάχνουν σε πηνίο χάνοντας όμως σε απόδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις