Προς το περιεχόμενο

eshop once again

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το στυλ μου ειναι μια χαρα,αλλα αμα δε καταλαβαινεις για το 10ρικο,τοτε αστο.βαλε τη ψυκτρα σου και μεινε χαρουμενος.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω ντιναρα το εχεις παρει πολυ προσωπικα το θεμα με το eshop συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα.

Στραβες συμβαινουν σε ολα τα καταστηματα αλλα την υποστηριξη που ειχα απο το eshop δεν την ειχα απο κανενα αλλο καταστημα αν και γενικως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε σοβαρο προβλημα με κανενα καταστημα.

Πιστευω αυτη τη στιγμη ειναι ενα απο τα καλυτερα καταστηματα σε τιμες αλλα και σε υποστηριξη.

Μιλαω προσωπικα παντα γιατι εχω κανει παρα πολλες αγορες απο εκει.

• Like 2
Δημοσ.

το στυλ μου ειναι μια χαρα,αλλα αμα δε καταλαβαινεις για το 10ρικο,τοτε αστο.βαλε τη ψυκτρα σου και μεινε χαρουμενος.

-_- Guys μου μυριζει μιζα απο αλλο μεγαλο καταστημα!!! -_- Μηπως σε απελυσαν απο e-shop και τους κραζεις τσαμπα; Μονο εσυ τρωγεσαι με το βρακι σου εδω μεσα, ολοι ευχαριστημενοι ειναι εκτος του TS

Δημοσ.

To κακό είναι ότι πάντα γράφονται οι αρνητικές εμπειρίες ενός καταστήματος και όχι οι θετικές ώστε να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, αν και απ ότι βλέπω εδώ μέσα μαζεύονται πολλές θετικές γνώμες για τις οποίες δεν έχει ανοιχτεί τόπικ του στυλ ''Πολύ ευχαριστημένος από το τάδε μαγαζί'' γιατί προφανώς δεν υπάρχει λόγος.

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν βγάζουν πουθενά πιστεύω.

Από αυτά που έχω δει και εγώ με τα μάτια μου, το Πλαίσιο κάνει περισσότερες μαλαγανιές σε σχέση με το eshop.

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε εμένα που αγοράζω και από τα 2 αυτά μαγαζιά.

Παλιά είχα προτίμηση στο Πλαίσιο λόγω ετοιμοπαράδοτων προιόντων.

Το eshop όμως έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και έτσι το προτιμώ κατά πολύ περισσότερο πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν εχω ψηθεί να πάω πίσω Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809234">αυτό το οποίο χάλασε και είναι εντός εγγύησης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον αλλά όταν ήταν έκανε 4,5€ αν θυμάμαι καλά, αλλά εγώ το είχα πάρει σε προσφορά 1,40.

Έστειλα μαιλ λέγοντας τους πως δεν εχω το κουτι του αλλα μονο την αποδειξη και μου ειπαν να το παω χωρις καν την αποδειξη!!! 

Τι λέτε να συμβεί; :P

Δημοσ.

To κακό είναι ότι πάντα γράφονται οι αρνητικές εμπειρίες ενός καταστήματος και όχι οι θετικές ώστε να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, αν και απ ότι βλέπω εδώ μέσα μαζεύονται πολλές θετικές γνώμες για τις οποίες δεν έχει ανοιχτεί τόπικ του στυλ ''Πολύ ευχαριστημένος από το τάδε μαγαζί'' γιατί προφανώς δεν υπάρχει λόγος.

Έτσι είναι. Πάντως σήμερα βλέπω κάτι άλλο που δεν το περίμενα.

Οι περισσότεροι λέμε για το eshop θετικά λόγια... πολύ περίεργο δεν είναι αυτό? :unsure:

Λοιπόν εχω ψηθεί να πάω πίσω Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809234">αυτό το οποίο χάλασε και είναι εντός εγγύησης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον αλλά όταν ήταν έκανε 4,5€ αν θυμάμαι καλά, αλλά εγώ το είχα πάρει σε προσφορά 1,40.

Έστειλα μαιλ λέγοντας τους πως δεν εχω το κουτι του αλλα μονο την αποδειξη και μου ειπαν να το παω χωρις καν την αποδειξη!!! 

Τι λέτε να συμβεί; :P

Σε τρώει............. κάτι...?

Δημοσ.

Οι περισσότεροι λέμε για το eshop θετικά λόγια... πολύ περίεργο δεν είναι αυτό? :unsure:

Σε τρώει............. κάτι...?

Κι εμενα απο χτες μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο μοναδικός που κράζει (και με περίεργο ύφος κιόλας) είναι ο Ντιναρας και όλοι οι αλλοι μιλάνε θετικά   :confused:

Για τον τοπικ σταρτερ ενταξει λογικα θα βρει το δικιο του αρκει να ενδιαφερθει κι εκεινος, αυτα συμβαινουν σε ολα τα καταστηματα και οχι μονο στο ε-σοπ.

Ναι με τρωει η περιεργια κυριως αλλα επισης ο φακος αυτος ηταν πολυ καλος και χρησιμος και στεναχωρεθηκα οταν ειδα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος ωστε να μου τον αντικαταστησουν. Οποτε τωρα ή θα μου δώσουν πιστωτικό 1,40€ ή θα πρεπει να μου βρουν φακο αναλογων επιδόσεων; 

Δημοσ.

Πιστευω ντιναρα το εχεις παρει πολυ προσωπικα το θεμα με το eshop συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα.

Στραβες συμβαινουν σε ολα τα καταστηματα αλλα την υποστηριξη που ειχα απο το eshop δεν την ειχα απο κανενα αλλο καταστημα αν και γενικως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε σοβαρο προβλημα με κανενα καταστημα.

Πιστευω αυτη τη στιγμη ειναι ενα απο τα καλυτερα καταστηματα σε τιμες αλλα και σε υποστηριξη.

Μιλαω προσωπικα παντα γιατι εχω κανει παρα πολλες αγορες απο εκει.

οι στραβες στο e-shop δεν ειναι ουτε τυχαιες ουτε μεμονομενα περιστατικα,ειναι πολιτικη του καταστηματος.

-_- Guys μου μυριζει μιζα απο αλλο μεγαλο καταστημα!!! -_- Μηπως σε απελυσαν απο e-shop και τους κραζεις τσαμπα; Μονο εσυ τρωγεσαι με το βρακι σου εδω μεσα, ολοι ευχαριστημενοι ειναι εκτος του TS

το βρηκες,δουλευω στο πλαισιο και προμοταρω τα turbo-x

μ αρεσει που ανακαλυψες προχτες το ιντερνετ,χτες το e-shop και με μια αγορα εκφερεις και αποψη!

Δημοσ.

αν εκανες το κοπο να διαβασεις τι ποσταρεις θα ηταν καλυτερα...

κανει και αλλο μαγαζι πουστιες με στραβωμενα πινακια?

να σχολιασω τι?

το προβλημα του αμαζον δηλαδη ειναι τα ακριβα μεταφορικα για σενα?

Δεν διαβάζεις όπως φαίνεται. Αν θες τελεια εξυπηρετηση παρε απο το αμαζον και ασε την Ελλαδα, μεταφορικά ακομα και τωρα που δεν ειναι δωρεάν είσαι σε λογικές τιμές για Αγγλία-Ελλάδα. Αν κάτι ειναι πιο φτηνό στο αμαζον θα το πάρω από εκει, αλλιώς θα το πάρω απο Ελλάδα, απο όποιο κατάστημα εμπιστευομαι και με βολεύει. Επειδή το θέμα είναι ότι να 'ναι εγώ αποσύρομαι.

Δημοσ.

Είναι αυτό που λέω, συνεχώς γράφονται οι αρνητικές κριτικές μόνο.

Προσωπικά έχω ρίξει άκυρο στο πλαίσιο λόγω του γεγονότος ότι 2 φορές δεν εξυπηρετήθηκα καλά. Είχα κάνει παραλαβή από κατάστημα και δεν ήρθαν ποτέ αυτά που ζήτησα. Επιπλέον δεν έχει κάτι που να με συμφέρει όταν αλλού το βρίσκω φθηνότερα, από τιμές δηλαδή είναι τραγικό.

Δημοσ.

...ο φακος αυτος ηταν πολυ καλος και χρησιμος και στεναχωρεθηκα οταν ειδα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος ωστε να μου τον αντικαταστησουν. Οποτε τωρα ή θα μου δώσουν πιστωτικό 1,40€ ή θα πρεπει να μου βρουν φακο αναλογων επιδόσεων; 

Προτεραιότητα είναι να σου βρουν φακό. Μετά... θα σου πουν πάρε κάτι άλλο αντίστοιχο ή κάτι με τα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

οι στραβες στο e-shop δεν ειναι ουτε τυχαιες ουτε μεμονομενα περιστατικα,ειναι πολιτικη του καταστηματος.

το βρηκες,δουλευω στο πλαισιο και προμοταρω τα turbo-x

μ αρεσει που ανακαλυψες προχτες το ιντερνετ,χτες το e-shop και με μια αγορα εκφερεις και αποψη!

.|.

Δημοσ.

Είχα κάνει παραλαβή από κατάστημα και δεν ήρθαν ποτέ αυτά που ζήτησα. Επιπλέον δεν έχει κάτι που να με συμφέρει όταν αλλού το βρίσκω φθηνότερα, από τιμές δηλαδή είναι τραγικό.

Παρόμοια περιστατικά με λάθος παραδόσεις προϊόντων και λάθος τιμές έχω συναντήσει αρκετές φορές από το Πλαίσιο.

Στο eshop μόνο ένα περιστατικό και έγινε πριν 10 μέρες, που με χρέωσαν μεταφορικά ενώ δεν έπρεπε.

Δημοσ.

@Ntinaras

Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα τελικά?

Είσαι ο μοναδικός εμπαθής που έχει γράψει σε αυτό το θέμα.

Όλοι μας κατανοούμε, τι εννοείς, όμως το παρατράβηξες κι αυτό δείχνει εμμονή.

Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...