Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μια φορά και έναν καιρό, ο υπολογιστής μου δούλευε άψογα. Μια μέρα τον ανοίγω και μου βγάζει μια κόκκινη οθόνη με επιλογές στις οποίες ο ανεβοκατέβαινε ο δείκτης του ποντικιού.

Μετά από πολλές επανεκκινήσεις άνοιξε αλλά ούτε καν το κλικ του μενού της έναρξης δεν εκτελούσε να ανοίξει. Πάτησα control-alt-delete μπας και γίνει κάτι και μετά από αυτό απλά εκτελούσε κάποιες παρά πάνω εντολές για λίγη ώρα και μετά τα ίδια πάλι...

Τον έστειλα για φορματ και μετά μια χαρά.. τη πρώτη εβδομάδα! Μετά πάλι τα ίδια με τη μόνη διαφορά ότι αντί για τη κόκκινη οθόνη κατά την εκκίνηση, εχω ένα σπαστικο ήχο από επαναλαμβανομενα μπιπ και αν δεν πατήσω συνεχόμενα enter ο υπολογιστής απλά θα κλείνει και θα ανοίγει με τον ίδιο τρόπο για πάντα...

Έχει κάποιος ιδέα μήπως τι μπορεί να φταίει, και εγώ τι μπορώ να κάνω;

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Insomnia

Δημοσ.

αυτα τα μπιπ θελουν να σου πουν οτι κατι συμβενει στη μητρικη,αναλογως ποσα μπιπ ακους..υπαρχει διαφορετικο προβλημα-λυση για πχ 2 μπιμ , για 3 μπιπ και λοιπα..εσυ ποσα ακους ?

Δημοσ.

η μητρικη σου ειναι gigabyte ? απλη ερωτηση...πολλα μπιπ να ξερεις σημαινει προβλημα με τη ραμ ή την cmos..δοκιμασε την σε αλλο υπολογιστη να δεις αν δουλευει η περιμενε και αλλες απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...