flox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 έρχεται κάποιος γνωστός μου από νέα Υόρκη και θέλω να ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει το τάμπλετ και στην ελλάδα με τα δίκτυα που είναι διαφορετικά...και επίσης τι συμβαίνει με τις τιμές
spirosd2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μιλάμε για ipad που πέρνει κάρτα σιμ η για την wifi εκδοση?
spirosd2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καταρχάς κάνε επεξεργασία και γράψε ελληνικά απαγορεύονται τα greekilsh, άμα πάρεις κάποιο ipad με LTE νομίζω δεν θα πιάνει LTE στην Ελλάδα αλλά περίμενε να το εξακρίβωσή και κάποιος άλλος, όσον αφορά τις τιμές είναι αυτές που βλέπεις στο apple-store συν το φόρο αναλόγως την πολιτεία. 1
iMarilina Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Το LTE λειτουργεί απότι ξέρω κανονικά globally στα ipad. Δε θα το πολυχρειαστείς βέβαια γιατί θα πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, αφού τρώει τα δεδομένα σαν τρελλό, πολύ περισσότερο από το 3G και θα φύγουν τα MB αέρα. Το ιδιο ισχύει και στο iphone. Πάντως γενικά ναι θα σου δουλέψει κανονικά με κάρτα SIM ελληνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα