sakis.kom Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Φίλε, έχεις χάσει το δίκιο σου. Βλέπεις κάποιοι πόσο ήπια γράφουμε και μας χαρακτηρίζεις 15χρονα. ΟΚ... εγώ δεν έχω να γράψω κάτι άλλο και δεν πρόκειται να απαντήσω. Τέλος το παρόν θέμα για εμένα, τα είπαμε ότι ήταν να πούμε.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Φίλε, έχεις χάσει το δίκιο σου. Βλέπεις κάποιοι πόσο ήπια γράφουμε και μας χαρακτηρίζεις 15χρονα. ΟΚ... εγώ δεν έχω να γράψω κάτι άλλο και δεν πρόκειται να απαντήσω. Τέλος το παρόν θέμα για εμένα, τα είπαμε ότι ήταν να πούμε. προφανως,οταν το μοναδικο επιχειρημα ειναι το οτι "δεν εχει συμβει σε μενα " και οταν ο αλλος ο μογγολος κανει κωλοδαχτυλο οταν εφαγε Ownage. προφανως και ειναι συμπεριφορα 15χρονου απο ολα αυτα που ρωτησα καμια απαντηση.
Locko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω την εξής απορία... Όσοι ψωνίζετε από το e-shop, τι θα κάνετε όταν ένα προϊόν σας χαλάσει και το συγκεκριμένο κατάστημα θα έχει, πιθανότατα, κλείσει λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το δημόσιο λόγω των υπέρογκων χρεών? Επίσης, το να στηρίζεις ένα μαγαζί που αποδεδειγμένα κλέβει δεν βοηθάει την τσέπη σου γιατί όταν του κράτους του λείψουν αυτά τα έσοδα από το ΦΠΑ, δεν θα γυρίσει να τα πάρει από το E-shop αλλά από εσένα, οπότε θα σου γυρίσει boomerang. Επιπλέον, μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η τακτική του E-shop είναι αθέμιτος ανταγωνισμός γιατί πουλάει προϊόντα πιο φθηνά/κάτω του κόστους απλά επειδή δεν αποδίδει στο κράτος αυτά που θα έπρεπε. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μη τους λες τωρα τετοια πραγματα και τους χαλασεις το ονειρο. γιατι να τους ενδιαφερει αλλωστε αν το e-shop χρωσταει τα αντερα του στο δημοσιο,σε προμηθευτες και σε υπαλληλους??? γι αυτο αλλωστε εχει μπει στο αρθρο 99 και γι αυτο φερνει μονο παραεισαγωγες.
kostask91 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλα οχι και να προτινετε το eshop για αγορα , ειπαμε... Για πραγματα ανω των 50 ευρω και γενικα οπου με ενδιαφερει πολυ η εγγυηση ( βλεπε σκληρους ) χιλιες φορες να πληρωσω μεταφορικα και να τα παρω απο visionstudio πχ, παρα απο eshop και ας τα εχει σε προσφορα. Και σε μενα δεν εχει συμβει τιποτα οπως ανεφερα στην αρχη αυτης της συζητησης , αλλα με μικροπραγματα. Αν μπει κανεις ασχετος και διαβασει αυτα που γραφονται εδω , θα καταλαβει οτι το eshop και το visionstudio ειναι ισα και ομοια....
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ντιναρα παραπονα υπαρχουν για ολα τα καταστηματα οχι μονο για το eshop. Και στο ερωτημα σου αν θα συνεχιζα να ψωνιζω αν μου δημιουργουσαν καποιο προβλημα ειναι η απαντηση μου ειναι η εξης: Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου εχω κανει χιλιαδες αγορες απο εκει και ανεφερα πως οτι προβλημα κι αν προκυψει θα βρουμε μια μεση λυση με την οποια θα ειμαστε και οι δυο ευχαριστημενοι. Τωρα αν ειναι κατι το οποιο θα ειναι πολυ σοβαρο και θα φτασω σε σημειο να μαλωσω και να παμε στα δικαστηρια φυσικα και δεν θα ξαναψωνισω απο εκει. Απο την στιγμη ομως που ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μεχρι τωρα συνεργασια μας(σαν πελατης-προμηθευτης εννοω) δεν υπαρχει λογος να μην συνεχιζω να ψωνιζω απο εκει. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ωραια... αν βλεπεις 5 παραπονα για το Χ μαγαζι και 500 παραπονα για το e-shop δε μπαινεις σε υποψιες? γι αυτο ρωτησα αν θα αγοραζατε απο πωλητη sto ebay με 70% θετικες η θα προτιμουσες καποιον με 98%? δηλαδη θα περιμενες να γινεις εσυ μερος του δυσαρεστημενου 30% για να σκεφτεις οτι μαλλον ειναι απατεωνας ο αλλος?
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 <p>ωραια...</p> <p>αν βλεπεις 5 παραπονα για το Χ μαγαζι και 500 παραπονα για το e-shop δε μπαινεις σε υποψιες?</p> <p>γι αυτο ρωτησα αν θα αγοραζατε απο πωλητη sto ebay με 70% θετικες η θα προτιμουσες καποιον με 98%?</p> <p> </p> <p>δηλαδη θα περιμενες να γινεις εσυ μερος του δυσαρεστημενου 30% για να σκεφτεις οτι μαλλον ειναι απατεωνας ο αλλος?</p> Σιγουρα θα μπω σε υποψιες αν δω αρνητικα σχολια για οποιοδηποτε καταστημα αλλα δεν θα σταματησω αμεσως να ψωνιζω απλα μπορει να ειμαι μετα πιο επιφυλακτικος με τις αγορες μου. Πιστευω οτι ειναι λιγο δυσκολη η συγκριση:αγορα απο το eshop και αγορα με 70% θετικες απο το ebay. 100 ατομα να ρωτησουμε κανενας δεν θ'αγοραζε με 70% θετικες απο το ebay.Δεν νομιζω ομως πως ειναι λογικη αυτη η συγκριση. Τελος να σου πω την αληθεια οτι εγω λειτουργω παντα με την επιχειρηματικη λογικη δηλαδη με σκοπο το κερδος και απο την στιγμη που βρισκω καποια προιοντα στο eshop φθηνοτερα απο καποια αλλα καταστηματα και ειναι σωστοι απεναντι μου τοτε δεν εχω λογο να σταματησω να ψωνιζω. Το ιδιο κανω με ολα τα καταστηματα απο τα οποια ψωνιζω και οχι φυσικα μονο με το eshop. Αν θα ειναι σωστοι απεναντι μου συνεχιζω αν οχι σταματαω να ψωνιζω.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 το 70% ηταν ενα τυχαιο νουμερο,αρκετα επιεικες για το eshop απο τις επιστροφες που εχω κανει εγω ειναι κατα πολυ χειροτερο.βασικα απ οσο θυμαμαι μονο ενα στικακι ειχα επιστρεψει και το αλλαξαν χωρις πολλα πολλα! το κερδος αυτο θα ειναι πολυ βραχυπροθεσμο,θα κερδισεις 5 ευρω τωρα,και πιθανοτατα θα χασεις πολυ περισσοτερο σε μελλοντικες ταλαιπωριες,βενζινες η και αμα χασεις τελειως το προιον. περα απο αυτο το eshop εχει δημιουργησει κι αλλα προβληματα τα οποια εγραψα πιο πανω...
silverado Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 προφανως,οταν το μοναδικο επιχειρημα ειναι το οτι "δεν εχει συμβει σε μενα " και οταν ο αλλος ο μογγολος κανει κωλοδαχτυλο οταν εφαγε Ownage. προφανως και ειναι συμπεριφορα 15χρονου απο ολα αυτα που ρωτησα καμια απαντηση. Την απαντηση στην εδωσε ο dkmaster στο #88 Διιαβασε την ξανα οταν θα εισαι πιο ηρεμος και θα καταλαβεις οτι κανεις δεν αμφισβητησε τις δικες σου εμπειριες, αλλα αυτες δεν αποτελουν τον κανονα. Η αναφορα της προσωπικης εμπειριας του dkmaster δειχνει να ειναι η πιο λογικη σε ολη τη συζητηση.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Την απαντηση στην εδωσε ο dkmaster στο #88 Διιαβασε την ξανα οταν θα εισαι πιο ηρεμος και θα καταλαβεις οτι κανεις δεν αμφισβητησε τις δικες σου εμπειριες, αλλα αυτες δεν αποτελουν τον κανονα. Η αναφορα της προσωπικης εμπειριας του dkmaster δειχνει να ειναι η πιο λογικη σε ολη τη συζητηση. αυτο που δε καταλαβαινετε ειναι οτι δε γινεται να περιμενεις να γινουν οι αρνητικες εμπειριες κανονας,γιατι τοτε θα ειναι ηδη πολυ αργα.
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Σημασια εχει να βρει το δικιο του ο ts απο εκει και περα ο καθενας ας κανει τις επιλογες του. 1
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ntinaras sorry κιόλας ρε φίλε,αλλά διαβάζω όλες τις απαντήσεις σου , και ντε και καλά θες να μας κάνεις να σχηματίσουμε μια αρνητική άποψη για το e-shop. Αν το θεωρείς από τα χειρότερα καταστήματα, πρόβλημά σου και άποψή σου, αλλά κράτα την για σένα ή απλά ρίξτους ένα (-) vote . έγραψαν τόσα άτομα μαζί με μένα τις εντυπώσεις τους για το e-shop που σχεδόν σε όλους είναι θετικές. γιατί ντε και καλά να μας πείσεις για το αντίθετο; Γίνεται ένα spam στο post για το τίποτα, παίζει να βαρεθεί και ο TS να απαντήσει σε όλα αυτά που έχετε γράψει
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 προφανως και θα με πιασουν τα γελια οταν ερχονται παιδακια που κοκορευονται οτι πηραν μια ψυκτρα χτες και επειδη δε χαλασε σε μια μερα ειναι ευχαριστημενοι απο το καταστημα. Προφανως και πηγαινε σε εμενα αυτο που ποσταρα πριν οτι αγορασα ψυκτρα απο το E-Shop. Θα στο κανω λιανα μπας και το καταλαβεις... Μπορεις σε παρακαλω να το κλεισεις γιατι εχεις τρολλαρει 4 σελιδες απο το θεμα με τα ποστ σου; 2
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 αν ο ts που ηξερε τα προβληματα του eshop ειχε σκεφτει λογικα και δεν ειχε ψωνισει απο κει,αυτο το θεμα δε θα υπηρχε καν τωρα... Με την δικη σου λογικη ειναι σωστο αυτο που λες με την δικη μου λογικη ειναι λαθος. Καθε ανθρωπος εχει την δικη του λογικη και αναλογως πραττει...........και το αποτελεσμα θα δειξει αν επραξε σωστα. Εγω συνεχιζω να ψωνιζω και πιστευω οτι πραττω σωστα αλλα κι εσυ απο την πλευρα σου που δεν ψωνιζεις πραττεις σωστα συμφωνα με την λογικη. Καταληγουμε στο οτι ο καθενας μας αν δεν ειναι ηλιθιος και βλακας ωστε να ξερει τι κανει και δεν προσβαλλει τον διπλανο του μπορει να κανει οτι θελει και να εχει την δικη του λογικη και τα δικα του πιστευω για οτι και να κανει. Δεν χρειαζεται να το κουρασουμε αλλο το θεμα.Θα ξαναπω για αλλη μια φορα οτι μακαρι ο ts να βγαλει ακρη και να τελειωσει ολο αυτο το θεμα ικανοποιητικα γι'αυτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα