Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα με τοσα που εχουν ακουστει γυρο απο το ονομα του Explorer δεν μου κανει ορεξη να τον χρησημοποιησω. Μπορει να ειναι και καλος αλλα βλεπετε τι κανει η προπαγανδα?

Δημοσ.

Μόνο εγώ χρησιμοποιώ 3 browsers ταυτόχρονα; o_O

Κι εγώ, κι εγώ.

Chrome, firefox και ΙΕ.

Και όταν θέλω να ελευθερώσω λίγη μνήμη, απλά κλείνω τον firefox.

Μπορεί παλιότερα να ήταν γρήγορος και ελαφρύς... πλέον όμως είναι απαραίτητος μόνο για κάποια add-ons που έχει. Τίποτε παραπάνω.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μοναδική χρησιμότητα του explorer είναι να κατεβάζει τον Firefox.

Καποιες σελίδες καλώς ή κακώς ανοίγουν μόνο με IE, οπότε είναι αναγκαιο κακό. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και να πειράξεις τον Chrome ή τον Firefox, πάλι μπορεί να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε ο συνδυασμός είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Πραγματικα ο χειροτερος browser της αγορας. και μιλαω για τον 10. Αν ειχε ο chrome dev tools της προκοπης σαν τον FF δεν θα υπηρχε αλλος browser για χρηση στο μηχανημα μου απο τον chrome

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ειμαστε λιγοι με Win tablet. Εκει ο Internet Explorer 10 είναι μονόδρομος. Είναι ταχυτατος (σε clover trail επεξεργαστή ο Firefox σέρνεται μπροστά του ) , είναι ο μόνος φτιαγμενος να τον χειρίζεσαι με χερι σε περιβάλλον tiles κλπ. Κριμα που δεν βγάλανε έκδοση του 11 και για win 8. Τον περιμένω πως και πως για τη δυνατότητα του 11 να έχεις favourites σε φακελους σε περιβάλλον tiles, κατι που σκανδαλοειδως λείπει απο τον 10.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ειμαστε λιγοι με Win tablet. Εκει ο Internet Explorer 10 είναι μονόδρομος. Είναι ταχυτατος (σε clover trail επεξεργαστή ο Firefox σέρνεται μπροστά του ) , είναι ο μόνος φτιαγμενος να τον χειρίζεσαι με χερι σε περιβάλλον tiles κλπ. Κριμα που δεν βγάλανε έκδοση του 11 και για win 8. Τον περιμένω πως και πως για τη δυνατότητα του 11 να έχεις favourites σε φακελους σε περιβάλλον tiles, κατι που σκανδαλοειδως λείπει απο τον 10.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δεν εχει σημασια που ειστε λιγοι με windows tablet,αφου μετρατε μεσα στους  χρηστες των windows 8,γενικα!

Με τα windows 8.1 ερχεται και ο internet explorer 11,αν δε κανω λαθος!

Δημοσ.

Με τα windows 8.1 ερχεται και ο internet explorer 11,αν δε κανω λαθος!

Με τα 8.1 έρχεται αυτοματα και ο ie 11. Αλλά πρεπει να περιμένουμε κάποιους μηνες μέχρι να βγει η τελική εκδοση. Γιατί να μη βγάλει μια εκδοση ξεχωριστή του ie11 για τα win 8 όπως κανει και με τα win7; Θα τον εβαζα απο τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μοναδική χρησιμότητα του explorer είναι να κατεβάζει τον Firefox.

Κλασικοί νεοέλληνες παντού.. Γι αυτό έχω παψει να γραφω σε φόρουμ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) γιατί θα πεταχτεί ο καθένας να πετάξει την απόλυτη άποψη του για κάτι που έχει πληρη άγνοια.

Τρεξτε σε ενα αδυναμο επεξεργαστη τον ie10 ( τη συγκεκριμένη εκδοση , όχι προηγούμενη) full screen περιβαλλον tiles win 8 και firefox και μετα ξαναγραψτε το παραπάνω. Το πιθανότερο είναι να γράψεις το αντίστροφο. Ο firefox θυμίζει ατμομηχανη και ο ie αυτοκίνητο σπορ.

Και για να μη μπερδευομαστε στο pc με ποντίκι firefox χρησιμοποιώ. Στην ταμπλέτα όμως που έχει αδύναμο cpu αποκλειστικά ie 10 και μονο.. Κάποιος λογος υπάρχει γι αυτό..

• Like 4
Δημοσ.

Και όταν θέλω να ελευθερώσω λίγη μνήμη, απλά κλείνω τον firefox.

Μπορεί παλιότερα να ήταν γρήγορος και ελαφρύς... πλέον όμως είναι απαραίτητος μόνο για κάποια add-ons που έχει. Τίποτε παραπάνω.

οτι ναναι.

• Like 1
Δημοσ.

Timonkaipumpa, on 28 Jul 2013 - 5:32 PM, said:

Το tablet δεν παίρνει Chromium;

Και να παιρνει!Με το touch τι γινεται?

Δεν ειναι android και ios που ολα ειναι touch optimized!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...