Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω μπερδευτει λιγακι με το θεμα εγγυησης. Εχω ενα hp g6 αγορασμενο 15 ιουνιου 2013.

Αν γραψω τον σειριακο του στο επισημο της hp για να δω υπολοιπο εγγυησης μου βγαζει οτι η εγγυηση εχει ενεργοποιηθει απο 17 νοεμβριου 2012!!!!!

Πως γινεται αυτο εφοσον το αγορασα 15 ιουνιου του 13;;

Καπου διαβασα βεβαια οτι η εγγυηση ισχυει βαση αποδειξης κ οχι βαση σειριακου,γιατι ολα τα hp με το που βγαινουν απο το εργοστασιο ενεργοποιειται αυτοματα κ η εγγυηση.

Θελω να κανω επεκταση εγγυησης και μου ειπαν οτι πρεπει να γινει στο 1το εξαμηνο(απο πλαισιο) ενω  απο το mgsystems μου ειπαν οτι μπορω να το κανω μεχρι κ την τελευταια μερα της εγγυησης.

Το θεμα ειναι οτι αν η εγγυηση παει βασει σειριακου τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα (με τα λεγομενα του πλαισιου) αλλα μπορω (με τα λεγομενα του mg)

και κατι τελευταιο. Βαση νομου ευρωπαικης ενωσης οταν αγοραζεις κατι,δεν ισχυει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση;; Το λεω γιατι η hp δινει 1.

Συγνωμη αν σας κουρασα κ ελπιζω καποιος να απαντησει.

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω μπερδευτει λιγακι με το θεμα εγγυησης. Εχω ενα hp g6 αγορασμενο 15 ιουνιου 2013.

Αν γραψω τον σειριακο του στο επισημο της hp για να δω υπολοιπο εγγυησης μου βγαζει οτι η εγγυηση εχει ενεργοποιηθει απο 17 νοεμβριου 2012!!!!!

Πως γινεται αυτο εφοσον το αγορασα 15 ιουνιου του 13;;

Καπου διαβασα βεβαια οτι η εγγυηση ισχυει βαση αποδειξης κ οχι βαση σειριακου,γιατι ολα τα hp με το που βγαινουν απο το εργοστασιο ενεργοποιειται αυτοματα κ η εγγυηση.

Όταν θα προκύψει πρόβλημα εγγύησης θα τους στειλεις αντίγραφο της αποδειξης και θα μετρήσει από εκείνη την μέρα το έχω κάνει εγω με εκτυπωτή τους.

Θελω να κανω επεκταση εγγυησης και μου ειπαν οτι πρεπει να γινει στο 1το εξαμηνο(απο πλαισιο) ενω  απο το mgsystems μου ειπαν οτι μπορω να το κανω μεχρι κ την τελευταια μερα της εγγυησης.

Δεν το ξέρω, στην MGsystems θα είχα εμπιστοσύνη εγώ.

Το θεμα ειναι οτι αν η εγγυηση παει βασει σειριακου τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα (με τα λεγομενα του πλαισιου) αλλα μπορω (με τα λεγομενα του mg)

και κατι τελευταιο. Βαση νομου ευρωπαικης ενωσης οταν αγοραζεις κατι,δεν ισχυει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση;; Το λεω γιατι η hp δινει 1.

Συγνωμη αν σας κουρασα κ ελπιζω καποιος να απαντησει.

Έτσι είναι όπως το λες όλες οι εταιρίες ειναι παράτυπες που δίνουν ενα χρόνο,γιατί ο νόμος αφήνει ένα παραθυράκι,να ορίζεται μεταξύ αγοραστή - πωλητή αν δεν κάνω λάθος.

• Like 2
Δημοσ.

με καλυψες απολυτα! οποτε εχω λιγους μηνες ακομα για να παρω την επεκταση γιατι δεν εχω 100 ευρω που θελουν τωρα

Δημοσ.

100 ζητάνε για 2 χρονια ακόμα ? και εμένα το 70κατι της fujitsu μου φάνηκε ακριβό.. <_<

Any way ναι καντην γιατί αν παθεις βλάβη θα πρεπει να πουλήσεις κανένα σπιτι.. :P

Δημοσ.

η εγγύηση μπορεί να επεκταθεί μέσα στους 6 μήνες στα HP (απο όσο γνωρίζω με παλαιότερη μου συνεργασία)

η εγγύηση ξεκινά απο την ημέρα που κόβεται παραστατικό και τέλος δεν υπάρχει νόμος για υποχρεωτική παροχή εγγύησης στα 2 χρόνια

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω παιδια. Αρα εχω περιθωριο μεχρι νοεμβρη να την επεκτηνω μιας κ η αγορα εγινε ιουνιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...