Προς το περιεχόμενο

eshop once again

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ανοιξα θεμα για να κραξω το e-shop επειδη δε μου αρεσει το χρωμα των καταστηματων του,απαντησα σε τοπικ που ανοιξε δυσαρεστημενος πελατης του ο οποιος εν γνωση του αγορασε προιον απο το καταστημα το οποιο ηξερε οτι ειναι μουφα.

επισης μαθε τι σημαινει προπαγανδα και μετα ξαναελα.

επισης μητρικη δε μπορεις να φας,αλλα μπορεις να μεινεις 2 μηνες χωρις πισι και να δω πως θα κανεις τη δουλεια σου.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>απο το ebay θα ψωνιζες απο καποιον πωλητη που ειχε 70% θετικες?</p>

Σ'εμενα την κανεις την ερωτηση?

Αν ναι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με αυτα που σου ειπα και με τα προηγουμενα post που δεν μου απαντησες.

Δημοσ.

Με τον τρόπο σου προπαγάνδα κάνεις. 2 μήνες χωρίς pc δεν θα έμενα γιατί πολλά απλά ξέρω τι αγορές κάνω και από που αλλά ακόμα και έτσι να ήταν θα έκανα τις καταγγελίες μου νωρίτερα.

Δημοσ.

Σ'εμενα την κανεις την ερωτηση?

Αν ναι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με αυτα που σου ειπα και με τα προηγουμενα post που δεν μου απαντησες.

ναι σε σενα,

αφου λετε οτι περιμενετε να συμβει σε σας κακο σκηνικο με το e-shop για να σταματησετε να ψωνιζετε,η ερωτηση ειναι σαφεστατη

θα αγοραζες απο πωλητη στο ebay ο οποιος ειχε 70% θετικες?

Με τον τρόπο σου προπαγάνδα κάνεις. 2 μήνες χωρίς pc δεν θα έμενα γιατί πολλά απλά ξέρω τι αγορές κάνω και από που αλλά ακόμα και έτσι να ήταν θα έκανα τις καταγγελίες μου νωρίτερα.

προπαγανδα ειναι να αλλοιωνεις την αληθεια με δικο σου συμφερον.

εγω ουτε την αλλοιωνω,ουτε συμφερον εχω.

Δημοσ.

φυσικα και ειναι μια χαρα

απο τη στιγμη που ατομακια  15-20 χρονων με 5 ποστ στο φορουμ και 1 αγορα στο e-shop δηλωνουν τρισευτυχισμενοι πελατες του eshop Και το προβαλλουν αυτο ως αντεπιχειρηματα για τα απειρα προβληματα που εχει δημιουργησει αυτο το καταστημα,δε νομιζω να περιμενεις καποια πιο σοβαρη αντιμετωπιση

αντε συντομα να σας δω να στελνετε και sms

Σου ειπαμε πες μας τα τελεια μαγαζια για να κανουμε τις αγορες μας.

Εγω παντως ειδα εσενα να ψαχνεις για microSD απο το εξωτερικο.

15-20 χρονων δεν ειμαι και πολλες αγορες απο το e-shop εχω κανει.

Απο οτι φαινεται εκτος απο την μαντικη και με την στατιστικη εισαι ασχετος .

Δημοσ.

Ntinara έχω την εντύπωση ότι έχεις ήδη χάσει το δίκιο σου. Η στάση σου είναι απαράδεκτη γιατί όχι απλά λες την άποψη σου αλλά είσαι ο μοναδικός που προσπαθείς να πείσεις τον υπολοιπο κόσμο ότι ειναι λάθος ενώ εσύ εισαι ο σωστός. Παράλληλα προσβάλεις κόσμο σε πολλά ποστ σου και φερεσαι μειονεκτικα σε άλλα μέλη του φόρουμ επειδή εσυ εχεις 4000ποστς ενώ οι άλλοι λιγότερα. (λες και προσπαθείς να αποδείξεις ότι την έχεις μεγαλύτερη) Ενημερωτικά να σου πω πως τα ποστς δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την εμπειρία στην πραγματική ζωή εκτός PC, ούτε την εμπειρία με κάποιο κατάστημα, ούτε την ηλικία και την ωριμότητα (πράγμα που εσύ φαίνεται να μην έχεις). 

Και εσείς οι υπόλοιποι μαρέσει που συνεχίζετε να του απαντάτε για να του αλλάξετε γνώμη. Σκεφτείτε και μην πέφτετε στο επίπεδο του... 

Εγώ τελείωσα :P

• Like 3
Δημοσ.

Έχω αμφιβολίες και για τα 2 ντινάρα, οπότε θα επιμείνω πως προπαγανδίζεις.

Σωστός ο Νίκος. Δεν έχει και νόημα να γεμίζουμε τζάμπα το thread.

Έκανα αναφορά και δεν ξανά σχολιάζω.

Δημοσ.

φυσικα και θα ψαξω απο το εξωτερικο γιατι τα ελληνικα μαγαζια τις εχουν πανακριβα.

το προβλημα σου ποιο ειναι?

για τελεια μαγαζια δε μιλησα,αλλα ολα τα αλλα μαγαζια που υπαρχουν ειναι καλυτερα απο το e-shop,ακομα και το πλαισιο!

σχολειο τελειωσα,αντιθετως με αλλους,και στατιστικη ξερω μια χαρα

ολα τα αλλα που εγραψα γαργαρα ε?

Δημοσ.

Ντιναρα δεν ειπα ποτε οτι περιμενω να μου συμβει κατι κακο απο το eshop για να μην ξαναψωνισω απο εκει.

Θα σε παρακαλουσα να μην λες λογια τα οποια δεν εχω πει.

Τελος τι σχεση εχει για το αν θ'αγοραζα απο το ebay με 70% θετικες?

Δημοσ.

Ntinara έχω την εντύπωση ότι έχεις ήδη χάσει το δίκιο σου. Η στάση σου είναι απαράδεκτη γιατί όχι απλά λες την άποψη σου αλλά είσαι ο μοναδικός που προσπαθείς να πείσεις τον υπολοιπο κόσμο ότι ειναι λάθος ενώ εσύ εισαι ο σωστός. Παράλληλα προσβάλεις κόσμο σε πολλά ποστ σου και φερεσαι μειονεκτικα σε άλλα μέλη του φόρουμ επειδή εσυ εχεις 4000ποστς ενώ οι άλλοι λιγότερα. (λες και προσπαθείς να αποδείξεις ότι την έχεις μεγαλύτερη) Ενημερωτικά να σου πω πως τα ποστς δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την εμπειρία στην πραγματική ζωή εκτός PC, ούτε την εμπειρία με κάποιο κατάστημα, ούτε την ηλικία και την ωριμότητα (πράγμα που εσύ φαίνεται να μην έχεις). 

Και εσείς οι υπόλοιποι μαρέσει που συνεχίζετε να του απαντάτε για να του αλλάξετε γνώμη. Σκεφτείτε και μην πέφτετε στο επίπεδο του... 

Εγώ τελείωσα :P

το νοημα με τα ποστ δεν ειναι να μειωσω τους αλλους αλλα ειναι οτι πολυ ευκολα μπορει καποιος να φτιαξει αμεσα account και να γραφει ψευτικες ειδησεις για δικο του οφελος,κατι που πολυ πιθανο ειναι να γινεται εδω μεσα.

οπως ειναι αυτονοητο καποιος με 5 ποστ και εγγραφη πριν 10 μερες δεν εχει την ιδια αξιοπιστια με τους υπολοιπους.

αν δε καταλαβαινεις τι εννοω,ψαξε κυριως στις προσφορες και δες ατομα που γραφονται για να διαφημισουν το μαγαζι τους.

το αν εχω εμπειρια με τα πισι κατσε ψαξε τα ποστ μου στο hardware forum Και κρινε.

προφανως και θα με πιασουν τα γελια οταν ερχονται παιδακια που κοκορευονται οτι πηραν μια ψυκτρα χτες και επειδη δε χαλασε σε μια μερα ειναι ευχαριστημενοι απο το καταστημα.

Δημοσ.

Είπα πως δεν θα ξανάγράψω αλλά να είσαι καλά με έκανες και γέλασα.

αλλα ολα τα αλλα μαγαζια που υπαρχουν ειναι καλυτερα απο το e-shop,ακομα και το πλαισιο!

Ούτε με τον Σεφερλή τόσο γέλιο. Να 'σαι καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Ντιναρα δεν ειπα ποτε οτι περιμενω να μου συμβει κατι κακο απο το eshop για να μην ξαναψωνισω απο εκει.

Θα σε παρακαλουσα να μην λες λογια τα οποια δεν εχω πει.

Τελος τι σχεση εχει για το αν θ'αγοραζα απο το ebay με 70% θετικες?

ας τα παρουμε απο την αρχη

βλεπεις οτι υπαρχουν παντου παραπονα για το e-shop

λες οτι θα συνεχισεις να ψωνιζεις

θα συνεχισεις να ψωνιζεις αν δημιουργησουν και σε σενα προβλημα?

Είπα πως δεν θα ξανάγράψω αλλά να είσαι καλά με έκανες και γέλασα.

Ούτε με τον Σεφερλή τόσο γέλιο. Να 'σαι καλά.

μιλαμε δεν εχεις ιδεα απο hardware και απο πολιτικη καταστηματων ε?

Δημοσ.

το κατεβατο με τα προβληματα.

και το μοναδικο αντεπιχειρημα ειναι "δεν εχει τυχει τιποτα σε μενα"

Δημοσ.

το αν εχω εμπειρια με τα πισι κατσε ψαξε τα ποστ μου στο hardware forum Και κρινε.

προφανως και θα με πιασουν τα γελια οταν ερχονται παιδακια που κοκορευονται οτι πηραν μια ψυκτρα χτες και επειδη δε χαλασε σε μια μερα ειναι ευχαριστημενοι απο το καταστημα.

Δεν είπα καν τίποτα τέτοιο. Αν δε μπορεις να σταματήσεις να ποστάρεις ανούσια μηνύματα, τουλάχιστον σταμάτα να βάζεις λόγια που δεν ειπώθηκαν. (η ξεκίνα να διαβάζεις πιο προσεκτικά γιατί μάλλον προσπερνάς λέξεις τις οποίες τις καλύπτει το μυαλό σου με ότι σε συμφέρει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...